Отговори
# 660
sisin4eСтрахотна си миличка.Направо ще избиеш рибата.Аз много си падам по грим и прически,но това цвете ми идва в повече.Но на теб наистина много ти отива.Грима е адски свеж и сладурски като теб Hug  bouquet

# 661
Много е хубав гримът Сисинче Peace Направо ти завиждам за всичките хубави хубави преживявания, които ти предстоят.

# 662
sisin4eСтрахотна си миличка.Направо ще избиеш рибата.Аз много си падам по грим и прически,но това цвете ми идва в повече.Но на теб наистина много ти отива.Грима е адски свеж и сладурски като теб Hug  bouquet

съгласна  Embarassed

приятно прекарване утре Сисин4е много положителни емоции и ще си най неотразимата на бала   bouquet  bouquet  bouquet

# 663
Сисинче,пак да питам , в колко се събирате пред Радисън и какъв цвят ти е роклята? Ако дойдем с Ния, да те познаем Grinning Грима е много арт и ти отива  bouquet

# 664
Сисинче, невероятен е не само грима,но и ти.   bouquet На хубаво момиче всичко му стои, както казват бабите.  Grinning Завиждам ти направо за емоциите които ще изпиташ,но благородно,ако така може да се каже. Мисля си , че такъв грим е точно за подобни поводи, цяло изкуство.

Миранди не сам се мерила с метъра, защото предполагам, 4е от -1 кг не може да има някаква разлика при мен, едва в началото сам. Ще ти ги дам отново, да ги имаш за всеки случай  Wink
цел       - 70
сега      - 90
ханш     - 117
талия    - 105 
бюст     - 108   
бедро   - 70   
прасец - 23 , mimival заради един прасец, не си струва да ми завиждаш  Wink
ръка     - 31   ,
 егати мерките  Sick  #Crazy hahaha

smetana, 4естно да ти кажа, не мен даже ми се винда малко, това което се яде в таъи диета и като казвам това сама се плаша от себе си. Не знам от карменето ли изпитвам постоянан глад ooooh!, или е на психическа основа Thinking или просто съм си разширила стомаха  #Cussing out.

# 665
Далал добре дошла при нас и много минуси за напред.  bouquet
Сисинче нямам търпение да видя снимките ти от бала, да изкараш много хубаво и заради нас и непремено да се покажеш. Сигурна съм, че ще събереш очите на всички.  bouquet

# 666
човек не смогва да ви прочете, толкова сте бързи.  no Жалко 4е не мога да ви 4ета по цял ден, та да се стегна малко в краста  newsm66 и да стана по сериозна. Уж съм на диета, не ям сладко,хляб, не пия газирано, но затова пък саладките са ми по една голяма купа goodandevil, сигурно половин кило ще имат, да не забравям, 4е ги оби4ам с малко сиренце. Ами явно затова съм станала такава Баба Цуцоланка. Banghead Е съвсем скоро ве4е трябва да се реша на някаква по строга диетка, но се 4удя каква ще да е 4е да не умра от глад. #Crazy Blush

# 667
sisin4e, много екстравагантен грим. Така трябва - да правиш впечатление (положително разбира се Wink И аз съм на мнение, че за повода гримът е много подходящ. Как и мене не са ме направили така... А и един друг въпрос - да не учиш в английската гимназия? че снимката ми напомня на моето училище:)
Тъй като съм нова и ми е интересно да разбера за какъв период се постигат резултати? Примерно sweet girl тъй като тя за сега е постигнала крайната цел. Любопитна съм Simple Smile
А иначе съм на мнение, че хубавите работи не стават бързо за жалост... Толкова пъти от бързо отслабване се е получавал йо-йо ефектът... Сега по-бавно, но по-славно Simple Smile

# 668
здравейте момичета, сега се връщам от сватбата и не си чувствам краката. обаче не можах да се сдържа да не ви изчета Simple Smile утре ще дам и снимки с новата рокличка. Много се харесах с нея Simple Smile
Миранди, за отчета, мерките ми ги пиши същите, кг-72.. май..до вчера ама утре няма да се тегля  Party

# 669
човек не смогва да ви прочете, толкова сте бързи.  no Жалко 4е не мога да ви 4ета по цял ден, та да се стегна малко в краста  newsm66 и да стана по сериозна. Уж съм на диета, не ям сладко,хляб, не пия газирано, но затова пък саладките са ми по една голяма купа goodandevil, сигурно половин кило ще имат, да не забравям, 4е ги оби4ам с малко сиренце. Ами явно затова съм станала такава Баба Цуцоланка. Banghead Е съвсем скоро ве4е трябва да се реша на някаква по строга диетка, но се 4удя каква ще да е 4е да не умра от глад. #Crazy Blush

