Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, които бъдещите майки срещат във форума?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които бъдещите майки срещат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят в публикациите?
-
Какви са темите, обсъдени на срещата, спомената в публикациите?

особено пък ако можеш да плуваш - супер си е 

ани, влязох да ти кажа нещо, ама се отказах, тъй като много ще ти се дояде пък днеска няма кой да ти хвърчи до пазара ... 
отиваме на големия пазар - там ще има повече разновидности сигурно, пък и ще е по-евтинко ...
ама исках да споделя, щото знам колко ги мориш и ти като меня
и е нормално де.... но да ти кажа превантивното мазане също помага според мен! Само бъди последователна и упорита - СУТРИН И ВЕЧЕР .... без пропуск !!!
и тук има на пазара, от доста време вече, ама цената им е ... 
преди време ходих на една лекция на сп. 9 мес.,която бише за кърменето и проф.който я водише каза , че не препоръчва вода и захранване до 6мес.ако се кърми.
и колко струваше, ша ма извиняваш ти може и да си казала ама помня ли
вчера ходихме до Бургас и ми стана едно хубаво , нищо че беше ветровито
, а отгоре ще направим по-голямо легло за баткото със стълбичка и гардеробче. Като начертая проекта на компютъра с размери, ще ви го покажа да си дадете мнението
Особено вчера, като стъпих да си ходя и имах чувството, че от коленете надолу са като бетонирани
А вечерта, като ги погледнах, сякаш нямах глезени, ходилата ми бяха на понички
Що да плачеш, погледни го откъм смешната страна - може да има заложби на коафьорка
Нещо ми се върти за 32-рата г.с., ама май е късничко....
, направо ви завиждам ужасно. На мъж ми няма да му дадат отпуска и морето ни пропада, освен, ако не се дигнем някой петък, събота и неделя само за два дни да идем. Направо съм

, неделя 16,00часа - засега сме за среща аз, ani-bani и feminine
- имат мириса на едновремешните бонбони "теменужки" - едни лилавки и се продаваха в прозрачни пликчета
Няма такива работи - и аз искам на среща, така че включете ме и мене