МАРТ 2006

• 15 976
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
Привет на всички мами и готините им бебоци, абе вече големи човечета, ей!
Мнооооого са пораснали като ви гледам снимките, но жалко, че толкова болни има!Ей, Кали, Дейзи, какви са тия температури високи, страшна работа?! Нашата ваксина я отложиха за 11/6, че пътувахме и направо ми настръхва косата, като ви чета за реакциите.

# 241
cъжалявам, че се връщам на болната тема... кало е обринат по тялото. с 2 вида пъпки... ситни и големи. по крайниците няма. друг след ваксна така??

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 15:31 от kalina na kayo

# 242
натиснах по грешка копчето, продължавам................
Мисля да пътувам пак с нея 3 дни след ваксината до Крит, ама ще отложа за към края на месеца май..................
Много теми са минали. За разглезването- Сара няма късмета да й танцуват всички на палци, защото я гледам засега само аз. Баща й от 2 месеца работи изцяло извън БГ и идва в месеца за един уикенд и така ще продължи поне до края на годината. Тя се опитва да ми се тръшка от време на време, аз й обръщам гръб и се правя че не чувам и след по-малко от 2 мин. млъква и се заиграва. Водихме я на почивка във Fuerte Ventura, един от Канарските о-ви и тя като че ли порасна там. Комплексът беше пълен с бебоци на нейна възраст, имаше басейн за бебета и тя за моя изненада се мяташе смело и безотговорно, очаквайки да я спасиш. Имаше доста занимания за нея и пясък, а не пръст, на каквото беше свикнала тук. И пак се впечатлявах на чужденците- с по 2-3 деца на възраст 7мес, 2г и 4год и в очите им олимпийско спокойствие. Все си представях БГ двойка със същият пакет и ужаса в очите, не знам защо. Просто ние българите много усилия и емоции вкарваме м отглеждането на децата.
Ще пусна снимки по-късно.
Калина, once again, страшно око имаш за снимки!!!
Дейзи, весело изкарване, бягай от дъждааааааааа!

# 243
беа, ами Кайо се поболя по Сара !!!! а вие... канарски острови, басейни... Wink

# 244
ще ти я пратя да го нагушка и ще му мине. Като в приказките...........

# 245
# 246
не работи линка, видях, ще опитам пак

# 247
# 248
# 249
здравейте!

Честит празник! и най вече на Кали  Hug

много благодаря за комплиментите за снимките на Писи.

за книжките - мисля, че просто всяко дете си има по-голям интерес към даден вид играчка, едно към книжки, друго към коли, това не значи, че едните са по-умни от другите. Кетито, още е много рано да определяш, че Денито не е от най-умните, недей моля ти се да подценяваш заложбите му  Hug
Веси, и аз търся такива книжки, но новите издателства явно са модернизирали приказките и бая са ги съкратили. Може би трябва да търсим при продавачи на стари книги.

КатеН, изпращаме ви много целувки!

Пожелавам на всички весели почивни дни и стискам палци да няма повече болнички!

# 250
Честит празник и от мен! Дано запазим българския дух и традиции, и да успеем да ги предадем и на децата си!
Весело празнуване и лек ден

# 251
Честит празник милички  bouquet
Кали Heart Eyes и от мен специален поздрав  bouquet
ако има и други преподаватели -да са живи и здрави   bouquet

милички сега научих една хубава традиция да се подарява книжка на децата за 24ти Hug
според мен на този етап най добри са книгите с реални илюстрации,като тези които дадох за пример на Пан-Първите стъпки в които има много хубави цветни снимки на сладки животни и предмети(книжката е препечатана,не е българска)

# 252
Честит празник!

Мила, аз без да я знам тази традиция днес пак купих 2 книжки за Криси. Дадох й обаче само едната  Wink

Тази сутрин излизах да си понакупя някои неща - дрешки най-вече. Имах намерение да си купувам и чанта - голяма - но не си харесах нищо  Rolling Eyes След като се прибрах излизаме с Криси и мъжа ми и не знам защо, но сега тя не иска да спи  Shocked От половин час сигурно си пее и говори в леглото си, легнала, но не заспива и това си е  Tired А така ми се подремваше и на мен  Confused

# 253
така е, като качвам снимки посред нощ, забравям нещо
парола canary
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135867

# 254
Много благодаря за поздравленията! Днес сме си у дома, спим и почиваме цял ден.. много било хубаво така Simple Smile

Беа, снимките са много размечтаващи!

Общи условия

Активация на акаунт