Отговори
# 660
  • v. turnovo
Кате, аз не искам да слабея, ама понеже разбрах, че се забременявало от въпросните хапчета и хайде и аз да се наредя на опашката Blush

# 661
  • София
Спокойно, мила и без хапчета ще забременеем-ще видиш че ще стане от самосебе си!!! smile3521

# 662
  • София
Спокойно, мила и без хапчета ще забременеем-ще видиш че ще стане от самосебе си!!! smile3521
smile3521 newsm44 newsm10 smile3521 luvbed

# 663
  • София
Тази вечер имаме гости и аз отскачам до другата стая да ви нагледждам какви ги вършите тук!
Ние тази вечер пак започваме да  fertilization, та ще видим........
освен това в момента унищожавам една купа сладолед- ванилия, карамел и ягода!!! Нали се препоръчваше тук в бременните диети, та и аз на хорото!

# 664
  • Стара Загора
Честито на Деси, Сланчоглед и Ирамира, все така приятни емоции през цялата бременност. А и след това.............

# 665
Тази седмица държим рекорда,за чат,спам,бам,флууд и пр.... Mr. GreenВсе неща извън закона FlutterНо нека модовете ни простят,предните седмици бяхме много постни WinkТа сега да наваксаме Hug
Аз се подготвям за море,правя тен...писна ми да се "пазя"всеки месец с мисълта да не навредя на евентуалното зачеване...Ако забременея,ще си пържа бебето на солариума дорде разбера Hug
Иначе направо ще откача от нерви с моите майстори Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Група мухльовци,една ограда не могат да направят Close Купихме тухли - шарени да я правим фигурална и хем по схема работят,сътворили си техни фигури CloseКато видях Shocked откачих.Мъжа ми като зяпна...Не е за описване...Кажете,може ли такива мухльовци да има!? ooooh!ЧАК СИ ЗАБРАВИХ ОВУЛАЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!! ooooh!

# 666
  • v. turnovo
Рожбе, не им се ядосвай! Казваш им да почват наново и да се спасяват Crossing ArmsАма овуто как тъй го забрави, аз що не ги мога тея работи Thinking

# 667
Рожбе, не им се ядосвай! Казваш им да почват наново и да се спасяват Crossing ArmsАма овуто как тъй го забрави, аз що не ги мога тея работи Thinking
Аха,наново...Абе не ми се говори,но се бях нагласила,че ще ги има тези моменти и главоболия...майстори ooooh!
Овуто как няма да го забравя!?Ела да видиш оградата и ти ще си го забравиш Mr. Green
Голди,и тя ще писне скоро с майсторите си Mr. Green
ПП Пия си Герикапса стриктно,пия ментов чай,сладолед нагъвам...секса и него ще го почвам тези дни Mr. Green най-важната съставка за успеха Flutter

# 668
Овуто как няма да го забравя!?Ела да видиш оградата и ти ще си го забравиш Mr. Green

Ами дай снимки на оградата тогава Mr. Green. Нали всички обясняват че бебето ставало като не мислиш за него, пък аз този номер (немисленето) не го мога  #Silly

# 669
  • София
Ейййййй, пусто тази вечер...... newsm78
Къде сте, бе, хора?! smile3506 Явно всички са много заети luvbed kiss
И аз оправих леглото, че ми се приспа, ама мишлето е оттатък с гостите, брат му с бременната си приятелка и един друг приятел, та нищо чудно да пропуснем  luvbed тази вечер..  Tired
Аз си лягам самичка, поне за момента!
Хубава и спокойна нощ на всички ви желая! newsm53

# 670
Ехооо, и аз да се разпиша!

От вчера на обяд до сега сте изписали 1000 страници! Ужас!!! Вие нямат ели си работа???  Crossing Arms  Whistling Не успях да изчета всичко! Но като цяло май настроението е приповдигнато, въпреки, че отново има неканени гости тук-там!

Добре дошли на новите момичета! И знаете - под ръчичка, на хорце или с валсова стъпка - към Отчетни още този месец!  Hug Hug

Деска, Слънчоглед - браво, честити ви точки! Да растат и след 8-9 месеца - най-здравите и хубави бебета!!!  baby_neutral baby_neutral

Само едно ме притесни, като четох вашите постинги - специално към Деси и Слънчоглед - моите сакчета при прегледа бяха доста по-малки. Дори голямото - беше 4.5 мм. А като седмици съм колкото Слънчоглед и две седмици преди Деската. Дано е само защото са две сакчетата. И затова да е така. Не знам как ще изчакам прегледа другата седмица!

Аааа, Голди, проекта е супер Simple Smile)) Дерзай все така - ще стане чудна къща!  Hug

Лека, момичета!   bouquet

# 671
  • БУРГАС
Добъррррр бечеррррр! Как сте, мацки? Да ви докладвам веднага - сега се прибрахме от гостито у Голдито. Изкарахме си супер! Зарязах всички диети, даже проядох месо от три месеца насам!!!
Ма много вкусно всичко! Бравос! А ЗА ТОРТАТААААА - НЯМАМ ДУМИ! Само се притесних, че те с Голделин нищо не хапнаха.

Деска, Слънчогледче и Ирамира, честити ви сакчета и сърчица! Все така само хубави новини чуваме от вас!

Айде, ще си лягам, че винцето май множко ми дойде...

# 672
Добро утро!От вълнение за теста не можах да спя Mr. Green, а той се оказа отрицателен.Надежди имам обаче, защото лелка няма, симптоми за такава-също, а и днес имам РОЖДЕН ДЕН.Най-щастливия ми ден през годината!Черпя ви по едно   food010 Прави сте, с винце не се черпи рано сутрин Laughing

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 10:17 от Rumito

# 673
Rumito ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   Hug И аз нещо рано-рано се събудих, та ще съм първата, която ще ти пожелае много любов, щастие, здраве, успехи и късмет, а на първо време - чертичките веднагически да станат две  Grinning И никва лелка още девет месеца  Laughing

За винце ми е рано, ама от тортичката ще си взема  Laughing

# 674
  • София
Добро ви съботно утро!!! Много мрчно навън днес...В Пловдив още от сутринта се е намръщило и се опитва да вали...и ми едно такова  smile3507 И...понеже Голдито са купонясвали снощи със Стели и сигурно ще си поспят до късно, да ви сервирам по едно капучино....за разсъмване!!!

РУМИ-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И СКОРО БРЕМЕННА!!!

Общи условия

Активация на акаунт