АС и други романтични К-драми - тема 16

• 613
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
  • Варненска клюкарка
Тъкмо преди десетина дни писах че вече е време да има новини за евентуален нов проект с Ча и дадох за пример същия срок в който стана ясно, че агенцията  на Сонг Канг вече обсъждаше  настоящия му проект, който ще излезе на екран след 2 седмици. Според мен не готвенето ще е проблем за Ча, вероятно уменията му в кухнята  са съпоставими с тези на Юна, т.е. почти никакви и ще зависи от подготовката и техническата част,  пък кой знае, беше много сладък в кухнята докато правеше палачинкова торта и миналата година също като готвеще под наблюдение от майка си. Знае как се държи тиган и бъркалка,😆Пък може и да е само консуматор, а да готви някоя мацка, ама дано изберат някоя готина, поне да е около неговата възраст. По скоро е притеснително, че вторите сезони рядко достигат успеха на първите, аз се сещам само за един сериал от по новите, чийто втори сезан от общо 3 е бил по успешен от първия. Пише че режисьорът ще е същия, това е добре.

# 31
Това, което аз прочетох за евентуалния нов сериал на Ча е, че няма да е втори сезон на Бон Апети, а просто пак ще става въпрос за готвене и режисьорът ще е същия. Останалото са по-скоро спекулации на феновете. Така или иначе нищо още не е сигурно и дали изобщо Ча ще приеме ролята.

Общи условия

Активация на акаунт