Отговори
# 630
Здрасти Майче,

двете с теб сме нови и аз писах за първи път в деня, когато Деси обяви НОВИНАТА  newsm10. Така че, дано Деси е талисманче и за мен.

Жаклин, много мног мерси.

# 631
  • Бургас
Я казвай хапчетата, че искам да съм слаба и бременна Crazy

# 632
Момичета, здравейте!
Да се включа и аз в петъчния следобед... Просто да си изплача, защото от вчера наобяд като ме затисна един лош късмет... Държа ме до днес наобед, сега (дано!) мисля, че прокобата ме напусна. И това го казвам аз, дето на такива глупости не вярвам...  smile3514 smile3511 Извинявайте, не искам да ви разваля настроението - ако искате, не четете негативните ми преживелици  smile3525. Просто да споделя с някой...
Вчера нали ви се оплаквах за договорите и т.н... и че милото го няма. Вкиснах се, но нищо особено. Тръгнах си от работа и в момента, в който си влязох във входа, ме наобиколиха съседите и сред всеобщото врещене най-накрая разбрах, че колата ми е разбита  newsm09. Само дето не припаднах! По Закона на всеобщата Гадост - в деня, в който Георги го няма...  newsm61!
Ами аз дори не знам къде е районното! Как да е, тръгнах нататък и в този момент заваля... из ведро. На мен прозореца ми е счупен. Естествено, пристигнах като мокра кокошка и само дето не се строполих в ръцете на един полицай и не ревнах  smile3514
За да е още по-забавнао - CD-то, което местните наркоманчета задигнаха, така и не намерих време да го впиша в полицата и нямаме документи за собственост - милото ми го купи от някакъв приятел. Така че - отписах го. Ама мръсниците освен че потрошили стъклото и жабката, изтръгнали кабелите, ами и капака ми ударили и обелили боята. Абе... гадост и зараза!  smile3514 fight
Цялата одисея днес продължи при застрахователите със всички възможни усложнения ("Ама на това стъкло къде му в маркировката?" "Ми де да знам къде е, не виждате ли че е счупено - изгребах стъклата, за да мога да седна и да я докарам!" и т.н.) А хлапака на огледа имаше наглостта да ми каже:"Ама това на предния капак вие сама сте си го направила - като сте тряснала капака и то се е отчупило" (щото колата ми е с много тунинг...) Идеше ми да го фрасна с нещо! Абе, малоумник такъв, нали ме накара да си отворя капака - аз не знам откъде, как ще го отворя и ще го трясна?!
И т.н....  smile3514 smile3514 smile3514 smile3511 Аз само обикалях в дъжда мокра и проскубана...
А после колежката се обади и каза, че шефа е подписал договорите. Дъжда изведнъж спря и пекна слънце. Точно 24 часа след началото на неприятностите ми. Милото се прибра след половин час.
Е, как да не го определя като прокоба?! Все едно някой ме беше омагьосал...

# 633
Я казвай хапчетата, че искам да съм слаба и бременна Crazy
искам и аз да узная как се казват тея хапчета Crazy

# 634
  • Видин
Роксанче преживяла си един ужасен ден, но нали виждаш че след буря пеква слънце, така че... smile3503 усмихни се вече  и забрави лошите неща! Дано почивните дни ти донесат само хубави емоций! Hug Hug

Ей момичета, искам и аз хапчетаааа Crossing Arms не съм дебела но искам да съм бременна Crazy

Голделинче весело изкарване с гостите и да пазите диетата - мента, маврут или нещо от този род... smile3503

Хубава вечер на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 635
  • БУРГАС
Ей, Роксанче, радвам се че лошия късмет е спрял да те преследва! Ако имаш някакви въпроси относно застрахователите, насреща съм! Пиши на лични!
Голди, ще се моля и аз да не почне буря, че не мога да плувам! Mr. Green hahaha Mr. Green
Момичета, в момента оперират племенника ми от апендицит! Стискайте палци да мине леко! Горкото дете!

