КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 18 293
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Вила Великула
Точно се чудех къде сте и се появиха няколко нощни птици.
Опитвам се да заспя, но да видим дали ще ми се отдаде.

# 256
  • София
Добра нощ!
Не съм влизала тук няколко дни и не съм чела.Няма да чета и сега,че съм грижи.Само да се обадя.През ден обикалям с внуците,че краката ми не могат всеки ден.В останалите дни задължително пране,че лоша го пълнят

# 257
Яжка, гуш! 🍀
Добро утро от терасата, баболинки! Събудих се по-рано и пия кафе. Приятно прохладно е. Може би ще си доспивам, знам ли? Wink
Днес с Тетин ни е специален ден. Обичам си го това магаре Heart

# 258
  • София
Добро утро!
Не обичам да пиша от телефон,че мразя номерата на коректора.Не знам защо снощи е побликувано само част от написаното от мен  и са подменени думи.Направо смисъла е друг.Не се оплаквам,изкарваме си супер добре с внуците.Почти нямам достъп до лаптопа,а и нямам време от скитане и шетане около тях.
Хубав ден ви желая,момичета!

# 259
Добро утро!

Тетка, пожелавам ти да се обичате с Тетин още много, много години!

Има какво да споделя, но не е за тук. Затова и мълча. Но чета. Радвам се на всички, които имат градини и сега прибират реколта. Радвам се и на реколтата на Пипи от лавандула. Радвам се на всички!

И днес ще е горещо. Аз ще пътувам...
Та който може, да намира сянка и да я пази Nature Sunny  Flowers Watermelon

# 260
  • София
Тетке,да ви в честита годишнината!Да сте здрави,да се обичате и да сте един до друг!
Предполагам,че съм изпуснала да честитя на тези,които са имали поводи.На всички желая много здраве и по много от всичко,за което мечтаят.

# 261
  • някъде другаде
Добро утро!
Пак не ви нагледах снощи , но пак бях на заведение , че приятелка черпи за РД на внука си. При мен работно ежедневие , работа , разходка , малко пейка и вечеря и лягане. Теди добре си изкарва на морето , харесва и.
Тетка , още дълги години да сте с Тетин ръка за ръка и сговор и любов.
Ранелка , прегръдка за теб. Да се разрешат проблемите ти.
Хубав ден!

# 262

Честито ви Тетка ,сърцата ви да бият в един ритъм!

# 263

''Ако съзнаваш, че имаш достатъчно, значи си истински богат.''

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Обичам денят ми да започва така - тихо, спокойно, с хубави новини и усмивки Heart
Тетка, да ви е щастливо и да си бъдете опора заедно дълги и спокойни години напред
Ранеллка, освободи душата си и сподели на лични - готова съм и те гушкам. Не трупай в себе си напрежение!
Тони, чудесно е човек да има много приятели и да има с кой да споделиш и хубаво, и не толкова.
Яжка, уморяваш се, но душата ти е пълна с хубави емоции - радвай се на внуците и щурей с тях доколкото можеш. Ще си правите хубави спомени!
Борянка, как са твоите палашори - успяваш ли да ги отделиш от телефоните?
Нашата внучка е при другата баба от няколко дни - скучно й е и ми звъни по Вайбър чак от скука Smirk
Клечи, пускаш ли от време на време климатика на Принца? Нищо че ти не го обичаш, осигурявай комфорт на животинката.
Мамси, губиш се в последно време - къде си позиционирана сега?
Янче, чудесен подарък ти направи Галенка - по-често да ти се случва. Свърши ли разходката на Анжелка?
КАГ, да му е хубаво на внука и полезно обучението! За колко време ще е там? А спорта и състезанията - там ще продължи ли?
Тану, какво направи прасковите - компот, сладко?
Фло, къде те отвя вятъра - съвсем зачезна тези дни?
Флаш, къде си - във Варна или по Балкана?
Танита, ти пък съвсем изчезна от хоризонта - как караш лятото?
Ениска, ти също се покри някъде - като сте без деца съвсем го ударихте на живот!
Мериан,
Има още момичета, които скоро не са се обаждали - покажете се ако можете Heart
Захващам доматките ...
Хубав и спокоен ден на всички вас Heart и

