Звездни компромати - август'26

• 281 154
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 700
Еееех,едно време бях влюбена в Панчо😂,лафа още го използваме,че и тийновете покрай нас.Също и "дай левче и ще ти кажа" от семейство Мейзга😂

# 2 701
Колко сме го гледали този сериал....
Повечето изглеждат състарени. А Чанкете бил на 60 тогава, а изглежда на 80.

# 2 702
Помните ли любимото сериалче - Синьо лято?От него е култовата реплика "а пък посредника ти е л@йно" Joy Ето актьорите след 45 год.
Скрит текст:
, , , , , , , ,
Сега се замислих, какво ли са работили родителите на децата, че да им позволи цяло лято да са с децата си?
И тогава го е имало, но сега семейства като Мила и Сами Хосни ни занимават няколко страници.

# 2 703
  • Пловдив
Чичо-дядко помните ли го? Simple Smile детенцето мн.сладко...
https://www.facebook.com/share/r/19E6SzmCa9/

# 2 704
Помня го и даже му симпатизирам. Ето един милионер, който си харчи парите и е приятен за околните.
Помня, че детенцето му имаше някакъв проблем с ръчичката след раждането, радвам се, че всичко е вече зад гърба им. Жена му има страхотно тяло Nature Sparkles

# 2 705
  • София
Ама как ще са на по 60 години актьорите от Синьо лято. Направо изпаднах в депресия.

# 2 706
  • Пловдив
Марчето и Марая...то не са детелинки, не са обувки Close и разкопчани чанти...
Скрит текст:

# 2 707
Естествено, че са посмачкани синьолятовците, всички са над 50-годишни. То и ние сме остарели и сме се сбръчкали оттогава. Joy

# 2 708
  • София
В Преди обед ще има май нова водеща. Според коментарите е Лора Добрева. Не знам коя е. Може би дъщерята на Мира Добрева? Шуробаджанащина демек.
P. S. Не е Лора. Писали са от предаването.

# 2 709
На Милена Славова дъщеря ѝ се казва Куин

# 2 710
Беа от Синьо лято изглежда супер! Панчо има доста проблеми в живота, даже не знам дали се е справил с тях. А русата лелка художничката е била толкова млада като е снимала, около 30, но изглежда поне 10 години отгоре във филма! Тази година ходихме да видим репликата на лодката на Чанкете, а с малката гледахме филма - без последната серия, сърце не ми даде! За деца до пре-тийн възрастта филмчето все още е актуално. Пуснете им го, ако го намерите.

# 2 711
На Милена Славова дъщеря ѝ се казва Куин
Е, няма начин!
https://www.actualno.com/showbusiness/kopie-na-majka-si-milena-s … news_2228786.html
Иначе и едно бивше гадже на Благо Джийзъса и някаква мис ли да беше, също е Куини (Куини Алис)

# 2 712
Франциска е новата водеща.

# 2 713
Франциска е новата водеща.

Дано замести Яна Донева. Но по профил по-скоро ще е Оля Малинова. Жалко, аз я харесвах.

# 2 714
Лора Добрева се присъединила към екипа на предаването „Преди обед“ по bTV като водеща на специалното студио „Ергенът: Любов в Рая“. Франциска се посвети на треньорската си дейност по спортни танци.. Ако се върне ще даде съвсем различен облик на предаването, много позитивна и харизматична е.

Общи условия

Активация на акаунт