Отговори
# 705
Днес се премерих, така че да дам и моите мерки, колкото и трагични да ми се виждат след като ги сравнявам с преди...
кг 56
гръдна 81
под гърдите 71
талия 67
ханш 100
прасец 36
дължина крак 100
ръка 28

А не мислите ли, че може в мерките да включим и бедро? Широчината му в най-дебелата част. Аз преди така съм се мерила и винаги като отслабвам и то се смалява Simple Smile Главно пълнея в ханша и бедрата, въпреки че сега е не само там Sad

Дай ми височина, цел и бедро (имаме си в таблицата)  Peace

# 706
Mirandi предпочитам да не се включвам в таблицата по няколко причини .
Едната е , че по принцип нямам  навика да се меря със сантиметър , щото само се депресирам .  SickВторо , е  още по депресиращо да те сложат в таблица където половината момичета са многооо далеч от твоето тегло и за последно , казах ти , че тук четат хора които ме познават ... не е нужно да ми разнасят мерките .
А аз и без таблица ще ви осведомявам общо колко съм свалила от линииката ми отдолу на подписа .  Mr. Green

Това не го знаех, така да бъде  Peace

# 707
благодаря ви за хубавите думи милички  Hug много ви обичам всичките.
за моя голяма радост въпреки снощните унищожителни за килограмите порции, на които стоически се опитвах да устоя без голям успех, не само не съм надебеляла но се върнах до най-малите ми килограми от началото на диетата-71,800 (това са -400 гр от вчера!!! ) супер Simple Smile
Далал, миличка има мярка за бедро в таблицата, просто си пропуснала да я видиш Simple Smile
Smetana, ние те подкрепяме. хич да не се депресираш от килограмите си, момиче! нали работиш по въпроса, не си се изоставила, я! А щом си си поставила цел ще я постигнеш-само не се отказвай! Всеки си е оригинален сам за себе си. Сигурна съм че хората виждат в тебе не само теглото, а и много други качества и оценяват това.
А за мерките със сантиметър-за мен това е важно, защото не само кантарчето оценява напредъка. На различните хора килограмите им стоят различно. Аз например имам едър кокал и никога не съм била слаба по класическите критерии. Знаете ли има един коефициент на сексапил: разделяш талията/см/ на ханша в см и резултатът трябва да е приблизително 0.7. коокото по-близо сидонего,толкова по-добре

# 708
Знаете  ли и аз в често избягвам меренето, защото резултатите ме депресират. Особено както казах, след като си знам предишните. Но пък опитът ми показва, че така по-лесно се справям с проблема. Когато приема действителността ставам по-борбена. А от друга страна и знам, че постигам нещо и не съм в неизвестност. Все пак дрехите понякога лъжат, че си отслабнал, особено дънките. Имам чувството, че всеки път са различен размер. То се отпускат, ту се стягат и то не само от прането, а и от температурата. Може и да си внушавам.
Добре, че ви намерих, защото иначе още кой знае колко време нямаше да се меря. Дано на следващото мерене съм обнадеждена и продължа с пълна сила НАПРЕД Simple Smile newsm68

# 709
  • София
мис Каприс, много сте готини на снимките Peace

А с този коефициент ме заинтригува Laughing, отивам да смятам Sick

# 710
Не бях видяла на Миранди напътствията.
Бедрото нали се мери под дупето в най-пълната част ако е така то моето е 57
Висока съм 160
Целта ми е 45. Въпреки че се надявам да си стана 43, но нека не се изхвърлям, а и май съм голяма клъоща на 43

# 711
  • София
Далал, знаеш ли миличка, аз сега забелязвам, че отслабването може да върви и само в посока обиколки, а да стоиш на едни кг. По себе си съдя.

# 712
коефициент на сексапил: разделяш талията/см/ на ханша в см и резултатът трябва да е приблизително 0.7. коокото по-близо сидонего,толкова по-добре

Сметнах го  bowuu Има още да поработя по въпроса  Mr. Green

# 713
  • София
Не бях видяла на Миранди напътствията.
Бедрото нали се мери под дупето в най-пълната част ако е така то моето е 57
Висока съм 160
Целта ми е 45. Въпреки че се надявам да си стана 43, но нека не се изхвърлям, а и май съм голяма клъоща на 43

Ние стеб сме с една и съща височина и целта ни е една и съща Mr. Green Е, моята е 45 Hug

# 714
  • София
И аз го сметнах Tired, има и при мен още какво да се постига Close

# 715
  • София
Миранде, абе все да те питам, тва ти ли си на аватара?

# 716
Миранди,
и аз искам да питам, че нали съм новак... всяка седмица ли правиш промени по таблицата?

# 717
АНГЕЛНКЕ СУПЕР ЩЕ СИ ИМАМ ДРУГАРЧЕ Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Ааааааааа и аз ще ви другарувам Naughty Embarassed
От утре съм японка.Останаха ми малко кивите от млечната...дали може да се хапва по малко плод на японската?

Мис Каприз изглеждаш чудесно мила  bouquet

# 718
  • София
Абе я да ида да я видя и аз тая японска, че нещо съм се закучила и последни 3 кила не мърдат ли не мърдат...
Трудна ли е?

# 719
Изчислих си -сега съм 0.75757575...
Ако достигна старите си мерки-0.7!!!! Сега се амбицирах още повече!
Криси, плод има 2 пъти в седмицата-сряда и неделя Peace
Вивиан, с японската ще ги свалиш за 1 седмица. Аз съм - 3 или 4, а днес ми дойде цикъла!!!!

Общи условия

Активация на акаунт