Мисед аборт

• 185
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте ,
На 10.06 ми върнаха един ембрион на 2 дни
На 08.07 при преглед всичко е наред плоден сак перфектен ембрион 1 жълтъчно мехурче пулс 108
На 28 .07 няма пулс мисед 9гс
Но се вижда второ жълтъчно мехурче 5мм без плоден сак ембрион и каквото и да било незнам какво да правя

# 1
  • София
Слушай лекаря си и нека те изчисти максимално бързо, защото този мисед може да стане задържан аборт и да ти създаде сериозни проблеми.

# 2
Само че , лекарят ми каза да си намеря къде да ме изчистят , а и все ми се иска да има някакъв необясним начин да има втори по малък ембрион който още не се вижда понеже не намирам логично обяснение за второто жълто тяло нищо не разбирам

# 3
  • София
За толкова време щеше да се е развил ако имаше втори. Съжалявам!
Даже ме изненадва как при 1 върнат ембрион има второ жълтъчно мехурче.
Потърси и второ мнение, но не се нави, защото 9 г.с. означава сравнително голям ембрион и вероятно доста дълъг прием на хормони, заради което изчистване от самосебеси ще е трудно.
Странно е, че докторът не те е изчистил той или поне не те е насочил към специалист. Безотговорно е от негова страна.

# 4
Безотговорно поведение на доктора от всякъде.И той не знае какво е имплантирал и какво се е случило.
Намерете си читави лекари и сега, и  за после.

# 5
Намерих тук гинеколог
Разбрахме се за понеделник
Но тук имат от старите обикновенни видеозони , но щом няма никакъв шанс вече просто няма смисъл 😢
А да попитам някой правил ли е изследване за токсоплазмоза

# 6
  • София
Това изследване е сред основните при подготовка за ин витро. Заедно с пакет Вирусология и пакет Имунология.
Не са ли ти го правили досега?

# 7
Не и днес разбрах за него от този лекар в това малко населено място
След 4 инсеминации и 4 инвитро опита никой не ми е казал за това

# 8
Не и днес разбрах за него от този лекар в това малко населено място
След 4 инсеминации и 4 инвитро опита никой не ми е казал за това

Извинявайте, къде се намирате?
Ако сте в малко населено място, идете в по-голямо с хубава медицинска апаратура. Да ви види втори лекар, потърсете второ мнение.  Направете кръвен тест за ЧХГ, за да се види, какво се случва.
Потърсете качествен специалист и тогава решавайте, какво ще се прави.

# 9
В Плевенско село , а иначе преди ходих в София сега в Плевен
Относно по хубава апаратура навсякъде трябва да чакам много за час ,а всеки ми казва че трябва възможно най бързо да се изчистя
Исках второ мнение , затова и отидох в тази малка болница , но ме знаех че апаратурата е доста стара

# 10
Първо се уверете, че е за чистене. Първо изследвания, после ще се решава.

# 11
С кръвни тестове ли

# 12

Кръвен тест за бременност и нов видеозон - на хубав апарат и да гледа лекар с опит.
В Плевен имам хубави отзиви за Ели Гьокова - работи на центъра в бившия партиен дом - сега е медицински център Света Марина.
Ето ви телефон за контакт. Работи и по здравна каса.
Контакти: 064 977212

# 13
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт