Отговори
# 720
От снимките, които ни донесе Азисия са от Бодрум и Демет празнува РД на близките си.

Мерси за инфото. Тия мадами са ми непознати , но Диди вероятно знае нещо повече. И на двете роклите им са хубави , летни и им стоят добре.

# 721
В интернет се носят слухове, че Чаатай планира проект за Netflix и че отново ще играе супергерой Wink
Но досега няма официални съобщения за предстоящата му работа.
#ÇağatayUlusoy

# 722
В интернет се носят слухове, че Чаатай планира проект за Netflix и че отново ще играе супергерой Wink
#ÇağatayUlusoy

Еми остава и да литне и ще го призная..Smiling Imp

Сибилката е бившата на Шюкрю Йозйълдъз не съм гледала кой е на събитието видях Туба Б и Баръш Ардуч.

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 00:33 от x BlackRose x the guardian team :)

# 723
#ÇağatayUlusoy

Еми остава и да литне и ще го призная..Smiling Imp
Аз съм го признала. Иде ли реч за роля и блестящо представяне, ако трябва и ще литне нашето талантливо момче. И килцата бързо ще стопи.
Но скоро в сериал няма да участва.
Сега се носи на крилете на любовта, чувства се добре с Аслъханче и друго не му трябва.
Ние умеем да чакаме търпеливо, ще се появи след време с гръм и трясък.

# 724
А живея за нов такъв момент...

# 725
Аз пък се изкефих на този коментар и видеото:
Дори се замислих за едно евентуално партньорство на Чачо и Чаан.
Ще бъде доста интересно.
Чаан с такава страст играе и толкова светкавично се налага като професионалист и любимец на зрителите, че
заедно с Чаатай ще взривят екрана.
Да те наричам ли Чаан Ефе Ак, или предпочиташ да кажеш истинското си име Чаан Ефе Улусой?
#çağanefeak #çağatayulusoy

# 726
Джерен пък я сравняват със Серенай но тя каза ,че не мисли така и тяхните аури са различни ,но не каза нищо обидно нали за Серенай.
Точно този момент който огифих въртят ,че много приличал на Яман. За мен Чаан си има негов начин да представи нещата и започвам да се дразня с тези сравнения защото по този начин почват да мачкат децата.. Ето сега и при Ата ама как Арас играл Жокер ами чакай малко колко време е единия на екран и колко другия? Не е зле тези неща да се гледат с градивна критика да се ползва малко този Х.

# 727
Джерен пък я сравняват със Серенай но тя каза ,че не мисли така и тяхните аури са различни ,но не каза нищо обидно нали за Серенай.
Точно този момент който огифих въртят ,че много приличал на Яман. За мен Чаан си има негов начин да представи нещата и започвам да се дразня с тези сравнения защото по този начин почват да мачкат децата.. Ето сега и при Ата ама как Арас играл Жокер ами чакай малко колко време е единия на екран и колко другия? Не е зле тези неща да се гледат с градивна критика да се ползва малко този Х.

Диди, подхванахме много интересна тема и с удоволствие ще я продължим, но утре, че доста късно стана.
Аз не се дразня, че сравняват Чаан с Чачо като Яман.
Това не пречи на кариерното израстване на младежа, а още повече издига Чаан като актьор със собствен облик и поведение на екран.
И този път съм напълно съгласна с констатацията на Изко:

"Ако първите роли на Чаатай Улусой бяха наситени с младежка уязвимост и суров, неошлайфан чар, то Чаан Ефе Ак в „Daha 17“ демонстрира техническо майсторство, изключителна увереност пред камерата и много по-динамичен, борбен стил на игра.
Чаан доказва, че макар визуално и по харизма да напомня на младия Чаатай, той носи съвсем различна, по-модерна актьорска енергия на екрана."

# 728
Емко, съгласна съм, миличка. ❤️ Аз нямам нищо против това, че го сравняват, но той е Чаан, не Чаатай.

Мен ме ядосва друго — че чрез големите имена постоянно тъпчем подрастващите. После се чудим защо в сектора искат да играят само тези, които вземат по 5 милиона.

„Той няма как да е като него“ и т.н. Много ясно, че няма! Но откъде знаеш, че не може да стане и по-добър? Ние сме много добри в подценяването и обидите, покрити с онази типична балканска завист. Уви, вместо да виждаме възможностите на другия, много често бързаме да ги отречем.

Точно това ме ядосва.

Има толкова много талантливи актьори, които според мен са ужасно недооценени, че направо не е истина. За съжаление, бях потресена, когато актьор като Джанер Джиндорук спомена, че не са го взели за главна роля, защото няма достатъчно последователи...

От кога Instagram стана толкова важен за този сектор? Ами дай тогава всички да започнем да се снимаме, да събираме последователи и като стигнем определена бройка, ще влезем в сектора. 😏

А къде останаха талантът? Къде остана емоцията? Къде остана способността да изиграеш един герой така, че да накараш хората да го почувстват?

Жалко е, ако наистина нещата са стигнали дотам.

Има толкова много актьори, които според мен не са били оценени навреме или са били „порутени“ от един-единствен сериал, след което години наред се повтаря само колко велик е еди-кой си, докато други се опитват да изплуват в този сектор по най-мизерния начин.

Ето това са нещата, които ме вбесяват и нямаше как да ги спестя в поста си.

Имена на актьори няма да споменавам, защото за мен да си успешен не означава да имаш висок рейтинг или милиони последователи. Но, уви, явно и това вече е част от играта.

Много от младите актьори се вдъхновяват от Чаатай, Арас, Къванч , Серенай, Демет, Неслихан и още много утвърдени имена. Това е напълно нормално и дори красиво — всеки, който тепърва изгражда пътя си, има хора, които взема за пример.

Важното е да разберем разликата между „искам да бъда като тях“ и „искам да бъда ТЯХ“. Те не искат да бъдат копия на тези актьори. Искат да достигнат тяхното ниво, да се учат от тях и един ден да изградят собствено име и собствен почерк.

Затова нека не ги обиждаме и подценяваме само защото се възхищават на големите. Нека им дадем шанс да покажат кои са те самите. ❤️

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 02:39 от x BlackRose x the guardian team :)

# 729
# 730
# 731
Здравейте, дами!

С усмивка, настроение и колажи от вдъхновяващи фенове скачам при вас.
В очакване на новата тема да завършим тази с красота и позитивизъм.

"Съберете последните дни на август в хербария на вашето щастие."
Мария Берестова

Желая ви много красота, усмивки и успех през целия ден!

# 732
# 733

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 14:33 от femmi2

# 734

Общи условия

Активация на акаунт