Звездни компромати - август'26

• 281 859
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 235
Иван Звездев ще става дядо:)
Скрит текст:
🤔
Звездев пак ще става дядо 🍀
Скрит текст:

Познавам майката на Сами, не е от богато семейство, а и с египтянина отдавна не са заедно.

# 2 236
  • Пловдив
Четохте ли, че Йотова решила да "пререди" събралите се за поклонение пред чудотворната икона в Бачково? Спрели хората на жегата за половин час, па после отишла на обяд с игумена Close

Помислих си, че едва ли някой президент или министър ще чакат на опашка. Не че я оправдавам. Но може би в манастира са били предупредени, щом са отишли на обяд трябва да са се подготвили и е можело да предупредят хората.

# 2 237
Попадна ми интервю на Фреди, в което го питат с коя известна личност (жива или не) от музикалния бранш би желал да се срещне. Веднага отвръща Джон Ленън.
А извън музикалния бизнес?
Мария-Антоанета. Питат го за какво бихте си говорили? Той : “За бижута.”🙈
Скрит текст:

И мен ако питат, с радост бих срещнала и Фреди, и Джон Ленън, и Мария-Антоанета.
Но никой не ме пита де😆

# 2 238
И ТелеШопови са на къмпинг с тяхната каравана, но са ми по-близки по разбиране за живот в каравана; някак си лъха на чистота, а при Хосни ми е мърляво и нехигиенично. Ама това съм си аз.

Сами бил употребявал аяуска на някакъв ритрийт в Испания, в Амазонка бил ходил в някаква изолация, с цел себеопознаване, сам го разказва в един подкаст.

# 2 239
Вчера отворих предложена публикация на Мила и днес Фейсбук не спира да ми я показва ... затова и аз на вас 😂
Мила Савова ... или части от нея
Скрит текст:

Не знам какво се цели с тези снимки или кого трябва да инфлуенсне ...може би пък така се печелят последователи🤔

# 2 240
Тя хубаво прави микроблейдинг, ама нейните вежди защо са така неугледни? Просто си е ходеща анти-реклама.

И аз това забелязвам като я погледна....тъмните неугледни вежди.

# 2 241
Те и повечето лекари в Турция, които правят Барби носовете, са с нещо страшно върху лицето си, но си имат клиенти 😂

# 2 242
  • София
Мила ми е в пъти по-симпанична с цялата си хипария, контраст вежди - коса, каравана и домочадие от "сочната Николета". Нищо не знам нито за мъжа й, ни за микраблейдинга. Ненавиждам правени вежди и хубави досега не съм виждала - хубави по мой критерий, т.е. да ми се.прииска да си направя.

# 2 243
Соня държи да се показва с минижупите си

# 2 244
Тук краката й ми харесват! Grin

# 2 245
  • Варна
Кефи ме това, че не и пука. А и сякаш има дължина бедъра, не е нискостеблена ми се види. Мн важно, айде няма само скумрии да носят къси полички. И аз нося. Вече по-рядко заради годините, ама никога не са ми били краката солетки.
И ми харесва по принцип на мен тя, като певица, като жена.

# 2 246
Йотова спазва протокол и мерки за сигурност, не ми се слушат глупости.

# 2 247
Йотова спазва протокол и мерки за сигурност, не ми се слушат глупости.

Колкото и да не съм ѝ фен съм съгласна. Айде няма нужда да плащаме и извънреден труд на охранителите ѝ, за да се реди на опашка.

# 2 248
Имаше същата тъпотия и за Радев като беше президент,  че минавал границата без да чака, предреждал опашките.

# 2 249
И ТелеШопови са на къмпинг с тяхната каравана, но са ми по-близки по разбиране за живот в каравана; някак си лъха на чистота, а при Хосни ми е мърляво и нехигиенично. Ама това съм си аз.

Сами бил употребявал аяуска на някакъв ритрийт в Испания, в Амазонка бил ходил в някаква изолация, с цел себеопознаване, сам го разказва в един подкаст.
Телешопови, имат кемпер ( даже два). Супер различно като размер от каравана на плажа...което ползват Сами Хосни,
Едното е превозно средство се движи, а другото е постоянно постовено.
Кемпера на Шопови е чисто нов, последния и да, наистина е хубав и подреден и те си поддържат. Несравними са
На Мила изобщо не и пука какво показва по социалните мрежи, не гледа много..какво качва, според мен за обработка на кадри не е и чувала.

Общи условия

Активация на акаунт