Отговори
# 615
Лелееееее,при вас има ли ги тези откачени баладжии,да крещят.............???????????
Какво значи тази дума Blush

# 616
Тези, които имат балове сега!!! Wink

# 617
мдам ама днеска и да искат няма да могат щото почти постоянно вали дъжд и едва ли ще се покажат през прозорците на колите да си развалят прическите  Mr. Green

ей днеска никой ли няма да се тества  newsm78
момичета аз имам един въпрос  Rolling Eyes от около три дни ме боли адски много ниско доло ту от ляво ту от дясно като стана разко като седна рязко пък даже и като стоя ей така ме срязва  Confused от какво ли може да е Sad

# 618
Ели, аз докладвах слънце....за жалост сега имам други неща на дневен ред....и грях ми е на душата, но май предпочитам да не видя двете чертички ( не съм се тествала и сигурно няма и да го направя, щото най-вероятно резултата е отрицателен... )

Надявам се и аз някога да докладвам за две заветни чертички....

Деси, честито сакченце  Hug

Роши, ако те боли като сядаш..сякаш колче ти се забива в дупето ( извинявайте за израза )...нещо да не си настинала...възпаленийце... Sick Поне...аз имах такива болки като имах възпаление....ама нема се шашкаш....може и да е от пукане на фоликул..сигурно...

# 619
Овулация, бъбреци, яйчници...може от всичко да е Crazy
Ако болката е такава, както описва Комикс - при мене беше от бъбреците.

За баладжиите - никога нямаше да се сетя, че значело това..аз пък не съм чула никой, само от сутринта някакви мангали минават с каруци и врещят "Купуваме пееечки, боооойлерииии, пераалнииии..."  Sick

# 620
Лелееееее,при вас има ли ги тези откачени баладжии,да крещят.............???????????
Какво значи тази дума Blush
Стеф,знаех си,че ще има такъв въпрос Joy
Питай в Клюкарника Joy
Шегувам се - от Бал - баладжии,абитуриенти!Шматки,много ме дразнят...По 24 часа в денонощието безумно държание,дори едни се качиха на предния капак на един голф,който потегли със свестене на гуми.Ами какво ще стане ако залитнат?????????????????Какво ще стане ако се наложи да спре рязко!?!?!?Не ми се мисли...ужасна младеж ooooh!
То са гърмежи,крясъци...Представете си 50 парчета със свирки в устата и до една надути!!!!!
Мен ми е за децата,че ги стряскат,будят сина ми!!!Ама е на,няма кой да следи!!!!!!

# 621
абе момичета защо решихте че са бъбреци  newsm78 много ми е странно те са на съвсем др място  Cry понякога болката е каквато комиксчето описва ама като си седя седнала легнала права без да мърдам ме свива жестоко и е по различно не е като преди М по силни и оффф не мога да обясня  ooooh! а за ову мииии мисля че не е пак щото миналата седмица по това време теста миз а ову беше положителен или ме е измамил гадината  Thinking
благодаря ви за бързите отговори  Hug
няма да ви казвам на мене какви глупости ми минаха през главата че ше ма шамарите  Embarassed

# 622
То бъбреците болят и отпред, през там минават каналчетата и анпример ако изкарваш песъчинки - боли точно около яйчниците.
Но при теб не знам какво е, може да са много неща...

# 623
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Мацки,може да видите всичките ми племенници и племеннички(все на братовчедите деца де-момчетата де,а момите са на мойто мъж племенниците),на линка точно над картичката където пише "на кака сладките маймунки"
А колкото до всеизвестните баладжии,тази година никак не ми пречат,т.к. нито едни не си засякла,но
в понеделник и аз съм на абитуриентска,че не знам как ще издържа,
трудно понасям сегашните ХАБИТУРЕНТИ"
А ВИЕ?

# 624
Здравейте мацки,

как сте днес. Чак сега успявам да се включа и попрочетох каков сте писали.
Голди, не си сама и аз съм от неомъжените.

Деска, честито за сакчето. Не съм се отчела още с  EFP ам днес е първия ми ден от закъснението, така че стискайте палци.

Много ще ми липсвате. Заминавам на почивка за една седмица и ще се отчитам на 28.05. Дай боже чуждия въздух да повлияе.

Между другото, знете ли дали пътуването със самолет може да повлияе зле ако е станало нещо newsm78

# 625
  • Видин
Ей на сложих си лентичка, ако немога по друг начин  поне така ще съм съпричастна към "Деня на репродуктивното здраве"

Мушмороки, благодаря за помоща Hug Hug Hug

Деси честито ти сакче, а след някой ден и сърчице smile3525 newsm44

Дилянче почивай душа, че сватба те чака и мнооооого хубави емоций! newsm68   newsm68

Оххх, няма ли да спре тоя дъжд Twisted Evil вече трети ден е така...

Мартина  newsm10 thumbsup

# 626
Имам малко грешки в поста. Сори ама вече искам да си ходя да събирам багажа и ме мързи да бия по клавиатурата. Laughing

# 627
Здравейте и от мен, момичета  Hug

Гледам днес никой не се е отчел от предвидените  Simple Smile чакаме новини и все добри  Praynig

Деси, честито сакче  Grinning Не се познаваме, ама нали научи добрата новина в деня, в който се реших да пиша, та съм те нарекла за талисманче  Hug

Хайде и останалите тръгвайте към отчетни вече, че да ви последвам... аз си нечакам 24-ти, така че действайте. Искам добри новини, че ми е терсене нещо, спи ми се, не ми се яде и май съм настинала  Cry

# 628
  • Бургас
Жаклин, браво  bouquet
Мартина, пътувай си спокойно Peace и приятно изкарване!
И тук притъмня, дано не започне буря, че ще си изпоиздавя гостите тази вечер Joy У нас като вали, винаги се наводнява #Cussing out А и имам още сума ти неща за купуване, ще се прибера като мокра мишка май Mr. Green
Мая, чакам те да се включиш за протеста в Бургас Praynig

# 629
  • София
Като чета написаното тук реших да Ви споделя нещо.Преди години пиех едни хапчета за отслабване , само че вместо да отслабна забременях въпреки , че бях със спирала и според лекарите шанса е едно на милион.А защо реших , че е повлиано от хапчетата , защото и сестра ми ги пиеше и 2 месеца по-късно и при нея се получи такова нежелано забременяване.Понякога човек не знае кое как му действа

Общи условия

Активация на акаунт