Отговори
# 930
  • Варна
Да ви кажа, и аз не знам как става тая работа. Да, термометрите отчитат под 30°С тук във Варна. Но в 17:30 излизане до магазина ме остави без дъх, течаща мокра от пот и с насълзени очи по стълбището. Щото потта вече се стичаше през веждите ми надолу, пък ръцете ми - заети с торби. Щипе много!

Може би е заради влажността, не знам. Или съм дърто гевезе Simple Smile Simple Smile

Азал, включвам се в комплиментите за твоята работа. Много красиво! Жал да ти е да хапнеш.

Фил, аз също да кажа, че съм впечатлена от твойте дейности!

# 931
  • Fairbanks, Alaska
Като ударен самолет съм, сутринта се събудихме на 31 градуса в спалнята. Завиждам на всички на морето, десет градуса по-малко го дават там. Вярно, повече влажност, ама едно е 28, друго е 38.
Повярвай ми, изобщо не е за завиждане. Високата влажност направо те изцежда. Заради същата влажност, не можеш да се охладиш и се потиш непрекъснато. Аз на 38 градуса се потя по-малко отколкото при 28. Отделно тези 38 ги усещам като 28-30 градуса.
Dorchester , не си гевезе. За съжаление така действа влажния въздух.

# 932
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кой крещи като ненормален под прозорците от 4:30 до 5:30?
Половината време се кара, другата - обяснява нещо.
Щях да ви кажа добри утро, но сега нямА как.
Добър да е денят ви, аз ще опитам да си доспя.

# 933
Добрютру!

Добри, за теб е рано, надявам се, че си доспиваш.

Азалия, много ми харесаха мъфините и с удоволствие бих ги опитала, много вкусно звучи крема. Признавам си, на мен може и без мъфин да ми направиш цветя, само от крем Simple Smile

Какво друго, забравих. Нещо пак се струпаха сто неща за подреждане времево и логистично, а мозъкът ми отказва да се занимава  Simple Smile което обаче не ангажира тревожността по никакъв начин и тя е решила да поеме и за мозъка Joy някой ако разбра, браво Simple Smile

Мид, как сте?

Хайде спорна да е!

# 934
Добро утро! Как сте, сладури?
  Филче, много се радвам, когато пишеш по-често.
Сис , и ти!
  Кафе,простирам и бегом да се трудят.
  Ре, стискам палци!

# 935
  • Пловдив
Добро!

# 936
Работя вече - на балкона, под чадъра, наглеждам моренцето да не избяга.
Ще будя четата след малко, днес са планували цял ден на лодка и трябва да са точни.

Хубава седмица, общество.

# 937
  • тук и там
Добро утро.Ние за днес сме планирали СПА и басейни с минерална вода,но гледам,че за днес прогнозата е дъжд и гръмотевични бури.Дано се размине,че  има само външни басейни,а утре потегляме вече за наше село.Толкова бързо мина лятото..
Хортензиите ми умрели,всяко лято като отидем на почивка сдават багажа,а уж баща ми ги полива..На следващата година купувам нови,и пак така..Rolling Eyes
Хубав ден на всички!

# 938
Кафето още не е отворило, седя в парка до детската площадка и гледам... боклуци, угарки, надраскани и изпотрошени пейки...

# 939
  • Пловдив
Ах, как обичам и аз хортензии Heart Ама си нямам дворче, та...сако на снимка. Спомням си като дете в двора на чичо и чинка, майка и гледаше огромни розови и сини...в земята бяха, не в саксии. Ех...
Сутринта в колата МУ се изцепи, че видиш ли живота ни се бил изнизал...Head Band Disappointed
Е, не, че не е истина, ама...това може би покрай ходенето при нашите, абе...Confused

ДобрЕ, тук е така...освен мръсотия няма читаво кафе, което да отваря в 7.00 напр...

# 940
  • Mediterraneo
Добро утро.
Влажността е голямо гадно. Влажно е, когато събереш една шепа вода от повърхността, буквално я виждаш, колата сутрин се нуждае от чистачки. И ако трябва да дишаш това, след два часа си изцеден като лимон. И ако термометърът показва 30, няма значение, ако усещането е като да се печеш във фурна.
Говорейки за малки дяволи; снощи след работа минахме през Лидл, сменихме се с ММ, аз взех колата, той мотора и се прибираме. Карах съвсем след него. Влизаме в нашата пресечка и като на забавен каданс виждам как една кола връхлита върху ММ. Той се опита да избегне удара и буквално скочи от мотора. Въздухът ми спря, направо за стотни от секундата ми причерня и не помня как съм излязла от колата да стигна до ММ. Слава богу, само ръцете му са ожулени, моторът е само одраскан и с една пластмаса счупена. След драматичните минути ММ установи, че най- голямата загуба са скъсаните еспадрили на Томи Хилфигер. Сега ще се занимавам със застраховки да ми сменят счупената част. Колата на момичето е доста повече пострадала, ожулена и сгъната броня. Ама тя да се спасява, вината е нейна, навлезе в платното на мотора.
Днес мама има юбилей. Поръчала съм огромна и ужасно вкусна торта Simple Smile

# 941
  • Пловдив
Ау, Тарти.. малкия дявол!
Да е честита мама!

П.п...отивам за второ кафе.

П.п.2...дружката от Флорида и тя споделя снощи за ужасни жеги. Не помнят и те, а влагата е мор и там Confused

# 942
...
ДобрЕ, тук е така...освен мръсотия няма читаво кафе, което да отваря в 7.00 напр...

И тука, и тука.
В девет отварят, но аз не погледнах часовника и се изнесох докато е по-хладно уж.
В Пловдив си бях намерила по-ранно и съвсем ранно кафе. Joy освен да се върна пак.

# 943
  • София
Добро утро.
Ре, HugFlowers Four Leaf CloverHands Pray
Чакам големите деца да им се порадвам два дни, че пак ще заминават на море. Не че не са отскочили през уикенда до Варна, докато бяха при другата баба. Ще им подмирише на училище ей сега. Кога мина това лято.
Тарти, настръхнах,  докато те чета.Радвам се, че сте добре. Да е честита мама и весел семеен празник.

Ден без произшествия и тревоги и по-поносима жега през седмицата.Heartpulse

# 944
  • Пловдив
ДобрЕ, помислиш, че си тук още...де го намери туй ранното? Simple Smile рядкост е.

Общи условия

Активация на акаунт