Хотел в Скопие

• 198
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте
Искаме да прескочи до Скопие за един уикенд.
Може ли препоръки за хотел в Скопие за 2 нощувки.
Благодаря предварително

# 1
Ако не държите да е хотел мога да ви препоръчам да отседнете в някой от апартаментите в Diamond of Skopje Residence. Нова сграда с много удобно местоположение.

# 2
Ако не държите да е хотел мога да ви препоръчам да отседнете в някой от апартаментите в Diamond of Skopje Residence. Нова сграда с много удобно местоположение.
?Не държа да е хотел.

# 3
Ние бяхме в този:
https://www.booking.com/Share-YdPgp6
Същият собственик предлага идентичен апартамент:
https://www.booking.com/Share-UhC0N1c
Проверете за вашите дати и други апартаменти в сградата има много, които се отдават за краткосрочен наем.

# 4
Аз също обмислям уикенд бягство. Какво е отношението към нас, тъй като малко ме притеснява откъм конфликти?

# 5
Аз също обмислям уикенд бягство. Какво е отношението към нас, тъй като малко ме притеснява откъм конфликти?

Изобщо да не се претиснявате. Като македонка ще ви кажа, между народа няма толко омразия, като по медиите. Достатъчно е да не ходите с блуза с България на три морета, която се смята за провокация. Това което виждате по новините, исценирани глупости като за това момичето от Кочани с български паспорт, са просто политически глупости. Дори и ако се погоди някакъв простак нещо да ви каже, игнорирайте идиотъ. Идвали са ми много приятели от България, никога не са имали проблеми.

Хотел не мога да ви препоръча, но може да пробвате с аир бнб. Сега много студенти се връщат в провинцията и има хубави апартаменти за малко пари. Това което НЕ ви препоръчвам на пътя след границата има една Обсерватория в Кратово. Хубаво е да се види, обаче државата има проблем с една госпожа която лъже и напада туристите (не само българските, ами сички). Вече е в притвор, но не знам до кога. В Скопие ви препоръчвам старата чаршия, водно и матка.

Общи условия

Активация на акаунт