Пазаруване от about you - тема 49

• 18 207
  • 299
  •   5
Отговори
# 285
Приложението успя ли да го смениш на България?
Аз съм с андроид и автоматично си избра България.

Защо ми се струва,че това е Айфон.

# 286
  • Пловдив
От 11 юли, чувствам се рекордьорка Sweat Smile. Имам извинителен мейл и код за компенсация ( който в момента заради намалението не е активен). Подготвяли пратката. Simple Smile Но аз съм я отписала.Simple Smile

# 287
Жената, която е ползвала сайта написа какви са цените и намаленията в заландо, обаче вие заландо, та заландо. Хубаво, че има алтернатива, ама вече малко досадно взе да става. Очаквам момченцето скоро да се разплаче даже. Ми не, не е на айфон това. Под андроид е.
Това сортиране го има и под браузър. И над 60% нищо свястно не видях, поне за себе си.

# 288
  • Варна
Има ли някой с поръчки напревени през периода от 31.07 до 02.08 , които още седят на “обработва се”? Чудя се дали изобщо ще ги изпратят вече.
Да, аз. Днес получих втори мейл заради това без някаква конкретика, ала бала.

# 289
Успокоихте ме, значи са ни заедно пратките. Моите летни рокли само на летни рокли ще станат 😂 Дано има топла есен 😉

# 290
Никакво Заландо. Дори няма да поглеждам. То пари няма. Тежка зима се очаква. Игри на глада.

# 291
  • БГ
Приложението успя ли да го смениш на България?
Аз съм с андроид и автоматично си избра България.

Защо ми се струва,че това е Айфон.
Почти - Google pixel 10a 😄 най-чистия андроид.

# 292
Вече ми стана ясно,пускат го поетапно за различни устройства.
А56 на майка изтегли по-нова версия на приложението,просто не ми е дошъл реда.

# 293
# 294
Моята поръчка от 30.07 е със статус Загубена, след разговор с Аю.

# 295
Много бавно доставят поръчките. Поръчката ми за 3 път си сменя датата.. поръчка от началото на месеца още не можа да пристигне..

# 296
За моята от 31.07 пише, че ще дойде до 18-ти.

# 297
Поръчка от 01.08. с повече от десет артикула, два извинителни имейла, един код, неактивен в момента. Намирам само един от продуктите на намалена цена в момента и се чудя дали да не го поръчам пак, някак си вече не вярвам, че ще я получа тази поръчка, а си я искам

# 298
Има ли някой с поръчки напревени през периода от 31.07 до 02.08 , които още седят на “обработва се”? Чудя се дали изобщо ще ги изпратят вече.
Да, аз. Днес получих втори мейл заради това без някаква конкретика, ала бала.
И аз съм в кюпа. Поръчка от 31.07, два мейла как не са ме забравили, на информация няма и да чакам. Имам и мейл с отстъпка, която нямам никакво намерение да използвам, защото не ми се чака по два месеца за доставка с неясно съдържание. Много съм ядосана, откровено казано .

# 299
  • Пловдив
Поръчка от 01.08. с повече от десет артикула, два извинителни имейла, един код, неактивен в момента. Намирам само един от продуктите на намалена цена в момента и се чудя дали да не го поръчам пак, някак си вече не вярвам, че ще я получа тази поръчка, а си я искам

Според мен поръчай си го. Ако забавената пратка пристигне и се окажеш с два еднакви артикула, можеш да върнеш втория (в едномесечен срок).
Но според мен забавянето от две седмици не е чак толкова голямо, може да си  я получиш.

Общи условия

Активация на акаунт