КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 18 625
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Тони, точно заради изборите. Моля всички да копират списъка като добавят името си и бройка.

# 301
  • София
Обявиха дата за изборите 25.октомври и балотаж на 1. ноември. Чуха се гласове, несъгласни с тази дата, защото балотажа се пада в Деня на будителите, а това е официален празник.  Дали няма да променят датата?
 Важното е, че ще се срещнем. Дали да не я направим седмица по-рано от предложената от Майчето?

# 302
Аз съм ЗА!
Без значение датата

# 303
  • Вила Великула
1. Мая
2. Тони
3. Пипи
За сега тези дати са ми ок. Ако не ми мине коткъ път в последния момент.
Току що затворих бумагите и мисля да си взема душ и да се прикреватя. Само как ще убедя Вики да ляга. Те още играят на терасата с другото дете на съседите.
Днес при нас поваля добре и поля всичко. Доволна съм. А и разхлади.

# 304
Ето ме и мен по вечерно време - почти съм готова за утре.
Добавям и нас в списъка - датата е без значение, поне на този етап.
1. Мая
2. Тони
3. Пипи
4. Красива Белла
5. Макавели - 2 бр.

Спокойна вечер и без таласъми моля Heart и

# 305
  • София
Янке, честит рожден ден с пожелания за здраве и щастие! Wine Glass
Сипах си бяло вино в чест на юбилея.
Да сте все така задружни с Галена и да ходите по почивки заедно.
И с Анжелка да сте си близки и да си говорите много често.
А от мене дежурното пожелание и за приятелство със сгоден дядка-набор.
За Ловеч - традиционно няма да присъствам.
Тетка, какво лошо има да учите Дребосъчка на шопинг-култура? Нека ходи с дядо, да помага, да търси стоки и да сравнява цени. За Метро - ходих там във вторник за определени неща. Но ги нямаше, а другото ми се видя скъпо и неизгодно. Във Фантастико и Лидл цените са същите, но за по-малко бройки. Скоро няма да отида пак - сигурна съм.

# 306
Копирах го от друга тема Wink

Хубава вечер, баболинки!

# 307
  • Кубрат/ Пишурка
Благодаря ви, мили дружки, за пожеланията! Дай Боже да се сбъднат! И все пак най - милите пожелания са от внуците! В момента пиша тук, но си пиша и с Анжелка в месинджър. За първи път направила пълнен пипер с бял " чюшкен" сос... А Криско беше първият, който ми честити половин час след полунощ. С много мила картичка, направена лично.
За Ловеч съм в мисленка - още не знам как ще стигна. А и само за 1 ден дали си струва?! То докато стигна, ще преспя и ще трябва да тръгвам обратно... Ако искате да знаете аз съм за поне 3 нощувки!

Последна редакция: пт, 14 авг 2026, 09:54 от Янче-то

# 308
  • София
Янче честит юбилей!Да си здрава,весела, обичана и уважавана!
 Боряна,моите внуци са също с телефоните в ръце и слушалки на ушите.И без слушалки не чуват,по пет пъти повтарям и пак не съм казала.От възрастта е, ще премине  
 Готвя да има течна храна,но си стои в хладилника.Обичат дюнери,пици,спагети,картофи с кетчуп.При мен ядат млечни,защото нямам соеви заместители,но им харесва. Моите дюнери са с домат,краставица ,зелева салата/заради моркова/картофи и пиле.Големоят внук не яде изобщо месо,малкият яде понякога,внучката яде всякакво.Заради зеленчуците смятам че е по-добре да ядат дюнерите.Пият много студен чай от домашна мента с мед.
 Клечи,обиколихме всички паркове и художествени изложби.Вчера бяхме в Перник на изложбата на Дали и в минния музей.Има много удобна маршрутка от метростанция Сливница през един час./8,30;9,30..../ Стига се за 20 мин.;2 евро билета/На връщане е пак така.Ако отидете,посетете и парка!
  Моля,впишете ме за Ловеч,че не мога да копирам от телефона!
  Хайде,ще лягам вече.
  Лека нощ.

