Звездни компромати - август'26

• 281 278
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 370
Светъл път на Доли Партън, пуснах си няколко нейни песни и открих страхотен дует с Хулио Иглесиас. Нейното изпълнение на емблематичната песен от Бодигард ме докосва много повече от това на Уитни, макар и двете да са брилянтни.
Страхотен глас и харизма има тази жена, тя успява да превърне кича в нещо красиво и непреходно, нейна запазена марка. Била е невероятно щедра, развивала е голяма благотворителна дейност.

# 2 371
Не ми е мъчно за престъпници, а за невинни хора, жертви на престъпността.
Да почива в мир Доли ! Прекрасна, различна, слънчев лъч.

# 2 372
Не ми е мъчно за него, но голям красавец е бил....Няма в днешно време такива мъже.

# 2 373
  • София
Деси Слава изглежда разкошно
Скрит текст:

# 2 374
Да бе, ще жаля мутрите!

И аз така. Да жаля жертвите на убийствата им, на изнасилванията - да, обаче мутрите - айде няма нужда!

# 2 375
  • Пловдив
Отново Соня Йончева.

Скрит текст:

# 2 376
Дакота Джонсън и Александър Скарсгард в реклама на Valentino Vendetta. ❤️
https://youtu.be/jyLkh80TK8U?is=J7AOXzOTtRNt_l_f
Дакота не може да излезе сякаш от образа на Анастейжа (или индустрията не я пуска). А този Александър изглежда в пъти по-достоверен Крисчън от Джейми Дорнан.

# 2 377
Соня Йончева може да е представител на елитарно изкуство, но явно PR-ите й са я посъветвали на афиша да изтипоса гръдта, че все пак сме в 21-ви век.

# 2 378
Соня Йончева може да е представител на елитарно изкуство, но явно PR-ите й са я посъветвали на афиша да изтипоса гръдта, че все пак сме в 21-ви век.
Ключовото обяснение в плаката е " IN SOFIA" 😜🤣🤣🤣

# 2 379
  • Пловдив
На мен пък не ми харесаха в тая реклама...някак не си отиват Thinking

Много ми е интересно всичко около Илиеви и т.н.

# 2 380
Не може да се нарадва, че отслабнала жената.

# 2 381
  • София
Хари Стайлс за списание W
Скрит текст:

# 2 382
Ех, и Доли отпътува към звездите. Светла ѝ памет. Ще я помним.

Кейт Бенкинсейл, вярно, че изчезна от инстаграм. Не ѝ е било никак лесно през последните години. Това обяснява много неща.

# 2 383
Преди време бях чела ода за Илиеви и коментарите отдолу бяха, че разпуснали учениците за погребението на единия брат 🙄😳, дали и общоградски траур не били обявили?

# 2 384
  • Glasgow
Ама те за града си са си били добри сигурно, такива обикновено се грижат за града си. Даже помня преди една-две години като стана катастрофа заради някакви пуснати коне край Кюстендил (които много пъти са били репортвани) и почина младо момиче повечето коментираха, че ако бяха живи братята такива своеволия не би имало.

Общи условия

Активация на акаунт