🐑 Фермата 10: Кръвта вода не става - скоро по бТВ 🐄

• 18 755
  • 420
  •   1
Отговори
# 315
В събота беше първия епизод

# 316
Някъде освен на voyo има ли го качен, би трябвало на btv plus да го има, но не го намирам?

# 317
Кои са майката и изоставената дъщеря?
Тези - Ивета и Симона Йорданови
Скрит текст:

# 318
Тази русичката младата ,втора Валерия от минала Ферма ли ще го играе .Стюардът коцкар ми се вижда ,бохемче ,харесвал по-големи каки ,като вуйчо си ,който пък си падал по -младички .Той и Марин "Ергенът ",харесваше каки .....

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 19:53 от Еlpida

# 319
Ама как изоставена? Нали даваха сак с брат ѝ и баща ѝ семейството играе настолни игри?

Майка- щангистка каза, че дъщерите ѝ не познават баща си.

Стюардът ми идва доста “нефелен”, но да речем, нищо чак необичайно за масовите днешни 25- годишни младежи. Лошото е, че и “вуйче” ми е със същия вайб, а е семеен, на 44. 🙄

# 320
„Стюардчо” е от типажа „всички звезди ще ти сваля и после връзката ще обезглавя”. Бързо „влюбчив” и после… към следващото „ново интересно”.

Имам особено мнение към хора с провалени изневиделица годежи. Или старателно бързане и ниска възможност за връзка с реалността, или романтизирано/сладникаво действие с несъзнателната цел да привлечеш/задържиш някого. Предлагането на брак не е от днес за утре, разтрогването му също. Говори най-малкото за недобра преценка.

Няма нищо сериозно в това момче, погледът му е лукав (хайде, нека да е палав, по-социално желателна ще бъда). Изглежда откровено суетен и просто… както и друга съфорумка се изрази, типичен представител на „новата генерация”.

# 321
Ама как изоставена? Нали даваха сак с брат ѝ и баща ѝ семейството играе настолни игри?
Изоставена със смс от гаджето, което е новооткрития син на Бърканичков. Не гледа ли представянето им?

# 322
Ааа, в този смисъл ли?
Изключих.
Реших, че от родител е изоставена.
А тя- зарязана. 😩

# 323
Дайте линк, ако има някъде с опция забързване.

# 324
  • Варна
Хаха Бърканичков май не е наясно с  миналите вазимоотношения между сина му и Симона.

П.П. Ивайла дали е с перманентен грим?

# 325
Бети много строга бе, иначе цвета на косата и е супер.

# 326
Бети да не ти е в къщата...  Дзвер и половина.
Аз не гледам телевизия и си знаех, че започва утре и щях да бъда доста "приятно" изненадана да гледам 3-ти епизод. 🙃Rage
Споко, вече гледам третия епизод на Войо в момента Grinning
Някъде освен на voyo има ли го качен, би трябвало на btv plus да го има, но не го намирам?
С връщане назад, днес повтаряxа първия епизод по БТВ от 12.30 до 16.15. После по БТВ Екшън от 16.15 до 19.45 Wink

# 327
Ако нещо ме откаже да гледам това ще са брътвежите на Божидара и Пепе.

# 328
Бети е крайно антипатична.

# 329
  • Варна
Бети е крайно антипатична.
Мислех че е роля... като наставник.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт