КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 18 087
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
МИЛА ТОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, НЕУМОРНА, ЛЮБОПИТНА ЗА НОВИ ДЕСТИНАЦИИ. БЪДИ ТИХ ПРИСТАН ЗА ТВОИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ, БЪДИ КАТО МОРСКИ ФАР НАДЕЖДА И СВЕТЛИНКА, КЪМ КОЯТО ВИНАГИ ДА СЕ СТРЕМЯТ...НАЗДРАВЕ, ЗА ТВОЕ ЗДРАВЕ, ЛЪВЧЕ!

Леле каква Айфелова кула е измайсторила БОРЯНА. Браво!
ТОНИ, рЕзни по малко. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯЖКЕ, сега всичкото време ще е за теб. До следващото нашествие. Grinning
КЛЕЧИЦЕ, връзвай кънките и се понасяй в пируети и артистични скокове. Grinning
КАССС, не те мисля - в парка с внучета и дружка, на шарена сенчица. И повече водичка. Чудесно! Grinning
РАНЕЛКА, гушкам те! Всичко е наред! Hug
КРАСИВА БЕЛЛА, извеждаш ли притурката на разходка или си стоите у дома? От днес пак затопляне.
ТЕТКА, добро утро!
КАГ, внукът обажда ли се? И моите внучета са по света и у нас. Живи и здрави да ходят и да се връщат у дома.
Голямата ми внучка вчера е ходила е Дирекцията по опазване и стопанисване на домове музеи на писатели и поети. Получила е разрешение да почисти градинката в двора на къщата музей на Яворов. Любим поет й е. Присъединих се като доброволец. Не сме избрали ден, защото и на нея й предстои пътуване. Навярно като се върне.
Ромео дава зор да заминава. Движение да има.
Хайде, хубав ден, дружки, че кафето ми ще изстине.

# 436
Студено кафе предпазва от бръчки.

# 437

Богати сме, ако сме здрави и умеем да се наслаждаваме на живота...  

Добро утро  Coffee

Утрото е свежо и приятно след среднощния дъжд. Дните започнаха да стават по-къси, лека-полека започва да се усеща дъха на есента.
Тони, честит рожден ден  - бъди здрава, все така жизнерадостна и щастлива с хубавото си семейство  Flowers Four Leaf Clover,
Ние отиваме на пазар в Лидл със списък.
Хубав и усмихнат ден на всички вас и следвайте намисленото Heart

# 438
Фло, всеки ден го извеждам
до 11ч. След това свободни
занимания. Жегата ми идва
в повече, но и това ще мине!
Сряда е!
Мая каза до сряда за Ловеч.
Хайде дами!
Фло, Ромео къде ще ходи?
За домати ли?!!!

# 439
  • Вила Великула
Студено кафе предпазва от бръчки.
Ха-ха, Борянка, аз затова ли имам малко бръчки? Сутрешното кафе го пия цял ден, обикновено студено.

Тони, честит рожден ден! Пожелавам ти преди всичко здраве, много пътешествия и да откриваш нови места, да се забавляваш с приятели и любимите хора около теб. Весело да ти е!

Аз днес съм си наумила да го раздавам малко по-лежерно. Поработих, имам още нещо да свърша и после на пазар и на масаж. Следобед чакам сестра ми да се приберат и да ми доведат Вики. Още малко и в понеделник я предавам на родителското тяло. Поуморих се от нея. Сестра ми за няколко дни също вдигна ръце. Явно я гони пубертета и е станала една претенциозна, с мнение за всичко. Мисли си, че е много голяма и иска да се развива самостоятелно. Като влеземе в магазин да пазаруваме, тя се отделя и обикаля сама. После я търся из магазина. На плажа иска да стои отделно, въобще ако може никой да няма около нея...Ама е още само на 10години.

