Продават ли се още такива джапанки?!

• 682
  • 7
  •   2
Отговори
Здравейте,заринах се с джапанки вкъщи,но са гумени ,а на мен ми се иска да са от този по другия материал дето не знам как се казва (ще прикача снимка дето намерих из форума) .Гумените не са ми удобни,или миришат на гума ,или са ми малки отгоре ,или като ходя по плочките вкъщи ''джвакат'' и издават дразнещи звуци (абсурд да стана нощем с тях до вц примерно) ,а навсякъде е заринато с тях. Такива с другия материал не мога да намеря по левчетата дето имаше обикновено ,нито в нета........................ Скоро ще отворя магазин за джапанки. Имах едни много удобни за вкъщи ,с подобен материал,но друг дизайн и ги носих,лепих докато вече нямаше на къде Grinning Въобще не очаквах ,че вече няма да съществуват Sad Някой виждал ли е джапанки с подобен мекичък материал някъде все още? Яд ме е,че преди да изхвърля моите не ги снимах,че да търся по снимка поне Sad ПОМОЩ!
Скрит текст:

# 1
Ох, сори, ужасни са тия. Помня ги. Това е всичко друго, но не и удобна подметка за вкъщи.
Погледни в Дайхман. Там има от подобен материал. Търси плажни чехли.
Ето едни например
https://www.deichmann.com/bg-bg/p/puma-purecat-dzhapanki-sin-139365/716323

В Мат Стар съм виждала такава подметка, но горната част и често лента плат за между пръстите.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 12:30 от Di Soleil

# 2
По пазарите има Бумеранг, все още.

# 3
На женския пазар, на кооперативния в Люлин и други подобни сигурно има такива. Пързалят ужасно, само това си спомням за тях.

# 4
На този модел чарът му е да се носят с бял чорап, иначе простеят.

# 5
Всъщност този тип чехли са много удобни.
Преди 10ти а години много често пътувах спешни командировки до северозапада и често често забравях да си взема чехли. И бам в левчето и имах към 15 чифта такива чехли. Като се изпокъсаха и тръгнах да купувам... Ми все на тея се връщах Grinning Та на женския пазар 100% ги има. Последно от там вземах.
Ама не са много за пред хора де  Wink

# 6
Мисля, че съм ги виждала тук таме на женския пазар в София, но не съм сигурна, че и там вече май преобладават новите модели. И ние сме имали такива, удобни бяха много и не протриваха краката, както сега тези дето са гумените "за пред хора". Grinning

Иначе най-големият им минус беше, че се разлепват, помня че все опитвах да ги лепя, че да издържат по-дълго, ама трудна работа, та сигурно сто чифта сме сменили... После бях много щастлива като си купих първите гумени "модерни" отляти и без лепене никъде, направо вечни! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 7
Мерси за отговорите,не съм от София,но ще търся тук по пазарите тогава. Аз не търся същия модел,а същия материал (поне от такъв материал мисля,че бяха моите ,бяха друг модел,но не намирам снимка).Ще ги нося само  вкъщи,а не навън. Също да спомена ,че търся мъжки номера,защото са по-широки отгоре.Модели между пръстите не са ми удобни.

Общи условия

Активация на акаунт