Звездни компромати - август'26

• 281 725
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 600
Аз точно затова си помислих че за този лвкар иде реч, защото казаха че даже нямал нужната специализация.
А може умишлено да не демострират твърде висок стандарт.
А пък може и градските легенди носещи се из фитнесите, да нямат нищо общо с реалността.
Аз силно се впечатлих от изказването за доходите , та затова ви го споделих.
Той не е казал името но му се стори, че баш за Маламов намеква.
Ако на някой му се гледа, ама много дълго, а не помня на коя минута говореше за това точно:
https://youtu.be/vwi5smj73Kw?is=D5BvUtGtJWPzdkx_

# 601
Цветка въобще не ми изглежда щастлива с новият си мъж. Все така слаба, уморена и изтормозена изглежда. За мъжът и съм чувала, че е голям мошеник и измамник, даже нямал специализация, а практикувал като ендокринолог....не знам колко е вярно всичко това, но той ми е антипатичен. Даже Ваньо ми е по-симпатичен с каузите си за кучетата от доктора - измамник.

# 602
Е, те пак демонстрират висок стандарт (по-скоро Цвети), обаче не може да се сравнява с предходния, но и не е нужно. Жената си е избрала друг път, тя си знае.
Иначе, за мен Валерия си е идеалната за вуйчо, защото още помня в Ергена как предпочиташе да има кучета пред деца, едва ли не, та според мен си е доволна на този живот, до който се е докопала и ще си седи максимално дълго.

П.П. И на мен мъжът ѝ не ми е симпатичен, а и от снимки никак не е натрениран, по каквито мислех, че тя си пада. Малко като на другия бряг ми се струва, ама е важно тя да си го харесва, а не ние. 😀

# 603
Ако толкова си струваше този живот (конкретно за Ваньо говоря, защото според мен този човек има отклонения), Цвети нямаше да пусне кокала. Валки-малки хич нямаше да имат шанс. Той Ваньо си иска трофей по калъп. Дали ще е Цвети, мети, валя или маля, все тая. А тя си наложи някакъв медиен фасон, завъртя последователи, каквото можа - взе и се преориентира много правилно. Поне засега изглежда правилно.

# 604
Според мен тя пусна кокала, защото искаше дете и семейство, докато за Валерия да е майка на кучетата и да има кой да я издържа я устройва дългосрочно. Поне това показа като поведение в Ергена, пък не знам дали е още така.

# 605
Не съм я гледала и ѝ познавам манталитета само от снимките тук, но не мога да си представя което и да е младо момиче с желание за дългосрочност с тоз чичак. Сори нот сори.

# 606
То май в техният случай не се знаеше кой кого е зарязал, защото Цвети доста скоро след раздялата показа коремче, а и имаха общи снимки с Валка тримата. Пък Ваньо може и деца да не е искал и това да е причината Цвети да го зареже.

# 607
А Ваньо нали уж има голям син или е само слух?
Въобще преди Цвети известен ли е бил с нещо - други връзки, брак, нещо?

# 608
И аз знам за голям син, които е основен вносител на шоколадови изделия Линд.

# 609
"...транспортният бос Ваньо Алексиев (собственикът на „Биомет“) няма деца.През годините бизнесменът многократно е споделял в публичното пространство, че не е искал да има наследници. Това негово лично решение беше и една от коментираните причини за раздялата с дългогодишната му партньорка Цвети Василева, която впоследствие стана майка от друга връзка."-  това е споделено от изкуствения интелект

# 610
Много странно. И аз съм почти убедена, че имаше син.

# 611
Ако толкова си струваше този живот (конкретно за Ваньо говоря, защото според мен този човек има отклонения), Цвети нямаше да пусне кокала. Валки-малки хич нямаше да имат шанс. Той Ваньо си иска трофей по калъп. Дали ще е Цвети, мети, валя или маля, все тая. А тя си наложи някакъв медиен фасон, завъртя последователи, каквото можа - взе и се преориентира много правилно. Поне засега изглежда правилно.

Е, защо? Познай колко момичета си мечтаят за такава временна сделка - няколко години с Ваньо или друг, и после апартамент, кола.... Че тя даже и от продажбите на парцалките и чантите, които ѝ е подарявал, е изкарала някаква немалка сума за средностатистическия българин. И да не ѝ било много леко във връзката, има достатъчно много хора, които блъскат по няколко години извънмерно количество неприятен труд някъде в чужбина, за да спестят за жилище и пр.

# 612
Добре, бе, майка му стара, толкова ли е важно обувките, чантите, дрехите, колите, почивките - всичко да е супер скъпо?! Наистина ли има толкова суетни хора, които си продават най-хубавите години, за да им завиждат другите и да се чувстват отгоре? Защото съм убедена, че по-голямата част от кефа е точно тази - да се хвалиш. Много жалка история. 🙄

# 613
  • в пералнята
Тя нито преди, нито сега изглежда щастлива.
Живи мощи е, направо грозно слаба.
Докторът пелтечи ужасно, хич не ми вдъхва някакво доверие и аз лично не бих отишла при него.
Той всъщност благодарение на нея завъртя толкова клиенти - тя имаше няколко вайбър групи за красота и там го препоръчваше. Обаче отзивите не са много цветущи, явно си претупва работата, защото се носят слухове на недоволни от него.
Отделно тези групи и последователите й се стопиха главоломно, след като спря да кара Бугати. Кофти, но повечето явно са били там за някой съвет ала Кобилкина - как да хванем богат дядо, ама вече споменахме какви са мечтите на много девойки.
Иначе на мен ми беше много смешна в началото, когато се пънеше да обяснява какъв маркетинг експерт е, продаваше разни тефтери и т.н., сега ми е една идея по-симпатична. Тя като цяло изглежда добродушна, но не е най-старият инструмент в бараката.

# 614
Добре, бе, майка му стара, толкова ли е важно обувките, чантите, дрехите, колите, почивките - всичко да е супер скъпо?! Наистина ли има толкова суетни хора, които си продават най-хубавите години, за да им завиждат другите и да се чувстват отгоре? Защото съм убедена, че по-голямата част от кефа е точно тази - да се хвалиш. Много жалка история. 🙄
Е, все пак сме в България. Тук всеки втори е купил най-новия телефон, ама на лизинг. Кара най-новата кола, пак на лизинг, че и почивката в петзвездния хотел, често също е с пари назаем.
Най-важно е да се хвалиш с дрехи/коли/почивки, но че реално си беден, то това трябва да си го знаеш само ти.
Сбъркана ни е народопсихологията по отношение на парите и изобщо липсва финансова култура.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 22:16 от Rimmona

Общи условия

Активация на акаунт