# 440
Здравейте, момичета! Пак празник в къщата ни, така да е винаги!
Тони, здраве, много пътешествия, хубави емоции с близките хора и от всичко хубаво по много.
Няма с какво да се похваля, работя, търпим се с ,,квартирантите,, от София, тоя ремонт край няма. Усещам как другата седмица вече ще се изпотрепем, ама...
Хубав ден, момичета!

# 441
Днес нямаше планове, излизах на фризьор, че ще е в отпуск нататък, докарали корнишони, свестни ,взех, сега имам работа и план.

# 442
  • София
Корнишоните ще са много доволни, даже щастливи, че издокарана БОРЯНА ще се занимава с тях! Grinning

# 443
  • София
Здравейте, баболинки! Помествам списъка за Ловеч - 17-18.10.2026. Ако има някой колебаещ се, да го провокирам.   1. МАЯ
2. ТОНИ
3. ПИПИ
4. КРАСИВА БЕЛЛА
5. МАКАВЕЛИ - 2
6. ЯЖКА
7. ФЛО - 2
8 НАМИ

Засега 10 човека. Надявам се да има още.Да изчакаме да края на месеца, ако има колебаещи се?

Последна редакция: ср, 19 авг 2026, 14:43 от m a y a

# 444
Има достатъчно време,
но и да уточним датите.

# 445
Мила Тони, честит рожден ден! Всичко най-хубаво пожелавам, а ти ще си избереш какво да е то! Весел празник!
Баболинки, понеже от неделя сме без дечурлигата сега с Тетин гледаме да посъберем сили. Да са ни живи и здрави, обаче понякога ни стопяват лагерите. Но ни липсват Heart. Супер си изкарват с другите баба и дядо.
Да ви се похваля на ушенце, резервирах една нощувка в Габрово за събота, а в неделя - на Етъра. Мислех някъде по-близо до София, с басейн, обаче на Тетин му се ходи там. Нали знаете, че е пощурял по ножове, брадви, ножици и реших да му угодя. А за басейн ще ползвам ваната на терасата докато ги няма дребосъчковците Simple Smile

# 446
  • Вила Великула
А така Тетка, все по-смело да решавате и да пътувате.
Ениса, минах днес през градО. Какво са разкопали близо до теб на кръговото?

# 447
Тони, честит рожден ден!  Пожелавам ти здраве и  всички хубави неща, които те правят щастлива! Хубава празнична вечер с близките и най-ценните ти съкровища!

Фло, благодаря, че питаш. Нямам прясна информация, защото баща му е по работа в Индия, майка му преди малко ми се обади по друг повод и не се сетих да попитам  нея дали се е обаждала  тези дни. Но от неделя вечер знам,че обстановката му харесва, храната била добра, ученето е започнало сериозно.
Браво на твоята внучка за много полезната дейност!
Енисска, стискам палци "войната" да се размине. На Клечи приятни и послушни гости!
Яжка си почива след нейните гости. Макавелли май приключи  с нейните за сега, а Касс, както винаги е на линия и за малки, и за големи. Тетка е замислила хубави неща! Браво! Само така!
Красива Белла, май не съм наясно кой водиш на разходка. Да не би и ти да имаш някой като Чарли Клечкин?
Боряна няма да я закачам, за да си доправи корнишоните.
А КАГ не е свършила за два цента работа. Целият ден го пропиля в мързелуване. Спа до късно, ходи до ЛИДЛ на зей пазар за едни гъби и 2 бутилки олио. МотА се, чЕте книга, гледА сериали един след друг и така. После ще прави пилешко с гъбена каша, но преди това ще отиде за малко до приятелката ѝ, че не са се виждали почти месец. И тя беше заета с внуци, после почивка  и времето  отлетя.
Приятна вечер и до скоро!

# 448
Ау, КАГ, пилето си го яж ти, а гъбената каша я метни на мен! Докато не си се пак размързелувала, пиши как я правиш
Имам пакет гъби в момента Wink

# 449
Корлнишоните отстиват готови да ги пренасям.
 Обичам гъби, ще изядем кашата на КАГ. Да си яде пилето, омръзна ми месо вече.

Общи условия

Активация на акаунт