Детски писоар с формата на крава

• 236
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! От къде мога да закупя детски писоар? Проблемът ми е, че търся определен- да е като крава или да прилича на крава. Имало е в Хиполенд, но вече е изчерпан. В сайтовете никъде не намирам- предимно жабата са, а пък моето дете не хапесва особено жабите. Търсила съм и в Тему- и там няма.

# 1
Този продукт е прооизведен от Chipolino. Ето от сайта им телефон и имейл за връзка:
+359 32 600 889
sales@chipolino.com
Ако някъде го има в България или може да се достави от склад в чужбина, те ще ти кажат.
Това с жабата е наистина гадно - да пишка в устата на жабата. Кой ли е измислил такава простотия...

# 2
Този продукт е прооизведен от Chipolino. Ето от сайта им телефон и имейл за връзка:
+359 32 600 889
sales@chipolino.com
Ако някъде го има в България или може да се достави от склад в чужбина, те ще ти кажат.
Това с жабата е наистина гадно - да пишка в устата на жабата. Кой ли е измислил такава простотия...
Благодаря! Да, за жабката е могло малко по- креативна идея. То и кравата не е кой знае с какъв умисъл, но понеже моето дете е пристрастено към крави, а се опитвам да премахна и памперса си мисля, че така ще има интерес и аз ще имам успех. 🫤

Общи условия

Активация на акаунт