Клиники в Истанбул - тема 21

• 2 082
  • 67
  •   2
Отговори
# 60
Звучи добре! Джинамед също си направиха добро име от каквото съм чела тук.

# 61
Angelass,
Аз пък не съм особено доволна от Мемориал и по-точно от стимулациите им. Имах 4 стимулации при тях и всичките бяха  с еднакви дози лекарства и продължителност. Въобще не пожелаха да сменят подхода при положение, че на всяка пункция не всичките яйцеклетки бяха узряли. Иначе може би да, ембриологията е добра, но ти казваш, че нямате проблем с мъжкия фактор, така че аз бих внимавала за подходите за стимулация при следващ доктор.Успех ти желая!

# 62
Здравейте! Някой дали знае аптеки в Турция, близки до границата, където може да се закупи Овитрел? В Бургас го няма в наличност
Или може да има сайтове за онлайн поръчка?

# 63
Наскоро поръчах хранителни добавки от тази аптека в Одрин с доставка до България. Може да провериш дали имат Овитрел.
Поръчах през Viber, говорят български. Доставиха ми ги за 3–4 дни. Доставката беше 10 EUR + таксата на Еконт.
Само че Овитрел изисква съхранение в хладилник, така че може би това би било проблем.

# 64
Благодаря! Ще се свържа с тях

Наскоро поръчах хранителни добавки от тази аптека в Одрин с доставка до България. Може да провериш дали имат Овитрел.
Поръчах през Viber, говорят български. Доставиха ми ги за 3–4 дни. Доставката беше 10 EUR + таксата на Еконт.
Само че Овитрел изисква съхранение в хладилник, така че може би това би било проблем.

# 65
Verutol.net доставят бързо, но също не знам как стоят нещата с охлаждането.

# 66
Здравейте, момичета! ❤️

Днес бях на преглед при д-р Мюстеджеб Каврут във Варна и мога да кажа, че всичко беше повече от прекрасно! 🥰

Докторът беше изключително спокоен, обясни ни всичко подробно и отговори на всичките ни въпроси. И той, и двете мили дами, които бяха с него, бяха страшно любезни и внимателни. ❤️

А сега ни предстои да го посетим и в Истанбул. 🇹🇷✨

Не се замисляйте — ако ви предстои преглед, отидете и го посетете! От първото ми впечатление мога да кажа, че всички са изключително мили и внимателни. ❤️

Пожелавам успех на всички момичета! 🌸🤞

# 67
Благодаря ви, момичета! Точно за апартаментите в резиденция Империум ставаше въпрос, просто не можех да се сетя как се казваше. ☺ Иначе за прегледа бяхме отседнали в Елм, но стаята ни беше адски тясна и ми се стори малко неудобна за по-дълъг престой, а на нас ще ни се наложи и да работим от там. 🙂
Бяхме отседнали в Елм първия път, но интернета беше трагичен. Втория път си взехме AirBNB което беше супер, нямаше закуска, но беше пак съвсем близо. Прикачения скрийншот

Общи условия

Активация на акаунт