Скоро, скоро, много скоро ще стартира Юнско-бебешката родилна офанзива

• 16 159
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Няма да мога да дойда на срещата във Варна, макар че много ми се искаше...току що ми "падна"  тапата и се чудя какво да правя....не очаквах такава изненада!До скоро

# 151
Algara стискам палци и се моля за теб  baby_neutral всичко да мине благополучно не се шашкай и успех  Hug.Ще чакаме да ни зарадваш с хубави новини.  ylinfant

# 152
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте!
Няма да мога да дойда на срещата във Варна, макар че много ми се искаше...току що ми "падна"  тапата и се чудя какво да правя....не очаквах такава изненада!До скоро

Peace Praynig Hug

Стискам палци!

# 153
Здравейте!

Хайдеееееее ... kyllmg  Hands Clap newsm81 callme Hands Clap tongue sohappy Flowers Bouquet

# 154
УРА! ПОЧНА СЕ!
Честито и от мен на Parleva-Казакова, ужасно се радван.
Да им е жив и здрав малкия Валентин и скоро да ни зарадва с по-подробен разказ за преживяването  bouquet Hug Heart Eyes
На Algara - стоскам палци да мине леко и безпроблемно.
И Happywoman не се е обаждала откакто й падна тапата, чакаме новини Grinning

Някой друг с по-късен термин не иска ли и той да е щъркел Laughing, ще вземе да превари и той всички останали?
Но си мисля, че няма да е зле и още някой да съпбщава чудесните новини, какво ще кажете, момичета?

Отивам да гладя бебешките дрешки, че още съм наникъде Crazy

Поздрави и целувки на всички Hug

# 155
Момичета ако искате и аз мога да бъда новият щъркел телефонът ми е 0889233024-Дани.

# 156
Супер, Дани Hug

Записвам си телефона ти  bouquet

# 157
Ох, много е въпнуващо!!!   Grinning  Алгара, стискам палци!!!!!  Hug

За матрачетата: аз имам ето такъв, казват, че е най-доброто на пазара.... но всеки си преценява. Ние избрахме този, защото мъжът ми е алергик и бебо има голям шанс също да бъде, та искахме да намалим риска до минимум.   http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=2533

# 158
  • В сърцето на ММ
Здравейте всички.
Както сте се разбързали с раждането ,май-повечето ще сте с майчета,вместо с юнчета.
Та честито на Парлева-Казакова.Да и е жив и здрав малкия Валентин.Може би и Happywoman вече наистина е щастлива жена с малко човече до себе си.Стискам палци и на Alqara. HugАз родих 7 часа след като ми падна тапата.Така че,очаквам довечера радостни новини.
Малко ме поизплашихте.Аз нали ще раждам за втори път и съм толкова спокойна,че още не съм си купила нищо,а и даже багажът ми не е готов.Май е време да се стегна,че току виж дошла изненада. newsm78
Иначе моят бебун излезе много нахален и е изместил плацентата при обръщането си,та в момента се е настанил точно в канала.Така че оттървам секциото newsm44.
Желая на всички лека вечер.Ще влизам с нетърпение за добри новини.  bouquet

# 159
  • Варна
Здравейте!

Ухаааааа, май сериозно се почна  Simple Smile. Стискам палци!  Peace Не се притеснявай, вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug. Май трябва да стягам багажа като гледам как бързо се развиват събитията  Mr. Green.

Варненски мами, аз много късно надуших за срещата. Може би следващият път.

Вече очаквам изненади всеки път щом вляза  Wink Весел ден на всички!

# 160
ДОБРЕ ДОШЪЛ, МИЛИЧЪК ВАЛЕНТИН!!! РАСТИ ЗДРАВ И СИЛЕН ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!!! newsm51
Parleva, бързо да се възстановиш и да разказваш как е положението! Много ме зарадва!   bouquet
Момичета, страхотни са такива новини. И като знам, че оттук нататък ще зачестяват все повече и повече, много мило ми става!
Аз току що се прибирам от последната си бургаска консултация, бебо е супер и май е мъж...Натам отиват нещата, ама ще видим. Имам показания за нормално раждане, нямам никакви проблеми, само дето май малко съм отслабнала от последната консултация. Това не ме притеснява, щом фъстъка е в норма. А, и ми казаха, че май няма да дочакам термина. Нищо, само дано устискаме до средата на юни, после - каквото стане. Хемоглобина ми е паднал от последния път, но все още съм в норма.
Това е засега. Чакам още новини за Парлева и сина й, както и евентуално за други бебета! Mr. Green
Алгара, леко раждане, мила!  bouquet

# 161
Цитат
Здравейте!
Няма да мога да дойда на срещата във Варна, макар че много ми се искаше...току що ми "падна"  тапата и се чудя какво да правя....не очаквах такава изненада!До скоро
Algara, стискам палци. Пожелавам леко, бързо и безпроблемно раждане на здраво и красиво бебче. Чакаме новини.  Hug
4око25-Дани, и аз си записвам телефона ти...  Laughing
Останалите стискайте да наближите поне заветната дата Peace

# 162
Благодаря на всички ви! В очакване съм, обаче освен предменструални симптоми нищо друго не усещам. Явно няма да се случи толкова скоро събитието, но ме гъделичка нещо....Иначе съм строила две чанти багаж за болницата и си чакам!

# 163
  • Варна
Благодаря на всички ви! В очакване съм, обаче освен предменструални симптоми нищо друго не усещам. Явно няма да се случи толкова скоро събитието, но ме гъделичка нещо....Иначе съм строила две чанти багаж за болницата и си чакам!
Успех и леко раждане!

# 164
  • София, под Карлсон
Привет и от мен!
Леле, какви хбави неща са се случили в мое отсъствие newsm44
Да е жив и здрав малкия Валентин, а мама Парлева бързо да се оправя!
Алгара- стискам ти палци, явно си на финалната права- дано да я преминете леко с бебока Praynig
При мен има и хубави, и не толкова добри новини- вчера официално осветихме апартамента Laughing Е, няма почти нищо вътре, но с времето съм сигурна, че ще го препълним newsm47
Иначе една приятелка ми се обади, че е болна от хепатит, а аз съм имала контакт с нея. Тази сутрин правих изследвания, но може би нищо няма да покажат- инкубационният период бил цели 40 (!!!) дни! Лоша работа, стискайте палци да не съм се заразила Praynig newsm17
Нещо почнах да се шашкам, което хич не ми приляга, та чак ме е яд на мен самата.
Хайде да не ви депресирам с глупави мисли, желая ви хубав и слънчев уикенд (тъкмо Слънчо се показа) и ако някоя тръгне към родилния дом- всичко да мине като по мед и масло!

Общи условия

Активация на акаунт