Женен мъж

• 1 849
  • 92
  •   11
Отговори
Здравейте, пиша тук, защото предвид ситуацията не мога да споделя с приятелки и бих искала да запазя анонимност.
От известно време поддържам комуникация с женен мъж, не сме имали сексуален контакт. Пишем си постоянно 24/7, твърди, че ме желае, но когато стане въпрос за секс започва с различни извинения и оправдания. Нямало къде, нямало кога. Това за мен е доста странно. Виждаме се ежедневно, имаме и едно и също хоби, там и се запознахме. Самият той не е правил опит за никакъв физически контакт, но когато става въпрос за чат си позволява да разказва какво би направил и как. Говори за някаква емоционална връзка, а в същото време явно не е готов да прави секс, казва, че трябва да изчакам.
Какво точно чакаме не знам.
Как ви се вижда тази ситуация, аз самата като разказвам я виждам като много странна, но в същото време съм хлътнала.
Споделете мнение Simple Smile

# 1
При положение, че е женен, според мен има някакъв комплекс от нещо, или се притеснява от нещо.

# 2
  • София
Сега е точният момент да от-хлътнеш и да си харесаш някой свободен.

# 3
  • София
А на теб какъв ти е зорът да правиш секс с женен мъж? Други няма ли?

# 4
  • По света и у нас
Моля ти се - скучно му е в живота и иска да живее във фантазиите с жени от интернета. Не си губи времето.

# 5
Не ми е зора да спя с женен мъж. Харесала съм точно този мъж. Това не е предмет на питането ми обаче.
От какво би могъл да има комплекс? Виждала съм го гол, ако става въпрос за размер и т.н.

Има ли възможност както аз си мисля, че просто не желае да изневерява на жена си физически, а тази комуникация не намира за изневяра, просто забавление?

# 6
  • София
Пишем си постоянно 24/7, твърди, че ме желае, но когато стане въпрос за секс започва с различни извинения и оправдания.

Т.е. ти натискаш за секс женения мъж и горкият трябва да ти се оправдава? Ми може би защото е женен, затова не иска Grinning Развеждай го по-бързо, щом баш него си харесала! Пращаш 24/7 чатовете на жена му, само изрежи ония части, дето му просиш секс де - и готово. Като спре да е женен, ще спре и да се оправдава, нещастник.

# 7
  • София
Няма комплекс, има жена. И очевидно извън dick pics няма особен интерес към интимност с теб.
Сега е идеалният момент да пренебрегнеш хлътването и да си обереш крушите. Хем ще си спестиш цялото унижение тип "Не обичам жена си, всеки момент ще се разведем" и прочее глупости, в които със сигурност ще нагазиш.

# 8
Ами нормално ли е възрастен човек, мъж да говори за секс 24/7 в същото време да си намира извинения.
Аз не мога да разбера как може да влагаш толкова много усилия и време за да си правиш двете голи снимки. Явно аз нещо не ги разбирам тези неща.

# 9
Ама никакъв морал и ценности нямате.
Защо се тикаш там където не ти е работата.

# 10
Нито съм аз тази която първа започна тази комуникация, нито съм аз тази, която единствено я поддържа..

# 11
  • София
Ако трябваше да заложа, той си чеша егото, а ти си стоиш непочесана. Или по друг начин казано, той не е опрял до теб, ти до него - да.

# 12
Нито съм аз тази която първа започна тази комуникация, нито съм аз тази, която единствено я поддържа..
Това са оправдания.На теб въобще не ти пука ,че е женен.Важно ти е да правиш секс с него,че чак питаш защо не искал при положение,че комуникирате 24/7.Може би му харесват такива онлайн игрички,обаче не иска да си разваля комфорта на семейството и жена му да го нарита когато разбере за тайните му чатове.
Едва ли си единствената на която пише и изпраща голи снимки.
Намери си някой необвързан и си живей живота.Нямаш работа да си трета цигулка,без значение дали е женен или просто си има приятелка.

# 13
Ако го разведеш и вземеш, после може да те смени със следващата.
А ти искаш ли някой ден като си омъжена съпругът ти да прави така?

# 14
  • София

Има думи като "Стига", "Довиждане" и "Не искам да те чувам повече". Веднъж вкараш ли ги в обращение, после много лесно се използват.

Общи условия

Активация на акаунт