Не ти е нужна строга диета , за да постигнеш целта си .
Трябва ти постоянство и да знаеш малко повече за храните и кое кога как ти действа .
Имам приятелки , които с месеци се мъчат да свалят и нищо . Постоянно им повтарям , че така нищо няма да стане - ще почват , ще спират и накрая ефект 0 .
Трябва да се научиш да се храниш , а това не става като цял ден стоиш на два моркова . Лесно  е да се гладува , трудно е да се храниш нормално и да си създадеш навици , които да са ти за цял живот .
Някои ще ме контрира , че нямам право да давам съвети при положение , че съм тези килограми .
Но аз си знам , защо е станало така ... и не смятам да го обяснявам тук .
Знам , че мога и ще си постигна целите и без да умирам от глад и да имам гузна съвест , че съм си позволила това или онова .
Диета с калории под 1000 е просто престъпление към здравето , да не говорим колко ще си задържи после човек килограмите .
Няма да споря - всеки си знае себе си , но ако погледнеш форумите за диети , ще откриеш , че там са едни и същи хора , които са минали през едни и същи диети .
Уви , до някоя и друга година пак се завръщат в същите форуми и пак пазят същите диети .

# 670
MissCaprice едва чакам да те видяв тази рокличка. Ти така я беше описала последния път, 4е ме накара да се разме4таяяяяяяя smile3525  Аз и старите ми рокли4ки си ги харесвам, само да сваля тия кила.

smetanкеее много си права. Аз и без това драсти4ни диети не мога да правя. Нямам толкова воля и дисциплина  да съм само на 4ай и плод например, макар 4е за няколко дни на никой няма да навреди. Човек се пре4иства така. От седмици 4ета тука форума, ама толкова информация има за какви ли не диети,режими,4е дори не смогвам да попро4ета някои основни неща, все пак детето е на първо място. А и мъжът ми пише диплонмна работа и аз го ползвам само между дупките. Та след още може би няколко седмици сте видим какав режим сте си съставя. Пък да пи6а за цяла седмица напред какво ще ям,това за мен не е работа. Аз не знам какво утре ше ми се яде, то май не е една беля  Joy Аз знам, 4е гимнастика трябва тука,ама все си намирам извинения, но утре ве4е отивам. Тук в унито има някаква гимнастика на музика, така я нари4ат. Ще я видим какво представлява  newsm78, 4е ина4е тук фитнесите са безбожно скъпи. А и търся в нета разни видеота с гимнастика, ако някой знае някой линк, които да не е дата.бг и мога да отворя от 4ужбина, да свирка  bouquet

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 00:07 от Tinaina

# 671
Ох, момичета, в голямо чудене изпаднах. Миналата събота си купих рокля за сватбата, която ми е точно по мярка. В магазина ми казаха, че ако ми стане широка, бързо ще ми я стеснят. Та сега се чудя: да родължавам ли с диетите, или само да поддържам килограми? Както съм набрала скорост, много лесно свалям. Пък и все си мисля, че на сватбата ми е добре да съм колкото може по-слаба. От друга страна, обаче, ме е страх при преправянето да не развалят роклята. До сватбата ми има още 20 дни, за които мога да сваля още около 2-3 кг.
Вие какво бихте ме посъветвали?

# 672
asja, щом си във вихъра си на слабеенето продължавай смело напред  newsm10 Покрай емоциите като нищо дори повече да отслабнеш. Аз преди няколко години като бях абитуриентка при всяко ходене на проба ми стесняваха роклята. Нямаше проблеми. А и предполагам, че сваляш от по-проблемните зони като ханш и бедра. Не знам каква ти е роклята, но със стесняване на ми се вярва да има проблем. С отпускане е по-неприятно, така че смело си гони крайната цел Simple Smile

# 673
  • Universe
Сисинче, ще бъдеш най-красивата на бала!И този умопомрачаващо-екстравагантен арт-грим   Hands Clap... Чакаме снимки smile3509!!!
Далал и Тинаина, добре дошли в редиците welcome!!!
Миранди, ти прописа smile3523...липсваше ми!!! /Пиши  ми старите мерки Embarassed  ooooh! Embarassed/
Сметана,  аз също мисля като теб!Благодаря за диетата,изпратена на лични Peace!!! Всъщност какъв е тоя Ипократис - диетолог ли е или фитнес треньор newsm78?!?
Ангелина, много си грацилна /не само като визия,но и като изказ и държание/ thumbsup
Зечова и Вивиан, браво за редовността в писанията през тази седмица Hug!!!
Тедулина, ти си моето тонизиращо средство  newsm26!!! Постигна си целта coolcool!!! Поздравления newsm51!!!
Мимивал, браво за свалените килограми goodscale!!! И на всички, приближили се до целта newsm74!!!
Крисси,все така усмихната... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ася явно я тресе предсватбена треска married!!!
Дива-3 нещо ми се губи от полезрението Laughing
На всички, които не посочих поименно, желая успешна и ползотворна седмица и с много, много минусиииииииииииииии в килограмите!!! baloni
Аз утре съм в комисия за изборите atwork

txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 04:10 от lenny_pld

# 674
Добро утро, момичета! Днес е неделя и е добре малко да разпуснем с хубава френска закуска!

Общи условия

Активация на акаунт