Отговори
# 330
  • Glasgow
На този филм такова смешно резюме бяха написали в популярна филмова българска група 🤣 помня някаква сцена с динозаври. Авторката написа по-добре да спестим парите за кино и да си купим дюнер.
(Но нейного описание ме предизвика да поискам да го гледам, толкова абсурдно беше 🤣)

# 331
  • гр.София
Не ми хареса "Краят на Оук стрийт." А така ми се искаше да опровергае очакванията ми. За  сметка на това , "Мъртва хватка "ми допадна.

# 332
Аз не бях разочарована. Това са тип филми за развлечение. Нищо особено, но поне за ефектите си заслужава.

Скрит текст:
За финала очаквах, че ще има обрат.
Просто беше такъв тип филм.
Хем страшно, но забавно и не очаквах това с мъжа. И си знаех, че има нещо и ще ни изненадат.

# 333
  • София
Докато още се гледа Одисеята...
Едно ревю, което ще подразни мнозина, но пък хазаинът на този Синема-блог си е известен тъкмо с тези си мнения:
(Чаках го с нетърпение да се посмея от сърце. Спойлер!!! Simple Smile Харесалите филма да не четат това по-долу! Но - ако - изтърпите първите 2-3 абзаца, може и да намерите попадения; има такива. Въпрос на гледна точка. И, за съжаление, на стил, похват и изказ. Но човекът си е такъв. Повярвайте ми, чел съм и положителни ревюта.)

https://cinemascrotum.wordpress.com/2026/07/28/%d1%80%d0%b5%d0%b … 1%8f-the-odyssey/

ПП. Но дори и в този блог и ревю има положителни мнения. Т.е. диалектиката и биполярността не са лафове от комик-кон. В коментарите пък е доброто положително мнение - ако стигнете до него... Илюстрацията е само за да го намерите по-лесно. (Впрочем, коментарите на посетители там са не по-малко полярни и интересни от нашите тук.)
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 авг 2026, 13:43 от EmBrother

# 334
О, аз си го следя Синемаскротума, но се абстрахирам от мненията му и си го чета за забавление.

# 335
EmBrother, благодаря, че постна Скротума. Аз не посмях, да не предизвиквам отново полемики. Ревюто му за одисейката на христофор е велико. Да не говорим, че със сълзи се смея всеки път, когато го чета, култов!

# 336
Аз съм чела доста ревюта на Скротума и мнението ми не се е покривало с неговото за нито един филм. Явно сме с различни възприятия към кино произведенията. Дето се вика, за всеки влак си има пътници.
А саундтрака от Одисея си го пускам почти всеки ден вече май месец ще стане.

Аз чакам ревюто на Дяволо за "Кучешки звезди". Виж, за него съм разбрала, че имаме в някаква степен сходни вкусове.

# 337
Скротума не пише ревюта за филми.
Той пише хумористични текстове с вулгаризми. Филмите са последният му интерес и цел в тях, и не мисля, че някой от читателите му търси в блога мнение за филми.

# 338
  • София
За Коварен капан имаше въпрос.
Да, много брутален хорър и задължителен за феновете на жанра. Simple Smile
Изгледйте всичките 5 филма преди да гледате новият филм.

# 339
И аз ги запазих, ще ги търся.
Изпуснала съм ги, срам и позор за мене си.

# 340
О, аз си го следя Синемаскротума, но се абстрахирам от мненията му и си го чета за забавление.

И аз така.
Последното, което ще ми хрумне, е да го ползвам като източник на информация относно качествата на някой филм.
Ама вече не ми е и толкова интересен, колкото беше преди. За Одисея дори не си направих труда да го прочета.

# 341
  • София
Малко маратонче на голям екранец. 😊

Спа уикенд (Spa Weekend) (2026)
https://www.imdb.com/title/tt33305867/

Микс между Сексът и градът, Последният ергенски запой и Американски пай.

Имаше забавни моменти, но първо предъвкана тема и второ, лош и пошъл сценарий в който трябваше да търпим простотиите на една от четирите жени в спа центъра и разбира се тя да бъде оправдана, защото е готина и без нея и такива като нея, животът ни щял да бъде скучен. Е, не мерси... Ако аз съм някъде на СПА и искам спокойствие и уединение и се появи подобен крещящо шумен индивид, няма да ми бъде никак весело, а от управата на центъра биха го изгонили на мига.
Но за разпускане през лятото става.
-
5.0-5.5

Диво сърце (Ponyherz / Wild Heart) (2023)
https://www.imdb.com/title/tt26443400

Германски семеен филм.
Разказва се за една по-особена връзка между момиче и див кон.

Класически лек и забавен, семеен филм, обаче защо, защо по дяволите са го написали като за бавноразвиващи се... И това полицаите и престъпниците да са някакви ''комедийни'' гротески е толкова остаряло вече. И неработещо при мен.

На подобни филми винаги давам високи оценки, но с този сценарий за деца на 5-7 годинки, тц тц.
Но препоръчвам за семейно гледане заради чудните кончета.
-
6

Бунтовникът (Mutiny) (2026)
https://www.imdb.com/title/tt32338669

Поредният екшън с Джейсън Стейтъм.
Не му е от добрите. И по-лоши е имал, но този отива в негативната класация.
Плюсове: Обичам екшън на кораби. Е, тук това е основното. Хореографията на екшън сцените е на ниво.
Минуси: Слаб каст, слаб сценарий и диалози.
Но аз си харесвам Стейтъм и трябва да участва в чудовищна глупост, за да дам 5 или надолу.
-
5.5-6.0

# 342
Ако ви се гледа изнервящ декадентски сериал,гледайте "В търсене на Алис". Yum

# 343
  • Пловдив
Да ви питам...сериалите по Нетфликс, напр. виждат ли бял свят нейде другаде или се правят само за тази платформа? Как мога да гледам със субтитри на Бг...или?

# 344
Освен "Кучешките звезди", който си го чакам да тръгне тази седмица по кината съм харесала и "Само една нощ". Вижда ми се свеж, непретенциозен от типа на "Високосна година".

Общи условия

Активация на акаунт