Звездни компромати - август'26

• 281 590
  • 2 942
  •   3
Отговори
# 1 425
Неели не е ли "Мечо омуртаг",никви тоалети не признавам.Твърдо Нье от мен.
Халваджиянови да вземат под ручка Плачкови,Венета и подобни и да си заминават.Лично ще се прежаля да ги изпратя до Терминал 2😂.От мен да мине,само да им видя гърбовете с еднопосочни билети 😂

Последна редакция: нд, 16 авг 2026, 12:46 от Тумбел Нехранимайски

# 1 426
Докато има пари за усвояване от разни халтури, никъде няма да идат.

# 1 427
То си е страшно, ако емигрират Халваджиянови, ама не за нас. Тия, дето са на хранилка при тях и пращят от талант, кой ще ги вземе после? Телевизионен екран няма да видят, горките!

На Емраховата булка роклите, както и на всички гостенки са като от "Мечо" Омуртаг... И горкото момиче, дето е сглупило да го оженят за този, да я ожали човек от сега още.

# 1 428
Тези двамата, които познаваме още от Доктор Куин лечителката, добре се разбират и чудесно се веселят заедно 😂
Скрит текст:

# 1 429
Не може да не уважим най- видната именичка на темата, Мичето! Още дълги години да ни дава бракове и матрЯл за коментари!

Ето я без екстеншЪни, само по уста и футуристичен бански и крачета  на богомолка на диета

# 1 430
  • гр.Пловдив
Не знам дали Мира още го обича Жоо или й е финансово необходим, като случая на Наталия и Денис.
Каквото и да е, много беше красива Мира на младини, абсолютна холивудска актриса! Малко снимки от сватбата им и каква беше преди -
Скрит текст:

И четеше новините перфектно,защо така я посякоха ,не стана ясно,но можеше да си води емисиите 20+ г . като Ани Салич ,нищо не пречи-и визия има и хубава дикция ...недоумявам защо слезе от водещ на Централна новинарска..

# 1 431
Мичето нещо на анорексия бие напоследък, много зле

# 1 432
Коментирахте ли, че Рачков предложил на Виктория снощи по време на "Рачков и жените" на Античния в Пловдив? Стоичков приел да бъде кум.

# 1 433
  • Бургас
А той не й ли беше предложил преди известно време. Имам спомен за снимки с пръстен.

# 1 434
И на мен ми се върти нещо такова, ама...пак Simple Smile

# 1 435
На откриване на салона ѝ и предложи

# 1 436
И аз така знам, изненадах се като видях това предложение.

# 1 437
  • Viena
Май на Коледа й беше предложил,нещо такова ми се върти.

# 1 438
Може да предлага, докато каже не.
Много упорита тая.

Последна редакция: сб, 15 авг 2026, 22:59 от Medika

# 1 439
Оф, големи превземки от нейна страна. Че косата насам, че косата натам, че по главата го целувА. Не го догледах до края. Аз не обичам такава показност. Ако се обичате, женете се. Само с предложения през 2 месеца не става

Общи условия

Активация на акаунт