Отговори
# 645
не е проблем да кажеш тук,но ако не искаш си изпразни пощата че не можеш да получаваш съобщения.и аз искам да знам кави са тези хапчета

# 646
  • Бургас
Деси, страхотна лентичка Heart Eyes
Жаклин, тази вечер диетата ще я нарушим, че ще съм солидарна със Стелски и ще пия бяло вино Sunglasses А и първо мислих десертът да е сладолед, но спретнах еклеровата торта Flutter
И в тоя ред на мисли - въздухът ми излезе да бързам, пък тях никакви ги няма Crossing Arms В 19.30 щяха да идват Thinking

# 647
  • София
Деси вярно много сладка лентичката.
Свате, ти кат ше ядеш еклерова торта, яз ще гъна сладолед, да ти е ясно. Naughty
 Hug

# 648
Добро утро и честит  smile3558

Деси, честито ти сакче  Heart Eyes

Роксанче, американците имат поговорка, че когато вали, че е порой - та и ти така  Hug. Още помня как ни откраднаха номерата на колата в единствения период от време, в които мъжът ми беше извън страната без мен. Оказа се, че не мога да ги подменя без неговия подпис, защото сме съсобственици  ooooh!.

Мая, ти къде си?

Голди, защо ти трябваше да споменаваш еклерова торта, а? newsm09 Както не съм закусвала, а съм в ПМС, май ще трябва да отида да си купя шоколадов мъфин и ми отиде диетата Mr. Green. Като не съм бременна, поне ще съм дебела Mr. Green.

# 649
  • София
Момичета сега се връщаме от лекаря:)
Каза че всичко е наред,видяхме плодното сакче,плодът и сърдечната дейност.
много съм щастлива.
Пожелавам го на всяка една от вас!

# 650
Привет на всички!

Днес ми е много хубаво и приповдигнато настроението.  smile3521

Тук за торти разни и сладоледи само говорите, а аз съм на диетка, та съм подложила тука едно кофе под бюрцето, че вече се олигавих цялата. Laughing Като казах диетка, кажете ги тия чудодейни хапчета - я си представете какъв купон - отслабнала и обременена - направо ще трябва после да се изчекна от кичеци.
Голди, не бой ся - не си само ти - и аз още съм мома   Crazy

Пожелавам ви приятна вечер с ползотворни гуши-мушита. Hug

ПС - Честито слънчогледче, прекрасно е, че всичко е ОК!

# 651
  • София
Добър вечер!!!
Е не можах да изчета всичко, но от това което видях....
ДЕСИ-ЧЕСТИТА ТОЧИЦА И СКОРО ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В БЕБЧЕ!!! newsm51 newsm51 newsm51...Аз вярвам, че си талисман на всички ни, защото винаги си позитивно настроена и ни вдъхваш много надежда, а това е толкова важно.... Hug
Рокси-много е лошо, миличка като те връхлетят такива дни-но аз съм сигурна че не е проклятие, просто е имало да минава...Аз в подобни случаи си казвам просто-важното е да сме живи и здрави!!!  love001
Голди-и аз много обичам бяло винце...Дано си изкарате супер....а аз съм сигурна че ще е така!!! smile3503
Скайгърл-и аз много пъти съм се питала, защо хора които не искат деца-имат по 2 или 3, а ние които се молим и за едничко все стигаме до разочарование....Обаче вече се отказвам от тези си мисли....Аз съм убедена, че много скоро ще си носим в коремчетата по едно или две бебчета.... smile3521
Стелче.... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed-дано племенничето ти се възстанови бързо!!! Heart Eyes

# 652
  • София
Слънчогледче-ЧЕСТИТО   bouquet  bouquet  bouquet....От тук нататък всичко ще бъде наред...и ще си имаш прекрасно бебче  Hug

# 653
  • София
Като чета написаното тук реших да Ви споделя нещо.Преди години пиех едни хапчета за отслабване , само че вместо да отслабна забременях въпреки , че бях със спирала и според лекарите шанса е едно на милион.А защо реших , че е повлиано от хапчетата , защото и сестра ми ги пиеше и 2 месеца по-късно и при нея се получи такова нежелано забременяване.Понякога човек не знае кое как му действа

Airamber,
изчисти си кутията със съобщенията, не мога да ти изпратя нещо....

# 654
Слънчогледче, честита точица мила Hug Да растете здрави и много спокойни  Hug и да се радваш на лека бременност.

Катенцееее, аз мисля да продължа ви изпращам усмивки и позитивизъм докато всикчи тук се преместите в отчетни  Joy

Голделинке, Еличка
- благодаря ви за одобрението   Hug И аз много си я харесвам - исках да е свежа, цветна и усмихната

# 655
  • София
Слънчогледче, честито плодно сакче и сърчице, миличка!

Момичета, гледам че тук пак сте започнали да коментирате разни диетки, хапчета и тем подобни! На мен тези неща като че ли не ми действат. Има ефект, ама е много за кратко........ Сега единственото, от което съм доволна е един японски чай, не усещам никакъв глад (е, почти никакъв! Cry), пие се 30 мин преди ядене, досега съм свалила около 6 кг за две седмици, но преди това 10-ина дни бях и на разделно хранене.....
А и знам, че не е препоръчително да се прави диета, когато се планира бебе, ама.....
Явно ще си умра гладна и дебела! newsm61 smile3511

# 656
  • на плажа
Честито на Деси и Слънчогледче за фасулчетата. В сряда и аз видях моето - 20мм. Татко му го нарича личинка Joy.

# 657
  • v. turnovo
Здравейте и от мен!
Аз тази вечер ще вися във форума, милото ми е наряд и аз съм самичка.Роксанче, кофти прокоба е било, ама важното , че е свършило. Стелски, стискам палци за племенничето ти Praynig
Слънчоглед, честито ви сърчице  bouquet
Тука чета диетки разни- дайте и на мен да видя, аз не съм за слабеене, ама виж ако се забременява веднага ще пробвам.Айде лека вечер  засега от мен

# 658
  • Видин
Как сте мацки?
Нещо много е пусто...

Слънчогледче честита точица и сърчице!!!  bouquet

Голди да ви е сладко със Стели и виното и тортата. Wink Grinning

Вили ти напредваш, мила - 6 кг. са доста добре за начало Hug

Деси много хубава лентичка,  свежа и сладка Peace Hug

# 659
  • София
Жаклин-ами то вечер винаги е пусто май!!!
Ирамира-честита ти личинка   bouquet и на теб-нека се роди сладка и здравичка....
Ники-ами ти душицо, къде си тръгнала да гледаш диетите като те знам каква си слаботелесна мадама?...

Общи условия

Активация на акаунт