МАРТ 2006

• 15 973
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
Моята девойка пък още не иска да пие от сламка. Иначе няколко пъти успя да смукне, но остана неприятно изненадана. Ще взема да опитам да сложа вътре сок, както Креми предлага. Дано така да й хареса повече  Praynig

Опитай ,  Peace Ели за пръв път пи от сламка от моята чаша със сок и след това няма оттърване.НО запуших от единия ктай сламката и отпусках по малко , за да не се задави.Защото вярно ако се стреснат от нещо - то е от задавяне.И тя както Калата си има съд за всичко.Шише за мляко , чаша за вода (от тези жълтите) и чаша със сламка за сок.Бях ви писала перди време как тръгнахме на път само с чашата за сок и тя ми отказа да пие вода от нея.Вечерта изпадна в истерия от жажда , защото от сламката си пийва по малко и явно не и достига течност.Та и давахме вода с лъжичка

# 271
здрасти милички Hug
ние отлитаме днес за Анталия-ще ми липсвате  Hug
ако мъж ми не изревнува,ще гледам да вляза от интернета в хотела да ви нагледам Hug

и стискам палци да ви намеря в увеличен състав с поне още едно две бебчета Hug

# 272
Мила хубаво изкарване  Hug да снимаш много   Peace А кога се връщате?

# 273
здравейте момичета,
Мила приятно изкарване в Анталия  Peace
Искам да ви предупредя за "очите" на книжките, Благо ги отлепва и лапа  Shocked внимавайте  Peace
Книгите за нас са за хвърляне и удряне по стената  Wink
Кисело мляко Благо въобще не иска и сутрин и вечер сме на АМ с бискити.
Беа на много хубаво място сте почивали и малката е станала много сладка  Hug
лек ден

# 274
Мила, весело изкарване...
Мами, всички ли сте заминали за празниците - толкова пуст форума никога не е бил newsm78 newsm78 newsm78.
Днес питам малкия коя съм аз, а той "Не, не, не"  Joy Joy Joy. Явно милото вчера е чуло думата Не от моята уста 100 пъти, та ми смени името  hahaha

# 275
Здравейте!

Мила, приятно изкарване  Hug

Гер4о, ние сме си тук.
Да се похваля, Криси се оказа, че можела да пие със сламката. Обаче аз като й сипвам в чашата вода, тя не я иска. Днес й сложих сок от черешки и си го изпи.  Peace

танита25, моята дъщеря пък беше толкова отвратена от АМ, когато преди 1м и половина се опитах да й дам  Sick Една приятелка с детенце колкото Криси почти ми даде малко от тяхното, за да опитам, преди да купя. Е, така и не се наложи да купувам в крайна сметка  Joy Кисело мляко обаче обича да хапва и да пийва  Mr. Green Личи си че с майка си 3 месеца в началото на бременността живееше милото само на к.мляко, краставици, плодове и в добрите дни по малко хляб. От всичко друго  Sick

Общи условия

Активация на акаунт