Свекървата,сексът и правилата за благоприличие в нейния дом

• 2 132
  • 50
  •   2
Отговори
# 45
Значи според нравите на държавата, където сега живеят авторката и съпругът и заедно с майка му е напълно прието синът да стои и всяка нощ майка му да пъшка и охка под някой мъж, който не му е баща.
И той слуша това, но виждате ли, трябвало да се съобразяват с нея.
Аз не знам на света мъж, който да търпи това.
До тук с глупостите.
Впрочем тая история не за първи път е пускана тук. Чела съм подобна и преди.

# 46
  • Някъде там

Естествено нещата потръгнаха нормално,нанесохме се в къщата на майка му.На 2 ет. сме ние, на долния етаж е тя.
Битовизмите между мен и майка му не закъсняха. Ежедневно. Но основният проблем се оказа друг :
Изискването й да сме "тихи и благоприлични" в спалнята.Аз го приех като ограничение.В същото време тя и нейният приятел,с когото живее(по-млад от нея) няма и капка съобразителност ,когато се налага да слушаме с часове виковете от тяхната спалня.
Започнаха проблеми,породени от властното поведение на "мама"- мъжът ми,който беше перфектният ми сексуален партньор за мен,страстен,темпераментен, стана изнервен и започна да пропуска дни,без да пожелае секс.Това за мен си е шок .Проблемите от абсурдните условия на майка му го потискат,изнервят......
Естествено,че аз ежедневно искам да се преместим и да си върнем хармоничният самостоятелен живот,който имахме в Бг.

Като започне мама да вика от спалнята, започваш и ти !
Така няма да си пречите взаимно, заети ще сте да правите секс едновременно! Laughing

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 23:09 от daviz

# 47
Що не се съберете и четиримата в една спалня.
Гасете лампата и да става каквото ще. И без това темата е мазало.

# 48
  • Шоплука
Не бе, Чуби, при арабите жените и децата са собственост,  демек добитък, за мъжа, а пък той е собственост , освен син,  на майка си, щото пък нейният "мъж" си има още жени и деца, докато синът й си е лично неин, и е длъжен да се грижи за нея до живот. Там си продават дъщерите, за да могат да си купят жени за синовете. Една жена с деца има освен златото по нея, дадено й, когато са я купили, и син, или синове, ако е късметлийка, да се грижат за нея, иначе- абсолютно нищо, всичко е на мъжът. Средновековни традиции, кво да ги правиш.

Глупости.
Във всяка арабска държава нещата са различни. Никой син не е собственост на майка си, нито децата и жените са собственост на който и да било.
Нямате си никакво понятие от арабските модели на семейство.

Темата е полюция на някой 15 год пъпчив тийн.
Приключвам.

# 49
Нереалистичен казус, избирателни отговори. В голяма дилема съм да докладвам ли за провокация и подклаждане на спор, или да гледам сеир.
Дай да гледаме сеир Smirk

# 50
  • София /Абсурдистан
Глупости.

Общи условия

Активация на акаунт