Обичате ли де се гримирате...

• 21 516
  • 487
  •   1
Отговори
# 345
  • У дома... някъде
И аз обичам, но не съм вманиячена. Често ми стигат само спирала, сенки и червило (гланц).
И аз така

# 346
Малее Кармен докарала си се баш по снимката.Бравос!Замалко да те объркам с Женито Wink.
Карчева,бъзикаш ли се с мене или комплимент  Simple Smile,а пък на Жени ако и трябва дубльор накъде да ме викне

# 347
  • СОФИЯ
Чудесно момичета , страхотно изглеждате

# 348
Снимките НЕ трябва да се обработват с разни програми нали? Фотошоп и тн?

# 349
Снимките НЕ трябва да се обработват с разни програми нали? Фотошоп и тн?
могат, но не да е нещо фрапиращо аэ примерно съм си махнала някоя друга пъпка и петанце такива корекци мисля че са поэволени Simple Smile

# 350
Аз май ще се откажа,то като гледам вие колко добре сте се справили. Embarassed

# 351
Не обичам. Много рядко се гримирам.

# 352
Аз май ще се откажа,то като гледам вие колко добре сте се справили. Embarassed
еее недей де, айде дави снимчиците Hug

# 353
Хей момичета може ли и аз да се включа Blush
Отдавна не съм влизала във форума и ето я моята тема Hug
Много обичам да гримирам въпреки,че ме е срам да се показвам аз на снимките,искаше ми се да гримирам някой друг,но няма много време.
Нямам розови сенки,но лилави имам,та въпросчето ми е мога ли да участвам и какви са условията???

# 354
Хей момичета може ли и аз да се включа Blush
Отдавна не съм влизала във форума и ето я моята тема Hug
Много обичам да гримирам въпреки,че ме е срам да се показвам аз на снимките,искаше ми се да гримирам някой друг,но няма много време.
Нямам розови сенки,но лилави имам,та въпросчето ми е мога ли да участвам и какви са условията???
Раэбира се, че можеш условията са да качиш снимката си до петък, 12ч по наэад в темата е обяснено каде и как, ще се радвам да се включиш и чакаме снимки Hug

# 355
Раэбира се, че можеш условията са да качиш снимката си до петък, 12ч по наэад в темата е обяснено каде и как, ще се радвам да се включиш и чакаме снимки Hug
Мерси много Hug
Дано само се справя с качването на снимки,че не съм много по тази част.Ако нещо се затрудня ще ти пиша на лични за помощ,стига да нямаш против Blush

# 356
  • Пловдив
много сте хубави момичета  smile3501
Справяте се прекрасно! Чакам с голямо любопитство и другите етапи от конкурса!

# 357
Не, ще участвам не съм се отказала,но ще ми е много трудно. Тази вечер ще си направя снимките и утре ще ги пратя. Само,че аз нямам програмата Фото Шоп и ще бъда натурална. Sad

# 358
Не, ще участвам не съм се отказала,но ще ми е много трудно. Тази вечер ще си направя снимките и утре ще ги пратя. Само,че аз нямам програмата Фото Шоп и ще бъда натурална. Sad

моята не е PhotoShop а такава эа корекции на   петна и пъпки- потарси си подобна Peace

# 359

моята не е PhotoShop а такава эа корекции на   петна и пъпки- потарси си подобна Peace
newsm78

Общи условия

Активация на акаунт