Звездни компромати - август'26

• 281 485
  • 2 942
  •   5
Отговори
# 915
  • Glasgow
То още тогава мизогинията му се усещаше, имаше няколко ужасни материала за бившата си жена като го заряза.

# 916
Следя Стани богат главно заради въпросите и интересната информация,за мен Кънчев се справя по добре като водещ.
Скрит текст:
Жоро Пеев е пълно дъно,страшна пиянка,няма да забравя едно тяхно гостуване в заведението в което работех на морето преди години.

# 917
То още тогава мизогинията му се усещаше, имаше няколко ужасни материала за бившата си жена като го заряза.

Каквото и да е писал, Марта Евтимова определено се е справила с живота си в пъти по- добре от него.
Спомням си го и как точеше лиги в ефир по Николета Лозанова. Само където не ѝ скочи.

# 918
  • Glasgow
Не тази жена, предната. Може и за тази да е писал, де, но първата беше по времето на Егоист.

# 919
Може, аз зная, че от Марта има син и също помня много грозно поведение от негова страна като се разделиха.

# 920
Нищо не знам за Жоро Пеев след Замунда. По спомен Бимбалов се махна и Пеев после се опитваше сам да движи нещата, но неуспешно.

Телевизионните изяви на Карбовски бяха вече на по-късен етап. Все някакви пропаднали типове намираше да снима.

# 921
Карбовски винаги ме е дразнел, още от егоист. Нойзи пък въобще не се сещам някой някога да го е харесвал ...мухльо.

# 922
И двамата са ми супер противни.

# 923
Карбовски ми е бил винаги неприятен. Много злобно и тенденциозно мразещо жените същество. Преди години бях му опонирала в радиото по актуална тема и той ме прати да си обуя кюлотите и да си лягам. Бях на 25 😁

# 924
  • гр.София
Не тази жена, предната. Може и за тази да е писал, де, но първата беше по времето на Егоист.
И аз помня една отвратителна статия за жена му и се споменаше името Лили.
Обаче, синът му от втората жена е много читаво хлапе, вече студент. Знам и че поддържат връзка - баща и син.

# 925
Зависи за кои периоди от изявите на Карбовски говорим. Моето мнение касае този до 2002, преди Всяка неделя.

# 926
Да, и моето се отнася за миналия век.

# 927
Илия Загоров се върнал в България. Не разбрах за лятото или за постоянно. Пели заедно с Глория. Тя публикувала видео с изпълнението във ФБ и отдолу написала това:
Скрит текст:

# 928
  • Glasgow
И аз помня една отвратителна статия за жена му и се споменаше името Лили.
Обаче, синът му от втората жена е много читаво хлапе, вече студент. Знам и че поддържат връзка - баща и син.
да, тази, Лилия Попганчева

# 929
Глория много неграмотна.

Общи условия

Активация на акаунт