Кодове и отстъпки на Букинг / Booking

• 15 263
  • 316
  •   1
Отговори
# 300
Имам код до днес, нека, който има нужда - ми пише на ЛС.

Здравейте, писах ви на лични.🍀

# 301
Споделих кода на първият, който ми писа. Simple Smile

# 302
Здравейте, търся код, благодаря предварително

# 303
  • Пловдив
И аз ще помоля за код.

# 304
Здравейте, ако някой има излишен код, ще бъда много благодарна, ако ми го сподели на лично съобщение Heart

# 305
"Планувате ли да пътувате скоро? Получете 10% обратно (до € 75) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация." Важи до 11.09. при резервация минимум за 50 €.  
Давам на лично.

*Даден на petqdd

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 08:11 от Mia66

# 306
  • София
Изпратен на Yasmin17

.......

Сестра ми е получила код.
Нямам възможност да пиша на тези, които са помолили за код в темата и да проверявам трябва ли им още, но ще го изпратя на някой, които ми пише лично и вече е поискал код тук.

Това са условията:
Получете 8% обратно под формата на Кредити за пътуване
Резервирайте сега! Важи до 12 септември 2026 г..

Правила и условия
Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Тази промоция изтича на 12 септември 2026 г.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 08:57 от Vivi

# 307
Здравейте, все още търся код. Ще се радвам да получа на лично съобщение. Благодаря предварително! RelaxedRolling Eyes

# 308
  • Бургас
Здравейте, много ми трябва кодче за готова резервация, че остана само 1 стая на тази цена, ще съм много благодарна, ако ми помогне някой Simple Smile

# 309
Здравейте, дали някой има свободен код за една морска почивка още от утре много ще съм благодарна

# 310
Здравейте, ще съм благодарна ако някой сподели свободен код на л.с. Simple Smile

# 311
  • София
Изпратен на Heyheyy

----------------------------------------------------

Потребителката, на която изпратих кода, няма да може да го използва, и ми писа да го предложа на друг.
Свободен е - ще го изпратя на някой, който ми пише лично и вече е поискал код в темата.

Сестра ми е получила код.
Нямам възможност да пиша на тези, които са помолили за код в темата и да проверявам трябва ли им още, но ще го изпратя на някой, които ми пише лично и вече е поискал код тук.

Това са условията:
Получете 8% обратно под формата на Кредити за пътуване
Резервирайте сега! Важи до 12 септември 2026 г..

Правила и условия
Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Тази промоция изтича на 12 септември 2026 г.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 15:02 от Vivi

# 312
Здравейте, все още търся код. Ще се радвам да получа на лично съобщение. Благодаря предварително! Relaxed

# 313
Здравейте. Необходим ми е код за голяма резервация. Ще съм изключително благодарна да го получа на лично съобщение и ще върна жеста при първа възможност. Поздрави и весели пътешествия

# 314
Здравейте! И аз търся код. Благодаря❣️

Общи условия

Активация на акаунт