Последна редакция: пт, 14 авг 2026, 01:17 от Яжка

# 309
Освен храната проблеми нямам, самостоятелни са  и нищо не правя , освен да поглеждам дали е наред всичко. Разбрани са за разлика от преди. Не са конфриктни един с друг като малки, все имаше писукане ,няма го.
 Върших си работата,  не съм притеснена. Днес втора лютивка правих, печка на дърва навън ,дебело дърво и само бутнах домати и чушки, то си къкри,  подправки, гивгир за отсяване на семки и  люспи след пасатор останали, буркани ,хладилник и чакат стерилизация ,ще е със сладко от смокини, утре мислех, може да отложа , нищо му няма на лютивото два дни в хладилника. Следват сини сливи, нектарини  и пак домати и  чушки ,но без люто някак прибрани.

Утре вечер идва баща им и събота си тръгват ,че някакъв филм  искат да гледат, дават го само събота вечер, поне това разбрах.
 Аз не съм свястна, те са си нормални.
 Пият вода, сок малко,  не са общителни, това  не ми харесва. Деца на самоотглеждане са.

Също предпочитем течна храна , особено за тях, но  не са слабички ,все ядат нещо.
 Имах една роднина ,на банани порасна и  е голяма мома отдавна, значи може всякак.

Стигат до моите изводи , снахата призна, преди спореше ,че не съм права ,сега говори същото. Има някои неща да се правят.
 Ще се оправят, живи и здрави всички ,другото идва едно по едно.

# 310
  • някъде другаде
Добро утро!
Петък , последен работен ден за тази седмица, а другата ще ми е доста динамична. Ще идват внуците , че нали съм рожденичка , колежката и тя има РД.
При нас май ще се наложи по-често да пътувам за Своге да помагам. На Криси са и предложили нова позиция , с по-голени възможности и по-добро заплащане , тя дълго обмисля , но и повечето време ще работи от вкъщи та е приела. Тази година децата няма да са на детска градина и ясла.
За Ловеч , ако изборите са на 25.10 , а решите да не 17 и 18 , а предната седмица аз не мога , тогава давам дежурства. Сегашната обявена дата ми е добре.
Яжка , правя го вместо теб.
1. Мая
2. Тони
3. Пипи
4. Красива Белла
5. Макавели - 2 бр.
6. Яжка
Хубав ден!

# 311
Добро утро.
Допивам кафето и ще скоча до МОЛа  да отметна един бръз фитнес, че след обяд ще  чакам внучката да дойде.
Поприготвила съм някои неща, други, като дойде ще питам иска ли и така.

Яжка, това което сподели ми е много полезно, благодаря ти.

Аз не съм от разбирачите на художественото изкуство, та рядко се сещам за такива неща. Не ми се смейте, но миналата година за пръв път ходих в Националната художествена галерия. Синът ми като беше тук, искаше да я покаже на неговите деца и вкупом и със софийските внуци отидохме в един ужасно горещ ден. Еее, после не ни се тръгваше и сумати време бях под впечатление от видяното там. Картини, които от дете съм виждала като снимки и илюстрации, които са национална гордост, видях в оригинал.  

Противоречивото е, че при пътуванията ми в чужбина съм посещавала много галерии, и разни църкви, и какви ли не забележителности, а в БГ много неща не съм видяла. Да ви не казвам на колко места не съм ходила, че наистина ще ми се смеете.

За Ловеч - не знам
По - скоро пак ще е без мен.
В края на септември отивам в Турция, кучето ще е три съботи и недели при децата и това автоматично значи, че те с него няма да могат да мръднат никъде, както са свикнали. Аз ще се прибера в неделя на 11 октомври, ще си взема Чарли в понеделник, или когато им е удобно и просто очи нямам дори да питам дали ще го гледат още един уикенд, нахалство е.
Съдба, съжалявам, но това е положението...

Ще гледам снимките ви, ако ми покажете, ще чета разказите ви и ще си представям....
 Миналата година така си измечтах Луковит...После Варна....

Ставам.
Хубав да е деня ви!

Последна редакция: пт, 14 авг 2026, 07:54 от Важна клечка

# 312

Усмихвайте се по-често. Нищо не е по-ценно от днешния ден...

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Клечи, искаме те - измоли си още един уикенд Heart
Палим джапанките ние и поемаме ...
Хубав и спокоен петъчен ден на всички вас баболинки Heart и

# 313
Макавели,
разплака ме.
Прегръщам те!
Приятно да ви е, на където сте се запътили!
Поздрави!

Последна редакция: пт, 14 авг 2026, 08:17 от Важна клечка

# 314
Може да приемат кучовци в Ловеч. То пък един звяр, тибетски мастиф, няма да мине през вратата.
 Добро утро!
 Отивам да пазарувам нещо и да шетам.

Общи условия

Активация на акаунт