Обичате ли де се гримирате...

• 21 569
  • 487
  •   1
Отговори
# 90
Ууууупс ...

# 91
  • София
И аз обичам д асе гримирам.В интерес на истината през деня почти не го правя.Повече се отдавам,когато излизам някъде вечер.
Даже възнамерявам да изкарам курс за гримьори.

Понеже намесихте фондьотените-и аз съм с този на Ревлон-ColorStay.Обаче сгреших и си взех по тъмен цвят,заради солариума.Но по ред причини го преустанових/солариума де/,та го смесвам с муса на Мейбълин,който пък  епо-светъл.
Нещо не умея да си избирам цветовете явно.

Нещото без което не мога е ружа. Wink

/на снимката на аватара аз съм си се гримирала/

# 92
обожавам да се гримирвам,особено за някакъв повод.обичам и да експериментирам.
интересно ще е ако можем да обменим гримьорски трикове

# 93
  • Smallville
Да,и аз бих искала Praynig
Кажете моля ви,как си правите червилото по трайно,на мен това ми е проблем от край време Sad
Чувала съм за пудра,пробвала съм,но по някое време ми става на "парцали" по устните Thinking.Някакъв друг трик,някой да сподели Flutter

# 94
  • Варна
Много зависи от настроението ми, но като цяло обичам да...не ми отнема много време, не го правя всеки ден, но без ФДТ и нещо отгоре не излизам  Peace
а иначе и аз ползвам на Revlon - Colour stay и съм много доволна, но не помня точната цена... Blush
 Peace

# 95
  • София

а иначе и аз ползвам на Revlon - Colour stay и съм много доволна, но не помня точната цена... Blush
 Peace
Те написаха по горе.18 лв струва:)

# 96
Ежедневния грим ми отнема не повече от 10 минути.Включва фон-дьо-тен,пудра(перли),спирала и червило.Отвреме навреме слагам цветен молив за очи или леки сенки.

За вечерния се туткам повече!

Кажете моля ви,как си правите червилото по трайно,на мен това ми е проблем от край време Sad
Чувала съм за пудра,пробвала съм,но по някое време ми става на "парцали" по устните Thinking.Някакъв друг трик,някой да сподели Flutter

Първо слагам фон-дьо-тен и на устните.След това очертавам с молив като слагам молив леко и на самите устни.След това слагам червилото и определено става много трайно.

А трика с пудрата е следния:след като си готов с устните слагаш един пласт салфетка и пудриш върху салфетката с пудрата! Peace

# 97
И аз обичам д асе гримирам.В интерес на истината през деня почти не го правя.Повече се отдавам,когато излизам някъде вечер.
Даже възнамерявам да изкарам курс за гримьори.

Понеже намесихте фондьотените-и аз съм с този на Ревлон-ColorStay.Обаче сгреших и си взех по тъмен цвят,заради солариума.Но по ред причини го преустанових/солариума де/,та го смесвам с муса на Мейбълин,който пък  епо-светъл.
Нещо не умея да си избирам цветовете явно.

Нещото без което не мога е ружа. Wink

/на снимката на аватара аз съм си се гримирала/

Пусни снимка моля те, че тази на аватара е много мъничка baby_neutral

# 98
  • София, център
Обичам Flutter Всеки ден се гримирам и ми е много приятно. Предпочитам по-лек и незабележим грим, с тъмен не се възприемам добре Whistling
Ежедневно ползвам ФДТ, руж и спирала.

Аз също!

Дегримирам се с вода и сапун!

# 99

Става като предварително сложиш коректор на устрите и добре го втриеш. След това молив същият цвят като червилото, но по целите устни, а не само контура. И чак тогава нанасяш червилото. Така няма да мръдне със сигурност. )
Но това го използвам само в случаи, когато няма да имам възможност да нанеса допълнително от червилото.

# 100
ОБожавам да го правя няма такъв кеф.Всеки ден Joy

# 101
  • в Tara
да, харесва ми и го правя в събота и неделя, когато излизам:lol:

мое мнение - един грим трябва да бъде съобразен. все пак не можеш да се намажеш тежко като за бал, а цял ден да си висиш над фурната или само да слезеш да вземеш вестника.

обичам повече да гримирам някой друг

# 102
  • под жаркото слънце
Много обичам да се мажа, без грим се чувствам като "измита чиния"  Laughing
Обаче с бебето...само вечер, преди да си дойде мъжа ми, и малко след това - трия пак...
Имах приятелка (още я имам, ама е на хил.км от години), която със събуждането и цигарата с кафето започваше да се "дегизира". Думите й бяха "не знаеш кого ще срещнеш докато си хвърляш боклука"  Laughing
Предлагам да си пускаме снимки "преди и след"  Sunglasses Или само "след"  Wink

# 103
  • София
Думите й бяха "не знаеш кого ще срещнеш докато си хвърляш боклука"  Laughing
Това си е много вярно  Crazy
Точно, когато се наложи да изляза съвсем ненагласена, на бързичко някъде и например съм болна или нещо подобно, съм срещала хората, които най-малко искам да ме видят в този вид  Joy

# 104
О, да , и аз обичам да се гримирам ! Flutter
Правя го всеки ден, дори и да не ми се налага да излизам, просто за настроение !

Общи условия

Активация на акаунт