Чувствам се обидена на свекъра си.
С мъжа ми скоро си купихме къща, като използвахме ипотечен кредит.
Свекърите дойдоха да видят къщата и докато разглеждат звънна телефона на свекъря. Звънна някакъв роднина и го пита къде си какво правиш и той отговори следното, което всъщност много ме обиди: "Да ти кажа ли, купихме къща на сина ми."
Всички бяхме там, докато казваше това и се смееше. Аз се наведох и не вдигнах глава. Стана ми мега болно, защото е лъжа.
Къщата си я купихме ние, те разбраха малко преди сделката и да каже такова нещо направо ми натежа на душата, защото мене не ме зачете изобщо. Сякаш аз съм дошла на готово.
Преди време, когато си купихме апартамента пак с ипотека, тогава викаше сина ми си купи апартамент, нищо, че аз теглих кредита. Сега пък те купили на сина си. Мене никъде не ме сложи в цялата картинка.
Все още като се сетя и се ядосвам. Аз имах работа и се наложи да тръгна от къщата, като изпратих съобщение на мъжа ми, че съм много обидена. Той каза, че му е направил забележка да се съобразява какво говори. Тежи ми, че трябва често да идват да помагат на мъжа при ремонта, но след тези думи, ми е много криво.
Как бихте реагирали вие?
Тежи ми на душичката това пренебрежение и не искам да го виждам изобщо този човек, тъй като не го прави за първи път.