Обичате ли де се гримирате...

• 21 511
  • 487
  •   1
Отговори
# 360
  • Перник
Не, ще участвам не съм се отказала,но ще ми е много трудно. Тази вечер ще си направя снимките и утре ще ги пратя. Само,че аз нямам програмата Фото Шоп и ще бъда натурална. Sad

моята не е PhotoShop а такава эа корекции на   петна и пъпки- потарси си подобна Peace

djesmin.може ли да споделиш каква програма използваш,че аз нещо още не мога да му свикна на тоя Фото шоп?

# 361
Това тема за фотошоп ли е или за гримиране  newsm78
Според мен конкурса се обезмисля, щом ще използвате подобни програми  Peace Sad

# 362
Това тема за фотошоп ли е или за гримиране  newsm78
Според мен конкурса се обезмисля, щом ще използвате подобни програми  Peace Sad
Аэ пък не мисля така гримът си е грим,  но няма да се покаэвам с папки я  Laughing пък и от светкавицата така ми се беше лъснало челото  ooooh! но щом не е чесно и все има някой да се эаяжда аэ си оттеглям снимките Peaceто эа всичко упреци братче -"ами това що така ами онова"   да раэвалиш на човек рахата е много лесно Sad

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 15:53 от djesmin

# 363
Успех на всички мацки  bouquet

# 364
  • София

Карчева,бъзикаш ли се с мене или комплимент  Simple Smile,а пък на Жени ако и трябва дубльор накъде да ме викне
[/quotе]
Не  се бъзикам,напротив,както казах вече докарала си се баш по снимката. Peace

С фотошоп и подобни програми изобщо не е честно ми се струва. Wink

# 365
Прави сте, че е по добре да е без фотошоп. Защото това вече отива в друга тема. Нали идеята е да се покаже кой колко добре умее да се гримира, а не кой най-добре се справя с фотошоп. На всичко  е ясно, че ако ще се действа с програмки може и без грим да се мине

# 366
Прави сте, че е по добре да е без фотошоп. Защото това вече отива в друга тема. Нали идеята е да се покаже кой колко добре умее да се гримира, а не кой най-добре се справя с фотошоп. На всичко  е ясно, че ако ще се действа с програмки може и без грим да се мине
Да ама въпросът е там че съм си эаличила петната а не съм се нагримирала с тая програма Wink

# 367
E айде сега,пак конфликт. Ужас. аз изобщо не съм на ти с тези програми,така че моите снимки ще са си натурални. Ако искате една с фото шоп, една без ? Така съгласни ли сте?

# 368
Джезмин, за теб угода няма........ Heart Eyes

# 369
Ето например същата снимка беэ програма
програмата не променя гримът ми както виждате просто не съм се лъснала като эмииска кожа на слънце Laughing

# 370
Много си  си добре даже

# 371
аз изтеглих Маке Up Pilot обаче не мога да запаметявам снимките с пробната версия.Джасмин твояа програм а коя е?

# 372
записвам се да следя темата. много обичам да се гримирам. не излизам никъде без грим.  Heart Eyes
сега ще чета темата назад, защото явно не съм в час какъв конкурс организирате.

# 373
  • София
djesmin,можеш да прикриеш несъвършенствата си с грим Peace.

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 16:52 от КАРЧЕВА

# 374
djesmin,можеш д априкриеш несъвършенствата си с грим Peace.
повече от това на къде бе душа Simple Smile
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт