20.07 – 26.07 – Седмокласници 2025/2026 – Второ класиране

• 22 232
  • 468
  •   16
Отговори
# 75
  • София
Аз мисля към 10:20 - 10:40. Стискам палци на всички, които си го чакат 🍀🍀🍀

# 76
  • пловдив
И ние сме от чакащите за второ класиране, макар че при реденето на желанията, много се чудихме кое да сложим първо и кое второ. В крайна сметка я приеха на второ желание в Патриарха с испански, а първото й е Хуманитарна с немски. Много се чуди щерката дали да участва на второ класиране, но в крайна сметка реши да участва. За мен е по-добре да си остане с испанския, ама да видим.
И нас ни приеха същата паралелка в Патриарха , но ще очакваме 2-то класиране с надежда да се изместим по-напред.

# 77
  • София
От къде може да се пазаруват различни цветове фланелки, на които после да сложим логото на училището?

https://global.direct.asda.com/george/school/boys-school-polo-sh … 2,default,sc.html

Всякакви цветове на цени в пъти по-евтини от нашите фирми за униформи.

# 78
  • София
11.45. Този път трябва да са по-бързи Joy Ние не чакаме класиране, но са ми любопитни баловете Simple Smile

# 79
  • Някъде по Дунава
В РУО Ловеч още не са визуализирани балове, та не знам до обяд ще има ли класиране.

# 80
  • Пловдив
Залагам на 11:10 ч. Чакам го с нетърпение да видя ще имаме ли бонус точка и половина надолу. Все си мисля, че няма как да не падне поне с толкова. Иначе тийна е доволен, че е вътре в самото училище, така че само остава да разберем с кой език ще е (все ще му е нов и от нулата). Искам да го запиша вече и да приключа. Но все пак до края ще следя как се движат и свободните места след всяко класиране и баловете. Толкова месеци четени и проучване, та ще изгледам филма до края 🤣

# 81
  • shumen
Благодаря за новата тема.
Залагам за 11.20.Успех на всички чакащи за второ класиране.
Ето го и нашия списък с книгите.

Моят също почти цял ден е навън или ако е вкъщи е на устройствата.От време на време чете по малко от списъка с книгите,но възможно най-тънките или само откъсите,които ще учат сакън да не се мине,ако е повече.

# 82
Аз залагам на 11:05 Grinning
Успех на всички деца Flowers Four Leaf Clover

# 83
От къде може да се пазаруват различни цветове фланелки, на които после да сложим логото на училището?

https://global.direct.asda.com/george/school/boys-school-polo-sh … 2,default,sc.html

Много благодаря! Разгледах набързо, има голям избор.

# 84
Вижте и в сайта на  Waikiki. Има много по- голям избор.

# 85
Добро утро.

Дойде заветният ден. Чакането "убива". Другото се понася.

# 86
  • София
Чаках си, чаках си грамотата миналия път...
Залагам на 10.50 ч.

# 87
Успех на чакащите второ класиране днес. 🍀
Късметът да е с вас и да ви отреди точното място, за да се чувстват добре децата през следващите 5 години.
Стискам палци! 🤞

# 88

Как слагате лого? И цветовете рядко съвпадат с оригиналните.

Успех на децата, които днес чакат класиране.

# 89
Успех на всички, които чакат днешното класиране!
При записването питахме за списък с книги за 8ми клас, но ни казаха "сега е време за почивка". Аз все пак мисля, че трябва да се прочете поне нещо от по-големите произведения. Ще взема христоматията на БГ Учебник т.к. включва и анализи.

Общи условия

Активация на акаунт