Бременна ли съм?

• 258
  • 2
  •   2
Отговори
Здравейте!Мисля че съм бременна но не съм сигурна макар и отрицателния тест.Трябваше да ми дойде цикъла на 8 този месец но ми закъсня и ми дойде на 11 юли като цикъла ми беше от 13:30 ч. на обяд до 03:00 ч. вечерта.След това имах 3 дни много бледо розово зацапване и всичко спря .Направих си два теста след това но бяха отрицателни .Аз имах полов контакт на края на юни месец ,възможно ли е теста да не е показал бременност поради това че съм го направила рано?Имах силни болки когато ми "дойде" на 11-ти юли и продължи до края на зацапването. От болка даже повръщах,беше ми адски зле.Още имам леки болки ниско долу в корема, кръста и краката. Корема ми е подут, ходя до тоалетна по малка нужда много често а аз дори не пия толкова течности,гадене имаше когато имах зацапване, сега не ми се гади но изпитвам адски глад а когато видя храната в чинията ми се повръща и не искам да ям,дори със зор хапвам нещо.Бебето (ако има такова ) не е планирано за това не съм следяла овулация. Също така ме боли главата ,имам много лека температура от 37 ,2° и леко придърпване та дори и като помръдване в лявата страна ниско долу в корема си .Съмнявам се и за киста и за бременност.Ще се радвам ако има някоя жена която има опит поне в едно от двете неща да ми сподели за найните симптоми.

# 1
  • На изток от Ада
Просто си направи кръвен тест.

# 2

Общи условия

Активация на акаунт