# 264
Тетка, честити и благословени, здрави и щастливи да илядите в компанията на деца , внуци, че и правнуци! Весел празник! Flowers Four Leaf Clover

# 265
Тетка, честит ви специален ден!  Хубаво да си го изкарате, а занапред много години заедно!

Макавелли, браво на теб! Всички си ни отразила! Аз ще бъда по-кратка. Да знаете, че редовно ви следя и знам коя какво си е начертала за деня.
А аз днес нищоправя! Вчера ходих за час-два  до Стрелча. Там имам познати с оптичен магазин и ми направиха нови  очила за нула време. Старите паднали, не съм ги видяла, стъпих върху тях и ги приключих. Поправиха ги криво -ляво  за резерв. Дано новите оцелеят по- дълго!
За сега толкова.
До скоро!

Последна редакция: ср, 12 авг 2026, 16:39 от К.А.Г.

# 266
Влизам с вик ГОР-ЧИ-ВО, ГОР-ЧИ-ВО! 🥂 Честити да сте Тетке! Здрави, щастливи, обичащи и подкрепящи се още много, много години! Усмихнат празник! 🌹🍀🥰.

И аз като КАГ ви следя и знам какво правите 🤪
Довечера сме на гости заедно с нашите приятели. Домакинята е певица и винаги когато се съберем трите семейства става весел купон. ММ  е с китарата, а двете дами пеят, аз само пригласям тихо, че пея фалшиво, но пък от сърце 😁
Хубав следобед пожелавам и по една силна прегръдка изпращам на всички, без изключение! 🤗😘❤️

# 267
Здравейте, момичета!
Тетка, поздравления за празника, бъдете здрави и все така в любов и разбирателство да дочакате и правнуци!
Кой праскови, кой домати, аз отивам да се срамувам в ъгъла. От мен ни консерви, ни кулинарни шедьоври можете да очаквате.
Работа, дрънкане на тенджери колкото да не умрем от глад, малко прасарник и ,,стига повече,,.
Днес я видях Флото, всичко и е наред, пациенти бол,  ще се обади по някое време.
Хич не ми се работи в тази жега, ама...
Хубав ден на всички!

# 268
Тетка, честита годишнина! Все така да се обичате! Само се разписвам и продължавам с работата.

# 269
Здравейте.
Пак съм по вечерно време преди разходка, та до където стигна с писането ...

Тетка и Тетин,
Честито ви специален ден!
Обичайте се, подкрепяйте се още много години!

Яжка, в тези жеги къде ходите с внуците ? Паркове, молове или другаде?
Сподели, та и аз да водя моите, като дойдат почивните дни.

Фрау Данна, нашите горещини май настигнаха вашите.
Как е при вас сега?

К А.Г, писал ли е внука?
Как е?

Борянка, а твоите малчовци с какво се занимават?
Освен с телефоните, за тях се знае, че на всички са най любими.

Ранелка,  ,,ще пътуваш"" ?
Значи ли почивка или баналното за работа?

Макавели, послушах те - пуснах му и днес на Чарли студено, но и аз останах цял ден в къщи да си свърша разни работи, пък и да го гледам къде лежи.
Мести се от време на време.
Онзи ден се стреснах, че както го оставих като излязох, така и го заварих като се прибрах - пред климатика
Иначе духа нагоре, на 27° е настроен и духа най - слабо, ама аз пак не го обичам. Ама пък днес е един от най - горещите дни -34°, та добре поминахме вътре на затворени балконски врати ( което пък хич, ама хич и двамата с кучето не го обичаме) .
Още не съм излязла на балкона да видя става ли на вън за човеци, а като знам как са напечени тротоарите, тежко му, който ходи с малки боси крачета...

Лелее, пак забравих на кой, какво щях  да казвам. Трябва сигурно конспект с въпроси и отговори да  започна да си водя, та да се не излагам пред вас.

Толкова за сега.
Излизам малко да се аклиматизирам на балкона, че още малко и сме на разходка.

Общи условия

Активация на акаунт