# 636
Здрасти и на теб, Мартина  Grinning Ще си стискаме палци и ще чакаме, няма как... А дотогава - приятна отпуска и весело прекарване  Grinning

Голди с удоволствие бих, ама не съм в България... ще ми е доста далечко  Wink

roxanne25 има и такива дни - като ти тръгне на зле и сякаш край няма  Cry Все пак има и добра страна - продължило е само ден и сега всичко ще се подреди, ще видиш  Laughing

# 637
Айде чао на всички и като се върна да видя повече в отчетни

# 638
Благодаря ви, милички  Hug исках да си изплача  Embarassed Дано уикенда на всички донесе много хубави емоции  smile3521
Деси да свиква с мисълта, че скоро ще бъде МАМА (Честито ти бебе вече официално, мила!   bouquet), Голди да бъде най-щастливата и очарователна домакиня и всички да си изкараме страхотно - въпреки дъжда!
Аз няма да пиша събота и неделя (вкъщи дори интернет не съм пуснала), така че се надявам понеделник сутрин да ме засипе град от  EFP А за тези, които не сме на ред за тестове -  luvbed и след съответното време... знаете какво  smile3521
Аз ще съм тук до 20.30 тази вечер, дано остане още някой с мен, че да не съм като кукувица...  smile3525

# 639
  • София
airamber да казва бързо какви и кои са тези хапчета и да не се спотайва!
И по-бързичко, ако обича че след малко си тръгвам, а не знам дали вкъщи ще са оправили нета..... Tired

# 640
  • София
Роксанче мило, егати късмета верно, обаче всеки си има такива дни- моя крив ден (един да кажем от тях) беше вчера и накрая исках да се завра в к..и г.з и да не ме вижда никой и да свърши деня и така ooooh! Аз ти рпащам хубави флуидчета и дано всичко лошо на мига се изпари далече от теб!  Hug
Мартина, стискам палци!  Praynig
Голделина, ти пък- слаба бременна айде сега. Верно има и по-слаби амаааа
Я казвай бързо хаповете  Joy Joy
Комиксче, съжалявам че не съм видяла, ама  да знаеш то и когато не ги чакаш.... Hug
Излитам аз при любимия след малко, че ме е стегнала шапката вече за болнични Hug

# 641
  • София
Аз незнам дали няма да е реклама , въпреки че те не отговарят на предназначението си , защото са за отслабване.Пратих на всики които са питали ЛС

# 642
Рожбо мила на мен тези баладжии просто ми съсипват нервната система! Имам чувството че само в нашия град си позволяват така по цял ден и по цяла нощ да обикалят улиците надули свирки, клаксони и т.н. и да пилят нервите на всички останали!!! Накрая ще взема една пушка и ще видят те  Mr. Green Абе и моя бал не беше толкова отдавна ама чак такива изпълнения не е имало!

Роксанче ти си имала големи преживелици мила  Hug Аз пък вярвам че може някой да те урочаса - колкото и да ми спорят някои хора по този въпрос... Но видя ли че все пак е пекнало слънцето.. При теб е продължило един ден а аз съм така от 1 месец  Sad нищо не ми върви! на всичкото отгоре днеска на работа влезе една циганка, сигурно беше на 16 години, гушнала съвсем малко бебе. изведнъж изпитах толкова силна завист ли, и аз не знам какво - просто някакво негодувание че ето тя, сигурно без нито веднъж в живота си да е стъпвала на гинеколог е забременяла, а аз не мога и не мога!  Tired седях си и я гледах мръсно. после се засрамих от себе си и така освен мъчно ми стана и виновно че съм такава.... и за да не стигне депресията ми връхната си точка, след работа се обзаведох с нова  спирала, гланц и сенки за очи! като не съм бременна поне да съм красива  Flutter

# 643
А така, skygirl, а така, мила! Тъй ами, сега ще сме само красиви, а не след дълго - бременни и красиви  Sunglasses  Hug
А циганките... и аз често ги гледам - тя, макс. на 18 години, влачи едно на 2-3 за ръката, държи друго на няколко месеца под мишница и пак бременна...! Ама... да ме прощава някой че ще прозвучи расистко, ама те са друг вид - ние сме по-изнежени, децата ни - и те. Като ги гледам цингенетата как шляпат боси и по гащи в кишата, как се търкалят в прахоляка и си тикат в устите какви ли не боклуци... ама, това е положението. Съдба! Не можеш да я подкупиш, не можеш да размениш това което имаш, срещу това, което искаш...

# 644
Здравейте отново  Hug
Аз като легнах щастлива и доволна  smile3524 Та спах цели 4 часа  Embarassed

Мартина75, МаяМ: Милички, вярвам, че ще ви бъда късметлийско талисманче и на двете  Hug и още до месец ще ме последвате в отчетни. А Мартина още от почивката ще дойде с най-голямата усмивка  newsm47
И знам, че хубавото списъче на Верича още до месец ще се напълни с  EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP и ще има много  stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-girl stork-girl

Сложих си и лентичка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт