Звездни компромати - август'26

• 281 788
  • 2 942
  •   3
Отговори
# 2 430
Моля ви, за нищо🙌 И аз много харесвах Доли и си поплаках вчера!
В къщи се слушаше много Бийтълс и много кънтри! Закърмена бях с Уили, Крис, Бренда и Доли!🔥🎼🔥

« Assigned buddy » е доста разпространено на Запад, не само в училищата, а и в университетите.
Става дума за “поемане под крило” : във Франция ги наричат едва ли не “кръстници” (parrain, marraine) - ученици от по-горен клас (или второкурсници) стават “кръстници” на зайци - първокурсници например и ги въвеждат в училищния/университетски живот със съвети, взаимопомощ и т.н.
При Доли, получаваш 500 долара ако не само ти като кръстник, а и зайото, на когото си помогнал, се изучи успешно като теб.

Иначе в Щатите, всички днес са единодушни, че ако там имало кралство, Доли е щяла да бъде тяхната Лейди Даяна🙌🌺🙌
Empire State Building е осветена в розово в памет на Доли!
А Dollywood днес отворил врати в обичайното време - “никакъв траур, поискала Доли, искам смях и живот, не мълчание!”
Националният флаг също ще бъде наполовина свален в продължение на седмица, в памет на Доли.
Хората даже искат филм за живота й, с Майли в главната роля.
“Великолепен талант, огромно сърце, щедра гръд и остър ум и всичко това, в едно крехко телце! - това са думи на Кейти Пери в памет на Доли🙏
Скрит текст:

# 2 431
Имало някакъв тик-токър Стоян Колев, който не следя, но Дир-бг излизат със статии за него. Бил под домашен арест и избягал. И правил лайфове. Добре, при положение, че е с мобилен телефон, плюс че се излъчва на живо, не могат ли да го засекат? Те могат, но явно не искат. Може ли тоя палячо да си развява коня?! Пародия.

# 2 432
Може да са го "избягали" и да не го търсят, години "търсиха" сина на един пернишки прокурор.

# 2 433
Не, тоя олигофрен е избягал тука преди 1-2 дни. Някакво пълно дъно, наркоман, който не знае какво прави и си пускал постоянно лайфове.

# 2 434
  • Glasgow
В темата за криминални случаи го обсъждаха май го засякоха къде е, той толкова прост че снима детайли около себе си.

# 2 435
Е тоя ли стигна да го обсъждате в звездната тема...?

# 2 436
Доли е страдала от ендометриоза поради което не е можела да има свои деца.

# 2 437
Е тоя ли стигна да го обсъждате в звездната тема...?
Темата не е звездна, а компроматна. За хора, които са популярни в пространството.

# 2 438
  • Пловдив
Тръмпи е наредиш да свалят американския флаг в знак на почит заради кончината на Доли...
https://www.facebook.com/share/r/1Deiwy99NW/

# 2 439
То в случая с ток-токъра компроматът е за звездите от МВР Grinning

Аз много харесвам ето тази Джолийн на Майли Сайръс
Скрит текст:

# 2 440
Да почива в мир Доли Партън. Разкошна жена. Преди години си мислех, че съпруг ѝ е Хълк Хоган и после са се развели. Просто не съм се интересувала и навлизала в личния ѝ живот, но ето че покрай темата и 60 годишният ѝ брак, разбрах, че няма как Хълк да ѝ е бил съпруг. Явно са имали някакъв проект заедно.

А иначе покрай това, че Майли Сайръс ѝ е кръщелница, бях попаднала на изпълнение на Майли, на песента "Jolene". Ми страхотно пее това момиче - едва ли някой може да каже нещо лошо за пеенето ѝ. А и като цяло двете имат много съвместни изяви.
Miley Cyrus - Jolene

# 2 441
В детските ми години ми беше любим клипът на песента, където Доли Партън е булка, а Хълк Хоган е младоженецът. Та с Джолийн и тези песен в свързвам в съзнанието си най-вече. Страхотен човек е била, гледала съм и филми с нея, има и някакъв актьорски талант.

# 2 442
Много силно се надявам хубавият разговор за Доли да продължи в следващите дни, а да не бъде помрачен от хора, неодобряващи идеите, които тя подкрепяше. Знаем, че при тях малко забавено и организирано идва информацията, затова сега се радвам, че само хубави неща се пишат във всички социални мрежи.

Всяко нещо, което съм научавала за нея, ме е карало да я харесвам повече. Учехме за нея в училище, но дали е било инициатива на учителката по музика или наистина я е имало в програмата - не помня. Да почива в мир, ще бъде помнена завинаги.

# 2 443
И Доли, и Майли са ми много любими. Всяка по свой си начин.

# 2 444
  • Glasgow
Кои идеи не са одобрявани? Аз днес прочетох "Тя направи повече за образованието през годините, отколкото държавните програми"

Общи условия

Активация на акаунт