КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 17 983
  • 745
  •   1
Отговори
# 570

Колкото повече  - толкова повече,  казва Мечо Пух Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН мила приятелко Яжка! От сърце ти желаем да си здрава и дълголетна, да се радваш на прекрасните си  деца и внуци и да си щастлива с тях Heart

# 571
  • някъде другаде
Яжке , от сърце ти желая здраве , щастие и безброй споделени мигове с прекрасните ти деца и внуци. Завинаги си остани този усмихнат и с чувство за хумор човек!

# 572
Честит рожден ден и от мен! Най-сърдечни благопожелания! 🍰🥂🌺

# 573
Честит рожден ден, Яжка!
Пожелавам ти здраве и хора, които те уважават и обичат.

Както си подобава, за края остава най-много работа. Няма и да се свърши. Каквото може се претупва. Да не изпадам в подробности.

# 574
Яжка, честита да си! Бъди здрава, усмихната, посрещай и изпращай родата с настроение още дълги години! Наздраве от мен!
Посрещнах вчера пИятеля и родителите, очертава се още десетина дни съвместно съществуване,  ще видим...
Дойде отпаднал, с повръщане и..., подкарах го с илачи, лимони и чайове. Да се надяваме днес да е по-добре.
Тетка, и аз съм на мнение, че трябва да ги свикнеш с отсъствието ви поне за ден, два. И мама и сестричката ти.
Макавели, при нас е същият цирк. Баба е лошото ченге, деди доброто. Ама като влезеш веднъж в роля, после е лесно  Stuck Out Tongue Winking Eye
Боряна, нещо музата ти слънчаса май, скоро не си ни радвала с нещо ново. Айде де!
На всички неспоменати момичета, голяма прегръдка!

# 575
Цялата държава го претупва, нищо ново.
 Съвестните да му мислят как да се разберат със съвестта си.
 Няма тема музата ,даже виртуално никой не я  "боцка" да мръдне. Имам си ядове на това отгоре.

# 576
Честит рожден ден, Яжка! Много здраве ти пожелавам! Лека седмица, момичета!

# 577
Яжка,  да си жива и здрава! Пожелавам ти по много от всички хубави неща в живота!

Спорен следобед на всички!

# 578
Честита да си Яжка!
Здраве и спокойствие!
Вече е зодия Дева, а дано
излезем и от августовските горещини! Нещо в повече ми
дойдоха тези дни.
Хубава и прохладна седмица!

# 579
Идвам докато не е свършила тортата 😄

Честита да си Яжке! Да си здрава, да си много щастлива с деца и внуци, да посрещнеш и дондуркаш и правнуци! Усмихнат празник! 🎂🍀🥰

Успях да отида до магазина, доволна съм, ще зарадвам едно бебче 😊

# 580
Ох дъжд,  ох кеф!
За няколко минути успях да го изпреваря, да ме не направи, като мокро коте. Влязох в къщи, на бегом на балкона да прибера прането и плисна.
Нека, има нужда.
Сега го гледаме от сушинка, аз допивам сутрешното си кафе, Чарли гони дъждовните капки, които пръскат към нас и дишаме влажен и малко по - хладен въздух.

ЧРД Яжка!
Пожелания за много щастливи години, заобиколена от деца, внуци, а защо не и правнуци!
Жива и здрава да си, все с такова чувство за хумор и самоирония гледай на живота и нека годините се множат, но те са без значение, щом душата ти е млада!

# 581
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден, скъпа дружке! Бъди здрава и много щастлива с близки и приятели! Бъди все така усмихната и позитивна! Желая ти много хубави моменти!

# 582
Прохладно тук, даже сутринта като отивах на работа беше леко студено. Мнооого хубаво! Вчера съм свършила цялата къщна работа, наготвила съм за няколко дни и сега спокойно седя на дивана. Ще търся някой филм.

# 583
  • София
Яге, честит рожден ден с пожелания за здраве, щастие с деца и внуци и сбъдване на желанията!
Фрау Дана, какво наготви за няколко дни?
У нас от вчера сме на голяма тенджера шкембе. Покрай него ще има разни мезета и салати, няма да се затрием от глад.

# 584
Кюфтета с картофена салата, пилешко със зелен боб, свинско с грах, чушки със сирене и яйца. Една част затварям в буркани да дръпне капачката и имаме храна за срдмицата долу- горе. Връщам се късно от работа и нямам време да готвя.

Общи условия

Активация на акаунт