Звездни компромати - август'26

• 281 859
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Този Боби-кантори,бизнес и накрая глуповатата Айлин от Ергена!
Няма по-голям глупак от стария глупак!

# 406
Този Боби-кантори,бизнес и накрая глуповатата Айлин от Ергена!
Няма по-голям глупак от стария глупак!

Тя че глуповата сигурно, ама аз виждайки тоз имидж не знам дали бих могла да нарека и красавица. Нарочно зумнах тука, то джука, то чудо в профил.

Скрит текст:

А тоя жених, явно го е ударила некоя криза на средната възраст и мозък не е участвал в избора.

# 407
  • Sofia
Мари/на Гала/,семейно
Скрит текст:

Анелия
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 17:06 от Doli

# 408
Еххе, днес една легенда навършва 65 години. Веско Маринов е рожденик, любимец на малко и голямо, изпял толкова много хитове. Да е жив и здрав бат Веско и още дълги години творческо дълголетие.

# 409
  • София
Аз отворих видеото с участието в Черешката, в движение Айлин е много красива. Но доста се учудих, това е излъчвано януари 2026, снимано е в къщата на приятеля ѝ, тя го споменава гордо. И сега 6-7м по-късно се омъжва за друг?!

# 410
С джуката е прекалила Айлин, иначе си е хубава. Тя няма силикон, нос и други подобрения.
Мария Игнатова извади тяло!

# 411
Да, и аз хвърлих едно око на тая Черешка и ми направи впечатление, че е излъчена в началото на тая година, хайде да е снимана няколко месеца по-рано … Тия девойки не си губят времето.

# 412
И в друга тема писах: Айлин на живо е много красива.И аз имах друга представа за нея  от ТВ-то, но я видях без грим.Неглиже ,но много стилна и с много красиви черти на лицето-кожа,устни,коса.....И е стройна,дългокрака . Има нещо много екзотично във визията й, определено няма типичната бг-хубост.
Беше на Терм.2

# 413
Ами какво да си губи. Като не е станало с иранеца- следващият да идва, няма да го чака. Те много пъти се събираха и разделяха. Като не става- не става.

# 414
Ми екзотично е, че как.. нали видях майка й и баща й.

# 415
Мария Игнатова е започнала да прави опити за някакви скечове в инстаграм. Много са тъпи. Когато играе образ обича да маниерничи с устата, което прави целия й опит за актьорска игра още по-неестествен.

Красива жена е, но в личен план ми се струва нещастна.

# 416
Мария Игнатова няма нищо общо със снимките тук. За лицето говоря, не за тялото. Беше облечена все пак, като я видях преди няколко дена. В лицето е много, много повяхнала и състарена. Едва я познах. Трябваше ми известно време докато обработя информацията, че е тя. Беше без никакъв грим. Тоя Нойзи и той е страшно състарен. Поотделно ги видях, не заедно та не знам дали са двойка още.

# 417
Е, как състарена в лицето, тя нали все е по процедури, ботокс слага от години, филъри. Как с цялата тази поддръжка е състарена? Тя е на 46 години, има още хляб в нея!

# 418
Майката на Айлин, в Черешката на тортата и помагаше и никак не прилича на ромка, бившият и приятел също участва в приготовленията с нея.
https://www.vbox7.com/play:5b8b0f6597
https://www.vbox7.com/play:f7c35eb5a8

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 17:20 от SHE_IS

# 419
Според мен Айлин се е запознала със съпруга си по линия Валерия и Ваньо, защото тя беше неотлъчно с тях по почивките. Съпругът прилича също да е толкова натрениран, макар и по-възрастен.
Сега е ред явно на Тифани, която е започнала да прави компания на всяка почивка на Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт