Пликове от маркови магазини

• 14 225
  • 210
  •   1
Отговори
# 120
  • До хладилника, който обичам
Joy
Бу, представих си как разтоварваш на къмпинг Смокиня ...найсет торбички.
Честна дума, така правя. Но на морето плюс ъмнайсет торбички има и два куфара - даже аз имам здрав разум понякога Grinning

# 121
Mис Бу, добре ми напомни за готината думичка ТУРГАМ...
"Разбра ли някой колко хубост, мощ
се крий в речта ти гъвкава, звънлива —
от руйни тонове какъв разкош,
какъв размах и изразитост жива?"

А по едно време беше модерно да се ходи на училище с торбичка от сериала...Далас. Аз имах със Сю Елън, Пам и Луси (маркова, та дрънка)

# 122
Леле, изобщо не обръщам внимание каква торбичка взимам. Гледам само да не прозира.
Whistling Whistling Whistling

# 123
                    Тия са много готини  Peace.

Мен пък ми напомнихте за думата 'пУнгички'... Наилонови торбички, по бабешки  hahaha...

# 124
  • При хората, които обичам
Пунгия е малка кожена торбичка за тютюн.

# 125
                   А, така ли? Нищо де, мен самата думичка ми харесва. А сега вече знам и какво значи   bouquet.

# 126
хехе, много ме развеселихте. сещам се как баща ми, когато ми помага и изхвърля боклука, искрено се възмущава как "в такава хубава торбичка го хвърляте..."

отчасти е от еснафлък, отчасти от комплекси

# 127
Прекрасен беше вчерашния ден на майката.
От най-новия мол се сдобих с няколко хартиети чанти. Сега чакам петъка, когато минава рисайкъл компанията, за да им ги връча.
То е така, като имаш нещо постоянно в повече,  не му обръщаш внимание.

# 128
Прекрасен беше вчерашния ден на майката. От най-новия мол се сдобих с няколко хартиети чанти. Сега чакам петъка, когато минава рисайкъл компанията, за да им ги връча.
                  Ей против това, еднократно ползване съм против аз... Изсечени дърветата, само да си занесем нещата до колата. Нищо лично, Кейс. Просто толкова неща, за петминутна употреба... Тъжна работа... Не случайно сте на първо място по консумация на ресурси... То и тук така, де, за съжаление. Аз пък ша си ги нося, колкото и да възмущавам някои дами.
                 Иначе тия дни ходих на Витоша. Пак. Нямах намерение да събирам боклуци. Но си намерих 40-тина торбички накичени по храстите, и направо не се сдържах и напълних 20-тина. Най-вече с кърпички и презервативи  Sick. Но пък послужиха за нещо.

# 129
... А кво е туй Манго, испанското ли  Simple Smile? Тук Манго, Зара и тям подобни се водят евтини магазини, малко над ширпотребата Зелърс и Уолмарт ...
и аз доста се зачудих, но си мисля че точно за същото става въпрос.... и ми е чудно вярно ли торба от точно тоя магазин е признак на престиж, че то си е баш едно ниво над ширпотреба.
По въпроса за найлонките в супера, ние от 2 години и повече не ползваме такива - купихме си едни пластмасови кошници и в тях си събираме покупките - за многократно ползване Peace. Иначе торбичките са безплатни в супера, но масово хората си вземат кашон в който си редят хранителните продукти вместо всеки път да позват по 10-12 торбички средно. И се чувстват добре правейки нещо дребно за околната среда, като сменат колко найлонки са спестили.

# 130
Просто толкова неща, за петминутна употреба... Тъжна работа... Не случайно сте на първо място по консумация на ресурси...

Така е. Но повечето хартиени чанти са направени от рециклирана хартия. Затова е по-добре - обратно на рисайкъл компанията, а не в кофата например.  И те пак стават нови торби и т.н. и т.н.
Виж, безплатните найлонови, са друго нещо...

# 131
Прекрасен беше вчерашния ден на майката.
От най-новия мол се сдобих с няколко хартиети чанти. Сега чакам петъка, когато минава рисайкъл компанията, за да им ги връча.
То е така, като имаш нещо постоянно в повече,  не му обръщаш внимание.

Има по-скъпи молове, в които след всяка покупка ти дават нова  по-голяма, а прибират старата торбичка:-))
Торбичките им нямат лого, богатите хора не обичат марката да се набива на очи.

А по повод темата за торбичките сте ми смешни .. повечето, т.е тези, които не смеят да си признаят как си използват повторно, потретно и т.н торбичките, в което няма нищо срамно! Още повече че плащате за тях! Днес трябваше да пусна колет в пощата и сложих пакета в някаква торбичка останала след пазар (няма да уточнявам наелонова, хартиена, марка) и така го занесох, не забелязах някой да ме гледа както вие заглеждате по улицата.

Така се случи, че се познаваме с един милиардер .. по-богат е от Доналд Тръмп.
Носи си вестниците в една мрежа, в каквито едно време мен ме беше срам да нося баба като ме пращаше за хляб. От около 3 години го познаваме и още я влачи тази торба ..не,  не му е талисман, човека е практичен...

Та не е до торбата, и до това какво има в нея, а в главата .. съдържанието на главата, а не на торбата!

# 132
                   А, така ли? Нищо де, мен самата думичка ми харесва. А сега вече знам и какво значи   bouquet.
Joy
Метода на изработване е както се прави гайда.
От кожа на пръч. Козината се ощавя. Joy
От тестисите на пръча. То си е готова торбичка де.
Остава само да и се сложи ремъче да се притяга.

# 133
  • София
Има ли желаещи за една торбичка от последната ми придобивка или да я хвърлям? Thinking

# 134
                  Добре де, добре, вече и не ми харесва  Crossing Arms. Макар да звучи практично.

Общи условия

Активация на акаунт