Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да отида за измерване на тоновете?
-
Какви са рисковете от преяждане по време на бременност?
Преяждането по време на бременност може да доведе до нежелани последици като наддаване на нездравословно тегло, гестационен диабет, високо кръвно налягане и други здравословни проблеми както за майката, така и за бебето. Важно е да се поддържа балансирана диета според индивидуалните нужди и препоръките на лекаря.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Препоръките за хранене по време на бременност включват консумация на разнообразна и балансирана храна, включително плодове, зеленчуци, протеини, зърнени храни и здравословни мазнини. Важно е да се избягват алергенни храни или такива, които могат да предизвикат нежелани реакции както при майката, така и при бебето.
-
Какви са препоръките за избор на сутиен за кърмене?
-
Какви са рисковете от подуване по време на бременност?
Струваше ми се невъзможно да устискаме 
гледам да поспивам докато още е възможно,че после не се знае.
Да ви кажа честно и мен започна да ме хваща шубето,но така или иначе нали все някога трябва да мине пък и няма нищо по-хубово от това да станеш мама
.Айде и успех на всички
Не се плашете.
.

Ама как му се радвам да знаете.. Едно такова тихо щастие ме е обзело, чак не мога да се позная..
Категорично се изказа против микровълновите за каквито и да било цели, препоръча да се снабдим с електрически стерилизатор. Каза да не бързаме да купуваме тонове козметика за бебо, че е по-добре първо педиатъра да погледне бебето и типа му кожа, за да не се харчат излишни пари. Иначе препоръча Мустела, и то да се купят само 2 продукта, а именно Душ-гела от 500мл и тоалетното мляко от 300мл. Каза още, че първия месец нямало да ползваме слънцезащитен крем (!!!), препоръчвала пазене и шарени сенки, нещо заради изграждането на епидермиса беше. Против подсичане категорично зеления Бочко, но само при нужда. На Мустела цинковия крем съдържал прекалено много цинк и като се наслои в гънките, води до неприятности. Препоръча още да си купиме Топоцин за пъпчето, силен спирт, Риванол и Дефламол (да се намира), клечки за уши с и без ограничител. За помпата за кърма, препоръчва Авент (по мнения на другите майки), каза че ще ми е изключително трудно да се цедя на ръка, и че такова цедене може да доведе до образуването на хематоми. Дано съм ви била полезна. 
Честит рожден ден на ГЕРИ и от мен желая ти най-вече едно здраво и послушно бебе,леко раждане и много,много семейно щастие.

Честито и от мен на Герито!

вече се поуспокои и ритниците намаляха, но за сметка на това корема ми заема едни такива странни форми - като Пришълеца 
!

.