Пречистване на черния дроб

• 178
  • 6
  •   1
Отговори
Имам два въпроса.

1. Правили ли сте пречистване на черния дроб и с какво?

2. Видели ли сте странни реакции на тялото си, в резултат на това?

Забелязах, че като пия хранителна добавка с бял трън, сякаш след това се разболявам от настинка или пък има някаква реакция, свързана с вирус. И този резултат е от две различни марки хранителни добавки с бял трън. Като видях реакция от едната, реших да купя друга марка. Но, сякаш реакцията е същата. Чудя се дали черният дроб складира някакви вируси, за да предпазва тялото, а като се пречиства, тези вируси да излизат в кръвопотока.

Вие имали ли сте странични реакции от пречистването?

# 1
  • София
С рициново масло могат да се правят компреси.

# 2
С рициново масло могат да се правят компреси.

А правила ли сте и видяхте ли ефект?

# 3
  • София
Ми не знам какъв ефект търсите. Обикновено се прави за подобряване на локалното кръвообращение, стимулиране на лимфния дренаж и облекчаване на възпалителните процеси в областта на черния дроб и жлъчката.
Аз виждам ефект при себе си, но той е резултат от комплексен подход – не разчитам само на компресите.
Иначе ако смятате да го правите да знаете, че се избягват компресите по време на цикъл.

# 4
Здравейте, онзи ден се зачетох в една от добавките на Alteya, не съм я ползвала, да предупредя, но ми направи впечатление. По принцип ползвам други техни неща и съм доволна. Добавката е с черен кимион, което е силен антиоксидант и с някакви други неща, заради кимионът се зачетох. Като цяло мисля, че най - логично за профилактика или подпомагане на функцията на черния дроб е да не се пият лекасрствени продукти, ако не са предписани, защото те и без това допълнително го товарят и не намирам много логика. Хранителната добавка би било добър вариант, който е по - щадящ. Видях я на сайта им, ако ви се струва подходящо Simple Smile

# 5
Имате ли проблеми с черния дроб? Ако имате такива, лекарите изписват лекарства, които подобряват функцията му и възстановяват увредите.
Ако правите нещо профилактично - абсолютно безсмислено. Детокс, ала -бала, само се товарите още повече дори с билки, чието действие не осъзнавате напълно - всяко нещо помага на едно, вреди на друго, но общото е, че всичко минава през черния дроб.

# 6
Имате ли проблеми с черния дроб? Ако имате такива, лекарите изписват лекарства, които подобряват функцията му и възстановяват увредите.
Ако правите нещо профилактично - абсолютно безсмислено. Детокс, ала -бала, само се товарите още повече дори с билки, чието действие не осъзнавате напълно - всяко нещо помага на едно, вреди на друго, но общото е, че всичко минава през черния дроб.

Не, нямам диагностицирани проблеми с черния дроб. Но реших, че ще е добре да се пречистя. Малко детокс за подобряване на общото състояние.

Иска ми се да прочета мнения на хора, които са направили нещо за пречистване и са видели резултати, като например отслабване, повече енергия, по-ясен ум, нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт