Бъдещето, магиите и специалистите

• 145
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте всички вярващи в езотерика!

Много са тези, които търсят човек, за да им развали магия. Но как стигнахте до диагнозата „магия“? По признаци? По собствено усещане? След консултация? Или едва когато всички други възможности са изключени?

Други искат да им предскажат бъдещето. Защо? По всяка вероятност имат някакъв проблем и искат да разберат какво ще стане. Или пък „просто така“? Едва ли!

Във всички случаи болката подтиква хората да потърсят помощ.
Но тук идва интересното. Светът е пълен с предлагащи услугите си и изборът е богат: ясновидци, магове, гледачи, баячи, контактьори… И как човек да се ориентира? Как да отсее истински надарените от измислените? Имате ли отговор?
Аз, след много проби-грешки, намерих моя отговор: с акъл. Да, трЕбе и акъл!

Затова, ако ви удари мисълта, че нещо ви е направено, успокойте се първо. Не се предавайте на страха. Седнете и помислете, споделете с доверени хора, чуйте мнението им. И после, ако решите, търсете внимателно човек – без протакане, но и без да бързате.

Не попадайте в омагьосан кръг. Не се втурвайте към село Долно Нанагорнище, на 300 км от дома ви, при баба Гинка, после при маг Нострадамус на другия край на страната и накрая да ви метнат едни карти онлайн.
Не си търсете човек в социалните мрежи. Истинските не се рекламират – имената им се предават от уста на уста. Те не могат да приемат по 20 човека на ден – това е непосилно.

Не всеки, който разпознава магическо въздействие (или просто твърди, че има такова), може и да го анулира. Не казвам, че магията не съществува. Казвам, че не винаги става дума за магия. Магическото въздействие проявява симптоми, свързани с целта си. Информирайте се първо кои са те. Не всяка раздяла се дължи на магия, но ако наистина става дума за такава, последствията обикновено се проявяват и при двамата партньори, макар и по различен начин. Ако търсите човек, който да развали магия, имайте предвид, че той никога не трябва да предлага ефекта „бумеранг“, а просто да я анулира. Тези хора са или от едната страна, или от другата. Средно положение няма.

И последно – странно ли ви се струва, когато някой каже: „Пенка не ми позна“? Това автоматично ли прави Пенка некадърна? Разбира се, възможно е Пенка просто да си измисля, но е задължително да се има предвид, че бъдещето не е кристализирано – то се променя. А понякога самият факт, че сте чули дадена прогноза, променя действията ви, а оттам – и крайния резултат.

Много още мога да кажа, но ще стане прекалено дълго.

Това е от мен засега. Надявам се написаното да ви е от полза. Прекрасно е, че тук имате възможност да чуете различни мнения и да споделите своето. Възползвайте се от опита на другите. И не се заяждайте – всеки има право на собствено мнение.

Желая ви щастие!

# 1
Докато има шарани, ще има и шарлатани.
Да има хора, които "виждат" бъдещето, но са малцина.
Разбира се, че обстоятелствата се променят, особено ако човек работи в своя полза и "расте".
Най-добре е да не позволява да му влизат в полето, защото ще го "замърсят".
Работата на човека е да стане/остане емоционално и всякакъв стабилен.
И въобще щастливия живот и късмета е Работа и насочване в благоприятната посока.

# 2
Ако трябва да говорим за „шарани“, „балъци“ и подобни, то аз съм байрактарката. Даже мога да кажа, че съм се държала не като шаран, а като „златната рибка“, някои от вас ще ме разберат. Знам какво ми беше на душата и как безразборно се втурнах към първата рекламирана, после към втората и така докато не се наложи да спра и да се замисля.
Целта на темата ми беше не да се подигравам на интелекта на хората, а да ги помоля внимателно да избират към кого да се обърнат за помощ.
И, разбира се, причината, поради която търсим контакт с експерти е от особено значение. Някоя иска да й развалят магия, друга - да  й кажат дали любовникът ще остави жена си (и евентуално ако може да се „катализира“ процеса), трета – да намери работа. Внимавайте за какво отивате при тези хора. Няма неплатен обяд.

Общи условия

Активация на акаунт