Звездни компромати - август'26

• 281 669
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 690
Мария Силвестър остарява като всички нас, на екран е, нормално е да има корекции.

# 691
И да има корекции, са направени с мярка, без да се превръща в извънземно.

# 692
Мария е красива жена със или без корекции.
Сетих се когато коментирахме Марк Антъни, че и при мен може да пробие, ако ми пее на ушенце You sang to me. JoyНищо, че е жмульо. Уникална песен.
Скрит текст:
Видях в инста как Валка кара бугатито. Брей, това мъж да даде колата си на жената (и то каква кола) любов ще да е да знаете. 😁

# 693
И Цветка го возеше из Монако.

# 694
Изгледах клипа на Галена от чисто любопитство и умрях от смях. Музиката няма да я коментирам, на мен всички ми звучат еднакво, но клипът, клипът... Като човек, който се занимава с визуални изкуства ще кажа само, че нито е новаторско, нито интересно, просто е посредствено и демоде. Сякаш гледам видео от 2012-та. Хората снимат вече на imax, за да извлекат повече детайл и да има максимална достоверност, а нашите чалгарки правят анимации, само и само да не им се виждат порите на лицето.
Трагикомични са.

# 695
Аз не виждам какво класно намирате в Галена или пък в Преслава
Абсолютно обезобразени и еднакви, слаби до противно ст и самочувствие до небесата. И защо?! Завъртяли два кючека и Айде класа.

# 696
  • София
Холи Бери
Скрит текст:
Клаудия Шифър
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:

# 697
Клаудия изглежда прекрасно!

# 698
Холи Бери трябва да го махне този мърляв бретон. Как изобщо вижда с тези пирги в очите?

# 699
Е, то това Бугати има застраховка все пак.

Иначе, Лонгория какво да се притеснява от папараците, направила е страхотно тяло.

# 700
Чалга-певецът Константин щял да получи 95 000 евро обезщетение от нашата държава за някакво луксозно Ауди на само 3 месеца, разграбено, докато е престоявало като веществено доказателство на охраняем (!?) полицейски паркинг от 2012-та. Колата му била буквално опоскана – липсвали части, не можела да се движи на собствен ход дори.

# 701
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чалга-певецът Константин щял да получи 95 000 евро обезщетение от нашата държава за някакво луксозно Ауди на само 3 месеца, разграбено, докато е престоявало като веществено доказателство на охраняем (!?) полицейски паркинг от 2012-та. Колата му била буквално опоскана – липсвали части, не можела да се движи на собствен ход дори.
В случая, браво на Константин. Лошото е, че тези пари ще излязат от джобовете на всички нас, а полицаите са крали...

# 702
  • Пловдив
Бийбърчо сефте с вдигнати гащи да го видя Grin

# 703
Прекрасна Клаудия!

# 704
  • Бургас
Ами да вземе тогава Ванеса Джо льо таксито да си го прибере Джонката обратно Simple Smile

Ванеса Паради и Самюел Беншетри обявиха раздялата си в изявление, изпратено до AFP в четвъртък, 6 август. Обявено е, че са взели това решение „по взаимно съгласие, с уважение и привързаност един към друг. Въпрос на време беше, тя от три или четири години се появява все сама на събития, за разлика от преди.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт