Кодове и отстъпки на Букинг / Booking

• 2 525
  • 59
  •   5
Отговори
# 45
Моля за код на лично съобщение! Благодаря!♥️

# 46
И аз имам нужда от код за Букинг. Ако някой има излишен, ще бъда благодарна да ми го изпрати на лично съобщение!

# 47
Заповядайте един код, който изтича днес.

# 48
  • гр. Кюстендил
Добро утро. Код, валиден до днес. Дано някой успее да се възползва.

U3CVDR3NZ2

# 49
Последните 2 кода са обвързани с мейл, ако някой има код, моля на ЛС

# 50
  • София
QZMZRBQ2BX 8% валиден до 29.07

# 51
  • Plovdiv
Здравейте, и аз се присъединявам с молба за код за букинг на лично съобщение! Хубав ден на всички!

# 52
Ако някой има свободен код, ще се радвам да ми прати на лично съобщения.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 17:31 от Hermione Granger

# 53
Напоследък повечето кодове са персонални. Но някои от тях биха могли да проработят при някои клиенти, а при други - не. Затова искам да предложа на тези, които споделят кодовете си да не ги пращат на лични съобщения, а да ги публикуват тук, просто за да се увеличи шанса за тяхното използване.

# 54
За какво ги ползваш кодовете за букинг? Аз съм тук от 15 години и не ми се е налагало да ползвам (всъщност веднъж се опитах, но някой ме беше изпреварил на пуснат код в темата), а на теб всичките ти постове са свързани с кодове за букинг. За какво са ти толкова много?

# 55
Продават ги по групи във фейса. Затова кодове на лични съобщения само.
Не казвам, че конкретно потребителката това прави, но има такива хора, които просят кодове и после по револют искат да им преведеш сума.

# 56
чак пък да ги продават..., не съм чула да искат пари...

# 57
чак пък да ги продават..., не съм чула да искат пари...
Миналата година се бях набутала в някакви чатове за кодове във месинджър. Търговия вървеше вътре. Имах скрийншотове, но не ги намирам сега.

# 58
За какво ги ползваш кодовете за букинг? Аз съм тук от 15 години и не ми се е налагало да ползвам (всъщност веднъж се опитах, но някой ме беше изпреварил на пуснат код в темата), а на теб всичките ти постове са свързани с кодове за букинг. За какво са ти толкова много?

За резервации ги ползвам. Не бих казала, че съм получила и ползвала толкова много кодове. Специфично тази тема се чете от тези, които предоставят и ползват, за останалите е загуба на време предполагам.

# 59
Получила съм много кодове от съфорумци и съм дала само един, защото и от букинг толкова съм получила. Затова НЕ подкрепям споделянето директно в темата. Винаги, когато е имало такива и съм се опитвала да ги използвам, те вече са били невалидни, без “лайк”, без съобщение за благодарност.

Общи условия

Активация на акаунт