КГБ = Клуб на Готините Баби - 250 - Лятото е в нас, а приятелството е завинаги

• 17 800
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Клечи, вземи на 4ти ред по 25 Е.

Фло, розата те чака. Даже ще цъфти. Не съм я рязала тази година и е висока около метър.

# 661
  • София
Аз от колектива не се цепя. КЛЕЧИЦЕ, ти знаеш залата, знаеш местата, купувай по твой избор. До утре сутрин може съвсем да свършат билетите.  По-добре ги вземи сега, за всички. 
РАНЕЛКА, хайде, като се приберете от пътешествието да си взема розата. А ще има ли кой да я полива докато те няма?

# 662
Клечи, взимай!

# 663
Не дочаках Пипи за потвърждение, не дочаках и утре за купуване.
На схемата се вижда, че местата още повече намаляха затова купих 5 билета на 4 ред. В края е, но не е зле. Най - крайното място  - 4 ред място 1 е свободно за сега, ако иска още някой да дойде. С един общ баркод е, не съобразих, че можеше един по един да ги купувам и да се опитам да ви ги разпратя по имейли.
Бързам .
Нямам време, че мрънчо от 15 минути скимти до вратата

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 09:44 от Важна клечка

# 664
Браво на вас, баболинки, за бързата реакция за театър! Радвам ви се и мъничко завиждам Simple Smile

Аз ви помахвам от терасата преди да се прикреватя. Лека да ви е нощта!

# 665
Аз да си ви кажа лека нощ, а пък вие си знаете.
Коя ще спи, коя ще отпочне седянката, коя ще я финишира - по желание на клиента Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен ,по принцип, пълнолуДието не ми пречи да спя. Но никога не липсват изненади.
Лека нощ!

# 666
Преди час се прикреватих и уж да ви прочета на спокойствие, а съм заспала.
Сега се събудих и макар, че днес станах вече много досадна, пак пиша.

Докато разхождах кучето, а и после мислих - може би не постъпих добре, че не изчаках до утре и други да прочетат за предложението ми.

Съжалявам и се извинявам, дано няма засегнали се, че са неразбрали.
Моля за извинение.
Предложението ми беше спонтанно и се зарадвах,  че имаше желаещи да дойдат с мен на театър. Но трябва да се реагира бързо понякога, особено при закупуване на повече билети, които да се поредни  един до друг.

Денят ми беше изморителен, с много ангажименти и цял ден бях силно недоспала - опитвах се и да  следя и сайта на Театро и виждах, че при всяко влизане  билетите за хубавите места намаляваха. Това бе и причината да не изчакам до утре, както писах сутринта.
Ако някой още иска да дойде,  нека да седне при групата на 4 ред, а аз ще си купила билет за друго място - нямам притеснения да седя сама с непознати.

И друго - ако Пипи, Ранелка, Фло и Красива Бела искате да имате баркода, пратете имейл да ви препратя, това което получих за потвърждение и вход.
А сега заспивам, че след 5-6 часа кой спал, спал,   ще  стане време отново  за ставане.
Лека нощ на всички !

# 667
Аз не спя. Ще опитам, че вярно ,кой спал, кой не - да е спал.

# 668
Клечи, благодаря!
Кажи как да ти дам парички? Револют?

# 669
Опитах ,не стана.

# 670
  • някъде другаде
Добро утро!
Добре се наспах , макар че станах в 7 , а през седмицата , като ме буди алармата си мисля . че ще поспя до късно.
Пия кафе и пека чушки. Колежката ми донесе , родили са и са много и са много хубави. Днес ще си панирам. Ще опека една домашна наденица с манатарки , а на Теди ще направя паста.
След кафето ще отида на гробища и ще си направя разходката. Като се прибера ще се боядисам , че да се не излагам пред сватбарите. Сключването на брака ще е в 17.30. Довечера съм поканена на курбан на една махала , тук в селото.
Момичета , радвам ви се за театъра и ви завиждам благородно. Обичам да ходя на театър , обичам и вас.
Хубав ден!

# 671

Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случват на тези, които не се отказват.   

Добро утро баболинки  Coffee

Наспахте ли се? Ние вече закусихме с едното дете. Другото още спи.
Довечера чакаме мама да си дойде. Днес всички мъже са на строителния фронт - и бащата на Невена се включи от вчера. Кипи усилен труд.
Виждам че всички имате занимания - кой каквото е захванал, да ви спори.
Успешен и спокоен петъчен ден от мен Heart

# 672
  • София
Добро утро!
Клечи, махни сложения по-горе баркод и други данни за билетите.
Така някой външен може да се възползва от тях и да влезе преди вас в залата.....
За среща - не си знам графика още. Чакаме Биг Боса да каже за 3те почивни дни 5 - 7.09. Но при всички случаи на 15.09 ще почивам/ако трябва колежката ще ме смени/. Решила съм да присъствам на втория първи уч. ден на Мрънч. И след тържеството съм свободна. Ако ви задоволява датата - ОК. Пак да подчертая - не се съобразявайте с мене.
Снощи у нас се случи изневяра. Милия, любим и сладък дядо беше изоставен от любимата Мрънла. Реши да спи в детската стая с мене. Баткото веднага се намести на нейното  място при дядката.

# 673
Ама съм много заспала - някой да ми каже, че днес е събота,  а не петък Rolling Eyes
Съвсем изгубих представа за дните !

# 674
Поздрави от метрото!
Липсват ми тези думи написани от нашата дружка.  

Мериан, как сте? Проблесна ли светлина в тунела?  Дай знак, кажи две - три думи,  може и не в темата.

Айша, мерси.
Направих го.
За теб си мислих снощи, когато писах, че съжалявам и се извинявам.
Беше казвала, ако не бъркам, че ти се ходи насам - натам, ама Пламен все не иска.
Ако искаш и можеш, веднага сядам на друго място, ти да си при момичетата.
Сериозно го казвам.
Хич, ама хич не искам някой да се чувства засегнат от мои действия...

Прочетох ви, радвам ви се, че ви ,,виждам"" . И тези, които не виждам ги мисля. Североизточна БГ, обаждайте се, пък и другите и те.

Хубав да е деня ви!
И ... събота е - почивен ден, за някой може и да не е. Пък има хора, като мен, дето всеки ден им е почивен и кой ден как се казва и какъв е никакво значение няма....

Стигнах си местоназначението.
Заредена съм с енергия и спортен ентусиазъм.
Поздрави!

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 10:15 от Важна клечка

Общи условия

Активация на акаунт