КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 17 797
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
И аз гласувах за номер 19.
По веднъж ли можем да гласуваме, Яжка или по веднъж на ден ?
Бързам и не вникнах много в регламента, извини ме.

Борянка, много ми хареса стихотворението за Змията . Невероятно силно  е ...
Сега видях и другото, и то...
Истински са, хващат за гърлото, предизвикват тъга и размисъл...

Довечера, като се прикреватя, ще ви нагледам повече. Дано имам време.

# 616
  • Вила Великула
И аз гласувах. Стискам палци.

# 617
Яжка, гласувах с коментар "Давам и трите си гласа за N 19". Почти веднага получих одобрение от администратора със сърчице.  
Борянка, и двете стихотворения са топ - грабнаха ме Heart
Детето е  добре след ваксината - няма Т засега.  Дано да е така и през нощта.

# 618
  • някъде другаде
Яжка , и аз гласувах.
Боряна , както винаги и тези стихотворения ми харесаха много.

# 619
И аз гласувах.
Интересни детски погледи има...

# 620
  • София
Боряна, браво за творбите.
Макавели, то може нищо да му няма на детето след ваксина. ЛЛ на Ани съветваше за 1/2 доза нурофен преди лягане, изпълнявала съм го. По мое време щом е задължителна ваксина се строявахме пред кабинета. Беше важно, само детето да е съвсем здраво. Сега е голямо мислене, чудене, стискане на палци, търсене на алтернативи и накрая ни налазват болести от 19 век.
Фрау Дана, натъжи ме с температурата. Хич не я искам поне до 25.11. И си спомням смешна случка с Ани по повод парното.  Идва си от при вас към 20.05, спят с тогава само Мрънч в детската. Сутринта влиза при мене като буреносен облак - какво съм направила, защо съм отрязала радиаторите, дремала на лаптопа и и станало студено. Набичила топломера на макс, но не се стоплило = виновна съм, превърнала съм се в бг. пенсионерка, която трепери на студено. Плахо и обясних, че ТЕЦ София прекрати топлоподаването преди над 1 месец. А и тя, до преди 5 г. е живяла в града на Топлофикация и би трябвало да си спомни как е.Иначе и ние в Баден сме пускали парното в края на август за няколко дни. После се стопляше и го забравяхме.
Фло, ако си в София  - напомням, че утре трябва да измием всичко, да ползваме топлата вода на макс. От петък - само с бойлерче или канче и тенджера на котлона. По този случай съм си направила стройна програма след като изпия кафето в 6.45 и Пл. се омъгли на работа. След това трябва да се отдам на шопинг терапия, че чантата ми се скъса, а и трябва да зареждам за нашествието в петък вечер. Да видим какво ще изпълня....

# 621
  • София
Благодаря ви, момичета!
 Боряна,стихотворението ти е много подходящо за картинката.Освен това ми харесва много.Разкош.
 Вкараха колата в гаража.Отървах се от длъжността пазач.
 За рисунката се гласува само веднъж,но не под самата рисунка,а в линка.

Последна редакция: ср, 26 авг 2026, 22:24 от Яжка

# 622
Четкате ме, но приемам четките.

# 623
  • София
Абе,кой ще се занимава да те четка?! Харесват ми стиховете ти. Когато пишеш за чувства са много силни.Може би,аз усещам по същия начин живота.

# 624
Всичко е чувства, Яжка.

# 625
Яжка, гласувах.

# 626
  • София
Благодаря,КАГ!
Имам много голямо желание и аз,като Фло,веднъж да коментирам всички в един пост.Знам,че няма да ми се получи и не смея да опитам.Но,от нея съм чула,че господ отчитал и добрите намерения.Надявам се,да постъпи така и с моите.Ето,сега бих искала да обърна специално внимание на всяка от вас.Но,ще отворя чувал с прегръдки!

# 627
Яжке, гласувах! Успех на Мия! Хареса ми рисунката й, браво!
Боряна, нямам какво да кажа, освен едно голямо БЛАГОДАРЯ!

# 628
  • София
ГРАДСКО, и аз гласувах. Браво на Мия, браво на всички дечица. Дано небето над България бъде синьо, ласкаво, и мирно! А земята, завещана ни от Аспарух, да си остане само наша, българска во век и веков!
БОРЯНКЕ и аз пристигам с баданарката! Четкам те яко. Е можеш си го това! Чакам втората книга. Още от сега си запазвам 10  броя и една за мен. С автограф!
АЙША, имаме бойлер, та по-леко ще понесем ремонта. Дано го завършат преди срока.
Лека нощ и спокойни сънища!

# 629
Добро утро, баболинки!
Яжка, гласувах и аз за детенцето!

Пиша ви по никое време от терасата. Още се чуват щурците. Ще си пусна безкофеиново кафе, дано после да си доспя.
Вчера сутринта Тетин замина на селото при сватовете. Ще наливат бетон за ограда днес и да им помага. Дребосъчковците го посрещнаха с радостни възгласи и с атака с водните пистолети. Дъщерята ми изпрати клип как целия е вир вода 😂. Завидях му!

Общи условия

Активация на акаунт